Εγγραφή    Σύνδεση    Δ. Συζήτηση    Συχνές Ερωτήσεις

Ευρετήριο Δ. Συζήτησης » Εγγραφή


Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community - Εγγραφή

- To “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” είναι ένα forum αφιερωμένο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις μοτοσυκλετες Ducati, και απευθύνεται καταρχάς σε ιδιοκτήτες Ducati αλλά και σε όσους αγαπάνε τη μάρκα.

Με την πρόσβαση στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”, συμφωνείτε ότι θα ακολουθήσετε τους όρους χρήσης που το διέπουν. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, παρακαλούμε μην εγγραφείτε ή, αν είστε ήδη μέλος, μην συνεχίσετε να συμμετέχετε στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”. Ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στους Όρους χρήσης, από καιρού εις καιρόν και, παρόλο που θα φροντίσουμε για την ενημέρωσή σας, καλό θα ήταν να... φρεσκάρετε την επίσκεψή σας στη σελίδα αυτή του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” αφού θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι συμφωνείτε και με τις όποιες αλλαγές ή/και τροποποιήσεις έχουν γίνει.

Οι ΟΡΟΙ μας είναι απλοί.

Με την εγγραφή και τη συμμετοχή σας στο forum μας λαμβανετε γνωση και συμφωνείτε στα εξης:


- οι δημοσιεύσεις σας να μην έχουν ποτέ και για κανένα λόγο, προσβλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα. Δημοσιεύσεις που προσβάλλουν ή υβρίζουν μεμονωμένα άτομα ή κοινωνικές ομάδες για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένου του φύλου, της εθνικότητας, της θρησκείας, του χρώματος, του σεξουαλικού προσανατολισμού) θα διαγράφονται και το μέλος που προέβη στην ή τις δημοσιεύσεις, θα απομακρύνεται με μόνιμη διαγραφή από το “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”.

- επιθέσεις σε άλλους χρήστες, θα αντιμετωπίσουν μηδενική ανεκτικότητα. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και το εν λόγω μέλος θα διαγράφεται άμεσα και χωρίς άλλη ενημέρωση. Μέλη που προσπαθούν να μεταφέρουν τις προσωπικές τους διαφορές εντός του forum θα διαγράφονται άμεσα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτό κρίνεται απαραίτητο και εφικτό, ενδέχεται να μεσολαβήσει η διαχειριστική ομάδα. Σε περίπτωση προσωπικών επιθέσεων μεταξύ μελών, μεσω π.μ., παρακαλείσθε να ενημερώνετε άμεσα τη διαχειριστική ομάδα.

- η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Εάν υποπέσει στην αντίληψη των διαχειριστών παρουσία μηνυμάτων που παραβαίνουν αυτόν τον κανόνα, αυτά θα μορφοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση, και το προσβλητικό κομμάτι θα αφαιρεθεί.

- οι δημοσιεύσεις σας να μην περιλαμβάνουν περιεχόμενο βίας κατά ανθρώπων ή ζώων και συνεπακολούθως, να μην προτρέπουν με κανένα τρόπο, έμμεσο ή άμεσο, τα μέλη να προβούν σε τέτοιες πράξεις.

- οι δημοσιεύσεις σας να μην παραβιάζουν με κανένα τρόπο τους ελληνικούς νόμους, τους νόμους της χώρας όπου φιλοξενείται το “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” αλλά και τους νόμους του Διεθνούς Δικαίου και ειδικότερα, όσους αφορούν βία, τρομοκρατία, εγκλήματα, ανθρώπινα δικαιώματα, πνευματικά δικαιώματα και τη διάδοση αξιόποινων πράξεων. Οποτεδήποτε κάτι από τα παραπάνω συμβεί, συνεπάγεται άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους, με παράλληλη ενημέρωση στον πάροχο υπηρεσιών Internet του μέλους. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η IP της κάθε δημοσίευσης εντοπίζεται και αρχειοθετείται, ούτως ώστε να αποφευχθούν οι όποιες παραβιάσεις.

