Εγγραφή    Σύνδεση    Δ. Συζήτηση    Συχνές Ερωτήσεις



Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 10 Δεκ 2013, 10:26 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Να πώ κι εγώ ένα σενάριο εντελώς φιλολογικό?
1. Έχω άδεια writer από τον γάλλο για μια συγκεκριμένη ecu
2. Φτιάχνω τον χάρτη που θέλω στο ECM και με το writer (του γάλλου) τον περνάω στην ECU
3. Με το reader του GuzziDiag κατεβάζω το .bin αρχείο
4. Με το writer του GuzziDiag φορτώνω τον χάρτη σε μια άλλη ecu ίδιου τύπου και hardware version

Πως το βλέπετε, στέκει? Υπάρχει περίπτωση να δει κανα άκυρο offset και να χαλάσει όλη τη σειρά?

(Δεν έχω καλώδια αυτή τη στιγμή - μόλις τα πάρω θα κάνω μια δοκιμή)

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Δεκ 2013, 18:06 
Χωρίς σύνδεση
Member
Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 15 Σεπ 2008, 05:38
Δημοσιεύσεις: 281
Τοποθεσία: Αίγιο
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: SS900
Άλλη: FZR750SS
dimirex έγραψε:
Να πώ κι εγώ ένα σενάριο εντελώς φιλολογικό?
1. Έχω άδεια writer από τον γάλλο για μια συγκεκριμένη ecu
2. Φτιάχνω τον χάρτη που θέλω στο ECM και με το writer (του γάλλου) τον περνάω στην ECU
3. Με το reader του GuzziDiag κατεβάζω το .bin αρχείο
3'. Με το reader του GuzziDiag κατεβάζεις /σώζεις το .bin αρχείο της νέας ecu , γιά ασφάλεια .
4. Με το writer του GuzziDiag φορτώνω τον χάρτη σε μια άλλη ecu ίδιου τύπου και hardware version
Μιλάμε γιά 5ΑΜ , έτσι ?
Πως το βλέπετε, στέκει? Υπάρχει περίπτωση να δει κανα άκυρο offset και να χαλάσει όλη τη σειρά?
Αν δεν αλλάξεις εσύ τα offset , όχι .
Έχεις και το παλιό .bin γιά καμιά άσχημη . :cool:

(Δεν έχω καλώδια αυτή τη στιγμή - μόλις τα πάρω θα κάνω μια δοκιμή)

_________________
Άγγελος


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Δεκ 2013, 19:13 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Highflyer έγραψε:
Να πώ κι εγώ ένα σενάριο εντελώς φιλολογικό?
1. Έχω άδεια writer από τον γάλλο για μια συγκεκριμένη ecu
2. Φτιάχνω τον χάρτη που θέλω στο ECM και με το writer (του γάλλου) τον περνάω στην ECU
3. Με το reader του GuzziDiag κατεβάζω το .bin αρχείο
3'. Με το reader του GuzziDiag κατεβάζεις /σώζεις το .bin αρχείο της νέας ecu , γιά ασφάλεια .
Σωστή παρατήρηση :thumbsup:
4. Με το writer του GuzziDiag φορτώνω τον χάρτη σε μια άλλη ecu ίδιου τύπου και hardware version
Μιλάμε γιά 5ΑΜ , έτσι ?
Ναι.
Πως το βλέπετε, στέκει? Υπάρχει περίπτωση να δει κανα άκυρο offset και να χαλάσει όλη τη σειρά?
Αν δεν αλλάξεις εσύ τα offset , όχι .
Έχεις και το παλιό .bin γιά καμιά άσχημη . :cool:

(Δεν έχω καλώδια αυτή τη στιγμή - μόλις τα πάρω θα κάνω μια δοκιμή)


:thumbsup:

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Πέμ 03 Απρ 2014, 00:45 
Χωρίς σύνδεση
Newbie
Newbie

Εγγραφή: Παρ 23 Αύγ 2013, 00:40
Δημοσιεύσεις: 19
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Monster 620
κι εγω σε αυτο το topic το βρηκα πατησα vdsts στο google και μου βγαλε vdsts centurion και το κατεβασα κι εχει το ιδιο μενου με τις φωτογραφιες στο τοpic μονο που ειναι πολυ χασιμο εκει ρυθμιζεις ιντζεκτιον αερα βενζινες της ιεροδουλου γινεται βασικα θελω το map του μηχανακιου μου να το φορτωσω απευθειας πανω στην μηχανη στο google που το ψαχνα δεν υπαρχει βρηκα ενα link που εχει πολλα map μαλλον απο πολλες μηχανες και το κατεβασα αλλα ζηταει καποιο key για να ανοιξει τρεχα γυρευε..

Σορυ αν σε πριζω αλλα εχω ψηθει να φτιαξω το μηχανακι ξερεις πως ειναι..


