| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
Miyu
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 08:27 |
|
 |
| Born Ducatista |
 |
|
|
Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 11:43 Δημοσιεύσεις: 2234 Τοποθεσία: Λευκαδα Φύλο: Γυναίκα Μηχανή: Monster S4
|
Χτες παρελαβα τις φορμες! Αψογη δουλεια απο το Skin Art, πολυ καλη εξυπηρετηση και γρηγορα. Η δικια μου απο την μεση και κατω και στα μανικια ηθελε ολη στενεμα...οποτε καλαβενετε οτι επρεπε να ξηλωθει ολη και να ξαναραφτη απο την αρχη. Την δοκιμασα χτες και μου ειναι μια χαρα Στη φορμα του αδερφου του ειχαν ξεκολησει οι προστασιες πισω που προστατευουν τους γλουτους ..ειχε σκιστει η επενδυση απο μεσα και εραψε και κατι γραμματα στο πισω μερος της φορμας... Ωραια δουλεια!!! Κοστος συνολικο 300 ευρο με την καλυτερη τιμη που μπορουσε να μου κανει ο ανθρωπος και σε 5 μερες ηταν ετοιμες. Μου διευκρινισε οτι σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα...κατι εχει κατσει στραβα...κατι ξηλωθει....αναλαμβανει τα εξοδα αποστολης και επιδιωρθωσης. Οταν τον ρωτησα αν μπορει να μου ραψει καμπουρα στην δικια μου (γιατι δεν εχει) μου ειπε οτι ανετα γινετε. Προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη και τον συστηνω ανεπιφυλακτα 
_________________ Θελει κοτσια να φτιαχνεις χωρο γιαυτα που γουσταρεις.
|
|
 |
|
 |
|
angeli
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 08:46 |
|
Εγγραφή: Πέμ 04 Δεκ 2008, 11:03 Δημοσιεύσεις: 1415 Φύλο: Γυναίκα
|
Miyu έγραψε: Χτες παρελαβα τις φορμες! Αψογη δουλεια απο το Skin Art, πολυ καλη εξυπηρετηση και γρηγορα. Η δικια μου απο την μεση και κατω και στα μανικια ηθελε ολη στενεμα...οποτε καλαβενετε οτι επρεπε να ξηλωθει ολη και να ξαναραφτη απο την αρχη. Την δοκιμασα χτες και μου ειναι μια χαρα Στη φορμα του αδερφου του ειχαν ξεκολησει οι προστασιες πισω που προστατευουν τους γλουτους ..ειχε σκιστει η επενδυση απο μεσα και εραψε και κατι γραμματα στο πισω μερος της φορμας... Ωραια δουλεια!!! Κοστος συνολικο 300 ευρο με την καλυτερη τιμη που μπορουσε να μου κανει ο ανθρωπος και σε 5 μερες ηταν ετοιμες. Μου διευκρινισε οτι σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα...κατι εχει κατσει στραβα...κατι ξηλωθει....αναλαμβανει τα εξοδα αποστολης και επιδιωρθωσης. Οταν τον ρωτησα αν μπορει να μου ραψει καμπουρα στην δικια μου (γιατι δεν εχει) μου ειπε οτι ανετα γινετε. Προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη και τον συστηνω ανεπιφυλακτα  Καλά.. την επομένη φορά που θα πάρεις κάτι, καλό είναι να το δοκιμάζεις πρώτα..... 
_________________ Θα φυλάω ένα πέρασμα
στων αιώνων το συγκέρασμα....
|
|
 |
|
 |
|
Miyu
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 08:55 |
|
 |
| Born Ducatista |
 |
|
|
Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 11:43 Δημοσιεύσεις: 2234 Τοποθεσία: Λευκαδα Φύλο: Γυναίκα Μηχανή: Monster S4
|
angeli έγραψε: Καλά.. την επομένη φορά που θα πάρεις κάτι, καλό είναι να το δοκιμάζεις πρώτα.....  Εχεις χιλια δικια γιατι εσυ την πληρωσες την νυφη Αγαλμα θα σου φτιαξω ..το εχω πει αυτο Παιδια προσοχη τις αγορες εξοπλισμου απο ιντερνετ...ετσι την πατησα εγω Δοκιμαστε τα πρωτα