- Τα θέματα θα πρέπει να δημοσιεύονται σε κατηγορίες, των οποίων η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των θεμάτων. Ο τίτλος των θεμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον - αρμόδιο για την εκάστοτε κατηγορία - συντονιστή προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία. Έχετε τη δυνατότητα να αναφέρετε μία δημοσίευση πατώντας το κουμπί με το θαυμαστικό, αναγράφοντας το σχόλιό σας για το συγκεκριμένο θέμα.

- Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:
• Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 255 χαρακτήρες.
• Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”.
• Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν εικόνες που να υπερβαίνουν σε συνολικό μέγεθος τα 50kb και συνολική διάσταση τα 600x200 pixel.
• Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα.
• Προκλητικές υπογραφές και avatar θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Θα πρέπει επίσης να συμφωνείτε με τα παρακάτω:

- Οι διαχειριστές του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” έχουν το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να αφαιρέσουν, τροποποιήσουν, μετακινήσουν ή κλειδώσουν μία ή περισσότερες δημοσιεύσεις, θέματα, κατηγορίες.

- Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

- Τα μέλη που δεν είναι ενεργά για περισσότερους από 6 μήνες και δεν έχουν στο ενεργητικό τους ούτε ένα post, διαγράφονται αυτόματα από τη βάση δεδομένων.

- Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το διακριτικό τίτλο και τα λογότυπα του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” για κανένα λόγο και με οποιονδήποτε τρόπο (συναντήσεις, εκδηλώσεις, διοργανώσεις, αναμνηστικά, ρουχισμό κτλ.) χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τη διαχειριστική ομάδα και την παραχώρηση της σχετικής άδειας.

- Δεν επιτρέπονται θέματα που ζητούν ή προτρέπουν τα μέλη στην καταβολή χρημάτων. Εξαιρούνται οι αγγελίες, οι ομαδικές αγορές και θέματα για τα οποία έχει δοθεί άδεια από τη διαχειριστική ομάδα.

- Δεν επιτρέπεται οποιασδήποτε μορφής διαφήμιση και προερχόμενη από επιχειρήσεις ή καταστήματα. Επιχειρήσεις ή καταστήματα τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε ειδικές τιμές για τα μέλη του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” και να συμπεριληφθούν με αυτόν τον τρόπο στην κατάσταση χορηγών του forum, παρακαλούνται προηγουμένως να έρχονται σε συνεννόηση με τη διαχειριστική ομάδα.

- Εντός του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” υπάρχει μία ειδική ενότητα με τίτλο "Συνεργεία" στην οποία υπάρχουν οι διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας των - γνωστών στη διαχειριστική ομάδα - εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ducati ανά την Ελλάδα. Επίσης, στην ίδια ενότητα, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν τις σχετικές απόψεις και εμπειρίες τους. Το συγκεκριμένο θέμα "Συνεργεία" είναι ιδιαιτέρως λεπτό και η απρόσωπη αρνητική κριτική επιχειρήσεων μέσω του internet είναι πολύ εύκολο να πλήξει επαγγελματικά συμφέροντα. Για το λόγο αυτό, η διαχειριστική ομάδα του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” θέλει να εφιστήσει την προσοχή και να παρακαλέσει θερμά τα μέλη του forum να ασκούν κόσμια και - ως επί το πλείστον - εμπεριστατωμένη κριτική κατά την παράθεση αρνητικών εμπειριών από επισκευαστές, βελτιωτές ή σχετικές επιχειρήσεις και να αποφεύγουν τα εριστικά ή και υβριστικά σχόλια. Σε αντίθετη περίπτωση, το υπό αμφισβήτηση, εριστικό ή υβριστικό κείμενο θα διαγράφεται άμεσα χωρίς προειδοποίηση.