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Πέμ 03 Απρ 2014, 11:31 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: -Άλλη-
Άλλη: SS 1000ds Rt
μαλλον δεν διαβασες ολο το τοπικ... :glimpse: :glimpse:

το vdsts κοστιζει, δεν ειναι τσαμπα (αντε βρες καλωδια και τα λεμε :)) :)) )


το προγραμμα που χρειαζεσαι ειναι αυτο: http://jpl250rs.perso.sfr.fr

για λεπτομερειες (τι/πού/πώς/γιατι) διαβασε ΟΛΟ το τοπικ και ξαναμιλαμε :glimpse:

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 13 Απρ 2014, 12:06 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Για να μην ανοίξω νέο topic, υπάρχει κάποιος από Αθήνα που να μπορεί να μου δανείσει για λίγο (1-2 μέρες το πολύ) τα καλώδια (3pin->OBD->USB)?

Ευχαριστώ.

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 10:02 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Παρακαλώ την βοήθειά σας:
Έχω πάρει μέχρι τώρα 3 καλώδια USB->OBD2 (ύστερα από μια ατυχία που είχα στο πρώτο λειτουργικό σετ :zep: ) και στο cable test που κάνω μου πετάνε error και τα 3!!!
Το ένα είναι ftdi και τα δύο WCH chipsets... έχω βάλει/βγάλει τους αντίστιχους drivers και συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται... μάλιστα στο ένα WCH γεφύρωσα και τα pins 4-5 βάσει οδηγιών αλλά και πάλι τίποτα...

Αν θέλετε στείλτε μου κάποιο link από εκεί που αγοράσατε κι εσείς να δοκιμάσω την τύχη μου... μέσα!!! :mrgreen:

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 10:39 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1261
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000S
βαζεις στο προγραμμα τη σωστη θυρα που χρησιμοποιει το καλωδιο?


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 10:42 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: -Άλλη-
Άλλη: SS 1000ds Rt
Εγω το αγορασα πριν απο τοσο πολυ καιρο (Σεπτεμβριο του 2011) που το link στο ebay δεν ειναι πια το ιδιο!!

Αυτος ηταν ο τιτλος: VAG-COM USB KKL OBD 2 Cable AUDI VW Skoda Seat VAG.COM (220586751903)

Ελπιζω να βρεις καποιο καλο….!!

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 10:46 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
achilleas έγραψε:
βαζεις στο προγραμμα τη σωστη θυρα που χρησιμοποιει το καλωδιο?

Ναι... το διαγνωστικό και το writer τα έχω ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν με καλά καλώδια... απλά έχω γκαντεμιαστεί μάλλον με τα καινούργια που παίρνω και είτε είναι λάθος το chipset είτε (μάλλον) δεν λειτουργεί το σωστό...

Μια ερώτηση: το led στο καλώδιο ανάβει όταν το συνδέετε με την μπαταρία ή όταν plug-άρετε στο USB?

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 10:48 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
ENGAKATS έγραψε:
Εγω το αγορασα πριν απο τοσο πολυ καιρο (Σεπτεμβριο του 2011) που το link στο ebay δεν ειναι πια το ιδιο!!

Αυτος ηταν ο τιτλος: VAG-COM USB KKL OBD 2 Cable AUDI VW Skoda Seat VAG.COM (220586751903)

Ελπιζω να βρεις καποιο καλο….!!


Δυστυχώς ούτε το δικό μου παλιό υπάρχει...

Τhanks πάντως...

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 10:51 
Χωρίς σύνδεση
Ducatista
Ducatista
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 09:15
Δημοσιεύσεις: 1506
Τοποθεσία: PATRA
Φύλο: Άντρας
Άλλη: APRILIA SXV 5.5
To ιδιο χρησιμοποιουμε και για τα aprilia.

http://www.lonelec.co.uk/index.php?main ... ucts_id=50

_________________
RSV MILLE FACTORY RULESSSSSSSSSSSSSSS


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 11:05 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: -Άλλη-
Άλλη: SS 1000ds Rt
dimirex έγραψε:
Μια ερώτηση: το led στο καλώδιο ανάβει όταν το συνδέετε με την μπαταρία ή όταν plug-άρετε στο USB?


στο δικο μου αναβει οτι το συνδεω με τη μπαταρια/πλεξουδα στη λαδιερα

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 11:09 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1261
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000S
dimirex έγραψε:

Μια ερώτηση: το led στο καλώδιο ανάβει όταν το συνδέετε με την μπαταρία ή όταν plug-άρετε στο USB?

αναβει μολις συνδεθει το κοκκινο καλωδιο στη μπαταρια


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 11:25 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Thanks ρε παίδες!!!
Έχετε το ftdi chipset... το τελευταίο καλώδιο που πήρα είναι ftdi(?) αλλά όταν το plug-άρω στην μπαταρία δεν ανάβει... ούτε και στο USB!!!