_________________ Θελει κοτσια να φτιαχνεις χωρο γιαυτα που γουσταρεις.
|
|
 |
|
 |
|
Geo-g
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Δευτ 26 Οκτ 2009, 16:07 |
|
Εγγραφή: Πέμ 27 Αύγ 2009, 11:11 Δημοσιεύσεις: 1764 Τοποθεσία: Συνταγμα Φύλο: Γυναίκα Μηχανή: SS750 Άλλη: CBR400RR
|
SKIN ART Φορμα : Επισκευη σε διαφορα σημεια (τρυπουλες , γραματακια , πασμενο φερμουαρ στο ενα μανικι ) Κοντεμα 2 εκατοστα απο γονατα . Κοντεμα και στενεμα στα μανικια . Ραψιψο προσθετου βελκρο στο εσωτερικο απο τα πατζακια για να μενει η φορδα σε μια θεση. Φορεσα την φορμα και ηταν σαν φοραγα μια αλλη καινουργια ! Δεν φαινονται πουθενα τα κοψιματα και τα ραψιματα ( Την εβαλα διπλα σε ολοιδια και μεχρι και οι κλοστες που εβαλε ηταν το ιδιο χρωμα ) ! Μποτες : Αλλαγη φερμουαρ με μεγαλυτερο και στις δυο ! Sidi vertico ,ειχαν πολυ στενο φερμουαρ και εκλεινε η μποτα πανω απο την φορμα με παρα πολυ μεγαλη δυσκολια . Αποτελεσμα απο το πολυ ζορι εσπασε το ενα φερμουαρ ! Το προβλημα αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους και το να μπει η φορμα απεξω δεν ειναι λυση διοτι δεν κλεινει η φορμα υστερα ! Αφηστε που δεν το επιτρεπει το στυλ της μποτας γενικοτερα ! Τωρα οι μποτες κλεινουν με μεγαλη ευκολια χωρις να ζοριζοντε πουθενα ! Μποτες + φορμα = 185,00 ευρα
_________________ Ειμαι ducatistα επειδη : diomiyoudesmomansakman17suedesmo2kchrisvambassadorkkingdesmopower rockasspinheadmxaitlydiatibolonneanbonniepedrosaladybikerlictornasamirekzissisdimialdocmonstrozdeltadkpsalingaros masyodaolospaeibireldaggepusscatmikesabianhellinroadsvarthpanosducmarkous leopsomoducatoboydreamerlictorinanick2onomonsterakiΤΥΡΛΑΣ.........................................=1600+
|
|
 |
|
 |
|
alexps
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: μπουφαν Δημοσιεύτηκε: Παρ 20 Νοέμ 2009, 12:21 |
|
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 17:48 Δημοσιεύσεις: 69 Τοποθεσία: ΣΑΛΑΜΙΝΑ Φύλο: Άντρας Μηχανή: ST4S
|
|
Τηλεφωνηστε στο 210-2530933 (Papastavrou Shop) ζητηστε τον Θοδωρα πειτε εκ' μερους του Αλεξη απο Σαλαμινα και εχει ανθρωπο ο οποιος ασχολειται με τετοια πραγματα!
_________________ Enjoy The Silence!
|
|
 |
|
 |
|
rommel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 15:52 |
|
Εγγραφή: Κυρ 02 Νοέμ 2008, 05:49 Δημοσιεύσεις: 534 Τοποθεσία: Κανκούν Φύλο: Άντρας Μηχανή: 749 Άλλη: runner
|
|
για να μην ανοίγω καινούριο θρεντ... δοκίμασα δερμάτινο παντελόνι dainese delta 44άρι και μου καθόταν κουτί αλλά δεν έκλεινε το φερμουάρ για 2 εκατοστά. Το 46 ήταν οκ στη μέση - είχε και μπόσικα 2 με 3 εκατοστά περίπου- αλλά στα πόδια ήταν λιιίγο φαρδύ. Τι είναι καλύτερο και πιο εύκολο να κάνω, να πάρω το 44 και να μου το ανοίξουν (δεν ξέρω και αν γίνεται κιόλας ρωτάω) λίγο στη μέση ή 46 και να το μαζέψουν;
υγ. πέρα από τη dainese, άλλη εταιρία δεν βγάζει 44 νούμερο; μου αρέσουν πάρα πολύ τα Revit (φαίνονται πολύ ποιοτικά) και τα χω βρει και σε πολύ καλή τιμή αλλά κάτω από 46 δεν παίζει.
|
|
 |
|
 |
|
Geo-g
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 16:08 |
|
Εγγραφή: Πέμ 27 Αύγ 2009, 11:11 Δημοσιεύσεις: 1764 Τοποθεσία: Συνταγμα Φύλο: Γυναίκα Μηχανή: SS750 Άλλη: CBR400RR
|
Ολες βγαζουν 44 για δες Mtec που ειναι και καλα και φτηνα ! Αν σου ειπαν οτι δεν βγαζουν , απλα δεν ειχαν στο καταστημα που πηγες ρωτα παντου κοιτανε να πουλησουν τα στοκ ! Καμοια φορα απο την λυσα τους να πουλησουν σου λενε οτι δεν εχει και στο αλλο καταστημα τους ! Λεω οτι βγαζουν 44 γιατι το διαθετουν στον γυναικειο πλυθησμο και δεν μπλεκουν με τα γυναικεια ! Παντως οτι και να παρεις προτειμησε το μεγαλυτερο για να το φερεις στα μετρα σου ακριβως , ειναι πιο ευκολο απο το να προσθεσεις ! 