Τυχόν παράπονα, καταγγελίες, απόψεις για οποιαδήποτε εταιρεία, αντιπρόσωπο, που έχει ή δεν έχει σχέση με την εταιρεία Ducati Motor Holding S.p.A., είναι κεκτημένο δικαίωμα κάθε μέλους, υπό τον όρο τα εν λόγω μηνύματα να υπογράφονται επώνυμα. Κάθε ανάλογο μήνυμα που δεν συνοδεύεται από ονοματεπώνυμο, θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση από τους αρμόδιους συντονιστές του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”. H διαχειριστική ομάδα του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” παρόλα αυτά δε φέρει καμία ευθύνη για τέτοιου είδους μηνύματα και δεν μπορεί να ελέγξει την αξιοπιστία των πληροφοριών που δημοσιεύονται.

- Η γλώσσα του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” είναι η Ελληνική. Μην γράφετε σε greeklish, προτιμήστε τους ελληνικούς χαρακτήρες! Η ανάγνωση μηνυμάτων γραμμένων με τέτοιο τρόπο, είναι πολύ δύσκολη και κουραστική για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών.

- Τα κεφαλαία στο Internet, υποδηλώνουν ότι φωνάζουμε. Γράφετε με πεζούς χαρακτήρες. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήστε αντί κεφαλαίων, bold χαρακτήρες.

- Εάν χρειαστεί να αναδημοσιεύσετε ένα κείμενο από άλλη ιστοσελίδα, ή έντυπο, είτε στην Ελληνική είτε σε άλλη γλώσσα, θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρετε την πηγή.

- Εάν χρειαστεί να αναδημοσιεύσετε κείμενο, εικόνα ή οτιδήποτε του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”, θα πρέπει να ζητήσετε έγγραφη άδεια από τους διαχειριστές. Εάν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάτι που βρήκατε στην ιστοσελίδα ή στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” και έχει την ένδειξη ότι αναδημοσιεύεται με έγγραφη άδεια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να ζητήσετε άδεια αναδημοσίευσης από το πρόσωπο ή την ιστοσελίδα που έχει τα νόμιμα δικαιώματα.

Τέλος γνωρίζετε ότι:

- με την εγγραφή σας, οι όποιες πληροφορίες απαιτούνται γι΄αυτή (username, password, έγκυρη email address) καθώς και για την συμμετοχή σας, καταχωρούνται και αποθηκεύονται σε database. Τόσο ο δικτυακός τόπος “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”, όσο και η http://www.phpbb.com/ ποτέ δεν χρησιμοποιούν, και ποτέ δεν πρόκειται να διοχετεύσουν τα στοιχεία σας σε τρίτους. Επίσης ποτέ δεν θα δημοσιοποιήσουν ή και χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας χωρίς πρώτα να σας ενημερώσουν.

- Ο δικτυακός τόπος “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” φιλοξενείται σε ασφαλή server που επιτηρείται σε 24ωρη βάση, ενώ συντηρείται και αναβαθμίζεται από έμπειρους τεχνικούς. Τόσο ο δικτυακός τόπος “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”, όσο και η http://www.phpbb.com/ δεν φέρουν καμίαν απολύτως ευθύνη για τυχόν επιθέσεις hackers και την όποια διαρροή πληροφοριών μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Αφού αποδεχτείτε τους παραπάνω όρους και προχωρήσετε στην εγγραφή σας στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

- ο λογαριασμός σας δημιουργείται μεν κατά την εγγραφή, αλλά για να ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να κάνετε είσοδο (login) στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”.

- Είναι σημαντικό να καταχωρίσετε σωστή / έγκυρη email address, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατόν να ενημερωθείτε για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

- Αμέσως μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε ενημερωτικό email που πιστοποιεί ότι εγγραφήκατε. Αμέσως μετά την έγκριση του λογαριασμού σας από τους διαχειριστές, θα λάβετε ενημερωτικό email ότι ο λογαριασμός σας ενεργοποιήθηκε. Είναι σημαντικό λοιπόν, εάν δεν λάβετε κανένα email, να ελέγξετε το Junk Mail box σας. Είναι πιθανόν, το/τα ενημερωτικό/ά email/s μας, να έχει/ουν σταματήσει εκεί.