Μάλλον πρέπει να είναι για τον (μ)πέο!!! :mrgreen:

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 12:04 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: -Άλλη-
Άλλη: SS 1000ds Rt
dimirex έγραψε:
Μάλλον πρέπει να είναι για τον (μ)πέο!!! :mrgreen:


Πηγαινε στο Βολο (για τσιπουρα ντε) και δοκιμασε εκει, ισως δουλεψει… (αλλιως παρε τηλεφωνο τον κυριο Μακη, παιζει να σε βοηθησει :tooth2: :tooth2: )

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 12:57 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
...άσε σου λέω και τραβιέμαι κανα δίμηνο με αυτή τη π@π@ρι@!!! Έλεος!!!

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 15:14 
Χωρίς σύνδεση
Member
Member

Εγγραφή: Πέμ 18 Σεπ 2008, 10:35
Δημοσιεύσεις: 225
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Monster S4
Άλλη: T-80
Τους drivers για το ftdi chip τους εχεις εγκαταστησει;
Εχεις ρυθμισει το σωστο com port;
Με ποια windows τρεχεις το προγραμα;


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 15:49 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
axakias έγραψε:
Τους drivers για το ftdi chip τους εχεις εγκαταστησει;
Ναι
Εχεις ρυθμισει το σωστο com port;
Ναι
Με ποια windows τρεχεις το προγραμα;
Σε XP που έχω μόνο γι αυτή τη δουλειά και σε 7 (XP compatibility mode) για δοκιμές - θα στήσω κι ένα virtualbox καθαρό XP να το πάρω όλο από την αρχή

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 17:36 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 31 Δεκ 2008, 18:28
Δημοσιεύσεις: 1402
Τοποθεσία: Βεροια
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Monster 800
Εαν δεν αναβει το led, μαλλον το προβλημα σου ειναι στον ανταπτορα Οbd to fiat (το κομματι που συνδεεται στη μπαταρια)και οχι στο chipset. Και το δικο μου καμια φορα δεν αναβει και θελει λιγη πιεση παραπανω οταν το ενωνω με το obd cable.

_________________
Γιώργος.


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 20:13 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1261
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000S
touloumpas έγραψε:
Εαν δεν αναβει το led, μαλλον το προβλημα σου ειναι στον ανταπτορα Οbd to fiat (το κομματι που συνδεεται στη μπαταρια)και οχι στο chipset. Και το δικο μου καμια φορα δεν αναβει και θελει λιγη πιεση παραπανω οταν το ενωνω με το obd cable.


σωστος :thumbsup:
δοκιμασε να του δωσεις ρευμα χωρις το φιατ


Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 02 Ιουν 2014, 20:39 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Ευχαριστώ για το tip!!!
Πάντως το fiat καλωδιο (OBD) δουλεύει κανονικά γιατί το χρησιμοποιώ και με το bluetooth αντάπτορα... έχω την εντύπωση πως το USB καλώδιο έχει κάποιο θέμα... τα pin του ήταν τόσο στραβά που έπρεπε να τα ισιώσω ένα-ένα για να κουμπώσει με το fiat καλώδιο... κινεζιές, τί περιμένεις :zep:

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 09 Σεπ 2014, 23:25 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Ύστερα από καιρό που τα είχα παρατήσει, ξανα ασχολήθηκα αφού αγόρασα τα προτεινόμενα καλώδια (LonElec) τα οποία και παίζουν μια χαρά :thumbsup:

Ερώτηση τώρα: έχει κανένας σας το JPDiag (ex DucatiDiag) στην έκδοση 26? Θέλω την συγκεκριμένη (ή και πιο παλιά μου κάνει) γιατί έχει την επιλογή του dump την οποία ο γάλλος αφαίρεσε στις επόμενες εκδόσεις...

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 09 Σεπ 2014, 23:39 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 852
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
dimirex έγραψε:
Ερώτηση τώρα: έχει κανένας σας το JPDiag (ex DucatiDiag) στην έκδοση 26? Θέλω την συγκεκριμένη (ή και πιο παλιά μου κάνει) γιατί έχει την επιλογή του dump την οποία ο γάλλος αφαίρεσε στις επόμενες εκδόσεις...


Παίδες το βρήκα!!!
Πάρτε και το λινκ https://docs.google.com/file/d/0B3Ity-dh5z6PWGZxRGtiQWIzam8/edit?pli=1 για όποιον θέλει να παίρνει .ddg dumps.

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαγνωστικό πρόγραμμα VDSTS
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Δευτ 15 Σεπ 2014, 02:30 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: -Άλλη-
Άλλη: SS 1000ds Rt
ωραιος για το link :thumbsup: :thumbsup:

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 12 από 13 [ 320 Δημοσιεύσεις ] Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο





Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση


Sponsors Προσφορές Καταστημάτων
 

This page is in no way associated with Ducati.com, nor is it an entity of Ducati Motor Holding, S.p.A.
All messages posted within this bulletin board express the views of the author only, and the owners of the Ducatisti Forum (http://www.ducatisti.gr 2008 - )
will NOT be held responsible for the content of any message.

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr

Terms of Use | Όροι Χρήσης