_________________ Ειμαι ducatistα επειδη : diomiyoudesmomansakman17suedesmo2kchrisvambassadorkkingdesmopower rockasspinheadmxaitlydiatibolonneanbonniepedrosaladybikerlictornasamirekzissisdimialdocmonstrozdeltadkpsalingaros masyodaolospaeibireldaggepusscatmikesabianhellinroadsvarthpanosducmarkous leopsomoducatoboydreamerlictorinanick2onomonsterakiΤΥΡΛΑΣ.........................................=1600+
|
|
 |
|
 |
|
rommel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 16:15 |
|
Εγγραφή: Κυρ 02 Νοέμ 2008, 05:49 Δημοσιεύσεις: 534 Τοποθεσία: Κανκούν Φύλο: Άντρας Μηχανή: 749 Άλλη: runner
|
Georgia μπήκα στα site των εταιριών και είδα ότι δεν βγάζουν (ο πωλήτης μου είπε ότι θα φέρει, πως θα φέρει αν δεν βγάζει η εταιρία;) -τουλάχιστον για ανδρικά νούμερα-, λες να κοιτάξω σε γυναικεία; (πω πω πάλι ρόμπα θα γίνω να 'ουμ  )
|
|
 |
|
 |
|
Geo-g
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 16:24 |
|
|
Καθολου ρομπα δεν θα γινεις ! Γιατι νομιζεις οτι αμα παρεις γυναικειο θα σου κανουν εκπτωση ? Αμα ηταν ετσι ,ολα τζαπα θα τα ειχα παρει ! Παντως ενα γυναικειο Mtec 44 που εχω η μονη διαφορα ειναι οτι εχει το φερμουαρ αναποδα ! Γνωμη μου δοκιμασε οτι παιζει στην αγορα , παλια μοντελα κυριως , για να το παρεις οσο πιο φτηνα γινεται και δωσε την διαφορα να στο φερουν στα μετρα σου ! Ειναι πολυ συμαντικο να μην σε ενοχλει το ρουχο πουθενα ! Ετσι εκανα με φορμα και ειναι super !
|
|
 |
|
 |
|
rommel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 16:42 |
|
|
|
όχι λόγο τιμής, επειδή είναι γυναικείο, μήπως έχει διαφορά στη γραμμή-εφαρμογή..
|
|
 |
|
 |
|
Geo-g
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 16:50 |
|
|
|
Απο οτι εχω αντιληφθει μιας και τα εχω δοκιμασει ολα ομως , οι διαφορες ειναι στα νουμερα ! Που και αυτες ειναι σχετικες αν αναλογιστει κανεις οτι καθε σωματοτυπος ειναι διαφορετικος ! Π.χ. θα επρεπε στα παντελονια να υπαρχουν δυο νουμερα , φαρδος και μηκος , κατι που δεν συμβαινει , ετσι ενω μπορει να σου κανει στο φαρδος στο μηκος να ειναι μακρυ ! Η φορμα μου ειναι 46 αντρικη της spyke την κοντινα στα ακρα και στενεψα και τα μανικια ! Η dainese γυναικεια 42 που δοκιμασα ηταν παρα πολυ στενη και τα ακρα πιο μακρυα απο της spyke ! To 44 εχασκε απο τις αναλογες πλευρες ! Οποτε ειναι , τι θα σου κατσει σαν μαρκα ! Παλιο μοντελο φτηνο και με διορθωσεις νομιζω ειναι η χρυση τομη για το τελειο !
|
|
 |
|
 |
|
rommel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 17:03 |
|
|
thanks! 
|
|
 |
|
 |
|
Anvas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 19:09 |
|
Εγγραφή: Τρί 19 Αύγ 2008, 21:58 Δημοσιεύσεις: 1905 Τοποθεσία: Ν. Ιωνια Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1000 Άλλη: Piaggio beverly 200
|
rommel έγραψε: για να μην ανοίγω καινούριο θρεντ... δοκίμασα δερμάτινο παντελόνι dainese delta 44άρι και μου καθόταν κουτί αλλά δεν έκλεινε το φερμουάρ για 2 εκατοστά. Το 46 ήταν οκ στη μέση - είχε και μπόσικα 2 με 3 εκατοστά περίπου- αλλά στα πόδια ήταν λιιίγο φαρδύ. Τι είναι καλύτερο και πιο εύκολο να κάνω, να πάρω το 44 και να μου το ανοίξουν (δεν ξέρω και αν γίνεται κιόλας ρωτάω) λίγο στη μέση ή 46 και να το μαζέψουν;
υγ. πέρα από τη dainese, άλλη εταιρία δεν βγάζει 44 νούμερο; μου αρέσουν πάρα πολύ τα Revit (φαίνονται πολύ ποιοτικά) και τα χω βρει και σε πολύ καλή τιμή αλλά κάτω από 46 δεν παίζει. Πιστεύω να τα έχεις δοκιμάσει καβάλα πάνω στο μηχανάκι σου και όχι στο δοκιμαστήριο, έτσι?????