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.

Το “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” φτιάχτηκε από μοτοσυκλετιστές και απευθύνεται σε μοτοσυκλετιστές. Υπάρχει λοιπόν μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ του τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γράφουμε σε αυτό τον χώρο προκειμένου να κρατήσουμε τις «ισορροπίες». Το forum δεν είναι μόνο η παρέα των γνωστών ή/και λιγότερο γνωστών μας. Είναι ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ χώρος που επισκέπτονται και διαβάζουν πολλοί άνθρωποι. Οι ευθύνες και υποχρεώσεις της διαχείρισης είναι λοιπόν να διατηρήσουν την ομαλή και σωστή λειτουργία του χώρου αυτού. Επειδή η διαχείριση γίνεται από ανθρώπους, λογικό και επόμενο είναι να γίνονται και λάθη ή παραλείψεις. ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ όμως ότι δε γίνονται με κακή πίστη ή υστεροβουλία! Δεν υπάρχουν αντιπάθειες ούτε μεροληπτικές συμπεριφορές. Θα γίνει λοιπόν μια πιο σχολαστική προσπάθεια να περιορίσουμε το "spam" και να διατηρήσουμε έναν χαρακτήρα στις διάφορες ενότητες. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει στις ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα τα "ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ" και στις "ΑΓΓΕΛΙΕΣ". Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ελευθερία στην ενότητα "ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ" και τις υποενότητες αυτής, όσο βέβαια δεν γίνεται παραβίαση των ανωτέρω κανόνων του forum. Όλες οι ενότητες εποπτεύονται. Αν κάποια συζήτηση βγει εκτός θέματος και ιδιαίτερα εκείνες που βρίσκονται σε ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος, κάποιος διαχειριστής θα ενεργήσει ανάλογα. Οι εποπτευόμενες ενότητες δεν είναι δυνατόν να μετατρέπονται σε «παιδική χαρά». Είναι ενότητες που οποιοσδήποτε θα μπορεί να ανατρέξει, γρήγορα και απροβλημάτιστα, για χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες. Σε καμία ενότητα δε θα επιτρέπεται να μπαίνει πορνογραφικό υλικό ή links που οδηγούν σε sites με περιεχόμενο που εμπίπτει στη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Η συντονιστική ομάδα είναι στην διάθεσή σας όποτε την χρειαστήτε για ο,τιδήποτε.

Καλή διαμονή στο “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community”.

Το παρακάτω κομμάτι μένει και θα παραμείνει αυτούσιο, καθόσον αφορά το copyright του προγράμματος.

Our forums are powered by phpBB (hereinafter “they”, “them”, “their”, “phpBB software”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) which is a bulletin board solution released under the “General Public License” (hereinafter “GPL”) and can be downloaded from http://www.phpbb.com. The phpBB software only facilitates internet based discussions, the phpBB Group are not responsible for what we allow and/or disallow as permissible content and/or conduct. For further information about phpBB, please see: http://www.phpbb.com/.

Τελευταία ενημέρωση: 19 Ιουνίου 2011

Οι παραπάνω όροι ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ήδη εγγεγραμμένα μέλη τα οποία έχουν αποδεχτεί παλαιότερη έκδοση των όρων χρήσης του forum, θεωρείται αυτονόητο από τους διαχειριστές και τους συντονιστές του “Ducatisti.gr :: Hellenic Ducati Community” πως, με την παραμονή τους στο forum, αποδέχονται κάθε νέα έκδοση των όρων χρήσης σαφώς εφ όσον ενημερωθούν γι αυτήν.
 
 

Sponsors Προσφορές Καταστημάτων
 

This page is in no way associated with Ducati.com, nor is it an entity of Ducati Motor Holding, S.p.A.
All messages posted within this bulletin board express the views of the author only, and the owners of the Ducatisti Forum (http://www.ducatisti.gr 2008 - )
will NOT be held responsible for the content of any message.

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr

Terms of Use | Όροι Χρήσης