_________________ Aνδρέας Β.
|
|
 |
|
 |
|
rommel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 19:43 |
|
|
εε.. πάνω στη μηχανή δεν γίνεται να τα δοκιμάσω, τι να του 'λεγα "πάω μία έξω";  . Έκανα βαθύ κάθισμα και έσκυψα μπροστά. Χρησιμοποίησα επίσης ένα πάγκο του μαγαζιού για εξομοιωτή.  Πιστεύω ότι μια ολόσωμη 44 θα μου έρχεται κουτί αλλά δεν με βολεύει από άποψη πρακτικότητας.
|
|
 |
|
 |
|
Anvas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 19:50 |
|
Εγγραφή: Τρί 19 Αύγ 2008, 21:58 Δημοσιεύσεις: 1905 Τοποθεσία: Ν. Ιωνια Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1000 Άλλη: Piaggio beverly 200
|
rommel έγραψε: εε.. πάνω στη μηχανή δεν γίνεται να τα δοκιμάσω, τι να του 'λεγα "πάω μία έξω";  . Έκανα βαθύ κάθισμα και έσκυψα μπροστά. Χρησιμοποίησα επίσης ένα πάγκο του μαγαζιού για εξομοιωτή.  Πιστεύω ότι μια ολόσωμη 44 θα μου έρχεται κουτί αλλά δεν με βολεύει από άποψη πρακτικότητας. Ναι, ακριβώς! Πας έξω απο το μαγαζί που έχεις παρκάρει και δοκιμάζεις! Στον Τζωρτζόπουλο που το έκανα, μετά την δοκιμή πήρα 1 νούμερο μεγαλύτερο!
|
|
 |
|
 |
|
rommel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 20:09 |
|
|
|
Αντρέα ψιλοκόλλαγα μωρέ γιατί δεν θα το 'παιρνα από 'κει, θέλω να το παραγγείλω απ' έξω (είναι 45% κάτω της τιμής). Πάντως έβγαλα συμπέρασμα (θα ρωτήσω τον τεχνίτη τι είναι καλύτερο για να μην χαλάσω και το παντελόνι) και θα τσεκάρω και την πρόταση της Γεωργίας.
|
|
 |
|
 |
|
Anvas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Μαρ 2010, 20:12 |
|
|
rommel έγραψε: Αντρέα ψιλοκόλλαγα μωρέ γιατί δεν θα το 'παιρνα από 'κει, θέλω να το παραγγείλω απ' έξω (είναι 45% κάτω της τιμής). Πάντως έβγαλα συμπέρασμα (θα ρωτήσω τον τεχνίτη τι είναι καλύτερο για να μην χαλάσω και το παντελόνι) και θα τσεκάρω και την πρόταση της Γεωργίας. Το οτι δεν θα το έπαιρνες απο εκεί μόνο εσύ το ξέρεις.... Μη παραγγείλεις τίποτα αν δεν το δοκιμάσεις πάνω στη μοτο
|
|
 |
|
 |
|
Geo-g
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Παρ 05 Μαρ 2010, 13:44 |
|
|
Ενας εμπειρος πωλητης , δοκιμαζωντας παντελονι κανωντας επικυψης και ολα τα συναφι , με εβαλε να καθησω σε μια καρεκλα αναποδα και φυσικα διαπιστωσα οτι με ενοχλουσε το παντελονι τελικα παροτι ειχα κανει ολες τις ασκησεις ! 
|
|
 |
|
 |
|
aris33
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή / Καθαρισμος Δερμάτινων Δημοσιεύτηκε: Δευτ 17 Μάιος 2010, 11:58 |
|
 |
| Newbie |
 |
|
|
Εγγραφή: Κυρ 16 Μάιος 2010, 14:14 Δημοσιεύσεις: 1 Φύλο: Άντρας
|
Για επιδιορθώσεις συνυστώ JET-SET στο Mοναστηράκι. Πολύ καλή δουλειά ,εγγυημένο servis, γρήγορη εξυπηρέτηση, τηλ. 2103218635 καλές τιμές. 
|
|
 |
|
 |
|