| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
ducatisti 999s
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Hyper vs Caterham R500 Δημοσιεύτηκε: Δευτ 20 Ιούλ 2009, 14:52 |
|
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 19:36 Δημοσιεύσεις: 2010 Τοποθεσία: Καλαμάτα Φύλο: Άντρας Μηχανή: 999S Άλλη: Το ψήνω.
|
D3§m02K έγραψε: Γιάννο έχω οδηγήσει Caterham αλλά όχι το R500. Seven Roadsport . . . Φαντάσου ένα cart (με όλη τη σημασία της λέξης) με κινητήρα 1,8 και με απίστευτη αναλογία κιλών/ίππο (160 άλογα σε 500 κιλά . . . ). Το αυτοκινητάκι είναι ίσως το πιο απόλυτο σε αντιδράσεις τετράτροχο που μπορεί να ταξινομηθεί Δεν θέλω να φαντάζομαι πώς θα πηγαίνει το Superlight R500 με τον δίλιτρο και τα 260 . . . Για την ιστορία, το αυτοκίνητο έχει 0-100 κάτω από 3 . . . +ΟΛΑ!!! Αυτα ειναι αυτοκινητα πιστας και μονο.Δεν πιανονται αυτα.Σε τελικη υστερουν αλλα who cares? Και η elise το ιδιο. S2000 γνωμη μου και rx7 ή rx8,δεν συγκρινονται μαζι τους. Σε αυτα απλα respect στους αγγλους.Τυφλα να εχουν ολοι οι αλλοι(και οι ιταλοι μεσα). Κωστα γαματο το βιντεο.
_________________ 999s
χρήστος
|
|
 |
|
 |
|
5os
|
Θέμα δημοσίευσης: D16 vs F430 video Δημοσιεύτηκε: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 17:34 |
|
Εγγραφή: Τετ 02 Απρ 2008, 10:12 Δημοσιεύσεις: 729 Τοποθεσία: Χαλάνδρι Φύλο: Άντρας Μηχανή: 1098 Άλλη: Beverly 250
|
|
_________________ 5os
ΦΟΙΒΟΣ
| Τελευταία επεξεργασία από Desmopower και Σάβ 07 Νοέμ 2009, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά |
| μετακινηση θεματος απο Tests |
|
|
 |
|
 |
|
red_mostro620
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: D16 vs F430 video Δημοσιεύτηκε: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 17:52 |
|
Εγγραφή: Τετ 26 Νοέμ 2008, 23:41 Δημοσιεύσεις: 1826 Τοποθεσία: Ελληνικός Στρατός - ΕΛ.ΔΥ.Κ. Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 620
|
|
Παλι συγκρινουν αυτοκινητα με μηχανες????
_________________ Ζακ
Γι αυτούς και με αυτούς που αγαπήσαμε που γελάσαμε που πονέσαμε που βρίσαμε που βλάψαμε που κλάψαμε που θάψαμε .....καληνύχτα και όνειρα γλυκά και αγγελικά να έχετε παιδιά........
Είναι σαν τη θάλασσα.. Κάποιες φορές αναρωτιέσαι τι θα γίνει αν συνεχίσεις να κολυμπάς προς τα μέσα..
|
|
 |
|
 |
|
Desmopower
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: D16 vs F430 video Δημοσιεύτηκε: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 17:53 |
|
Εγγραφή: Παρ 18 Απρ 2008, 22:56 Δημοσιεύσεις: 4753 Τοποθεσία: Από το μπαλκόνι μου βλέπω το κατ (μακριά από σας) Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1000 Άλλη: 749 4 the track
|
FERRARI 430 SCUDERIA Power: 503bhp Weight: 1350kg Power to weight ratio: 0.37bhp/kgDUCATI DESMOSEDICI RR Power: 203bhp Weight: 171kg Power to weight ratio: 1.19bhp/kgπου πας ρε καραμητρο ? 
_________________ Κώστας...
|
|
 |
|
 |
|
dimitris848
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 21:21 |
|
 |
| Almost Ducatista |
 |
|
|
Εγγραφή: Τρί 03 Φεβ 2009, 23:32 Δημοσιεύσεις: 1204 Τοποθεσία: Αθήνα-Βύρωνας Φύλο: Άντρας Μηχανή: -Δεν έχω-
|
Sorry φίλε Κώστα  αλλά στη θέση της Scuderia θα έπρεπε να είναι κάτι άλλο άν συγκρίνουμε την ντεσμοσεντίτσι  και με παρόμοια αναλογία (και απο 0.60 και άνω) έχοντας και στροφούλες μέσα η διαδρομή. 
|
|
 |
|
 |
|
Anvas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 22:35 |
|
Εγγραφή: Τρί 19 Αύγ 2008, 21:58 Δημοσιεύσεις: 1884 Τοποθεσία: Ν. Ιωνια Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1000 Άλλη: Piaggio beverly 200
|
Ξύνετε πληγές με το Caterham... Ειδικά το 500 είναι σχεδόν ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί σε 4 τροχούς ανεξαρτήτως τιμής και κατηγορίας (πλην F1).... Και ο τύπος με το hyper στο βίντεο είναι κλάσεις ανώτερος απο τον οδηγό του Caterham... 
_________________ Aνδρέας Β.
|
|
 |
|
 |
|
nasa
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Σάβ 07 Νοέμ 2009, 22:44 |
|
Εγγραφή: Σάβ 16 Αύγ 2008, 21:08 Δημοσιεύσεις: 5556 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster S4 Άλλη: ss900
|
....σας ψηνουνε αυτα τα βιντεακια...????......  για την πληροφορηση σας ειναι εντελως σικε.......εχουν πεσει φραγκα απο το μαρκετινγκ των εταιρειων κατασκευης των αυτοκινητων......που δεν παει το μυαλο σας.....subliminal προσκληση σε φραγκατες κοτουλες....που δεν οδηγουν μοτοσυκλετες γιατι τους παει διαρροια μην παθουν κατι......αλλα γουσταρουννννννννν......... 
_________________ . . . δώώώώώώστεεεεεε πόόόόόόόνοοοοοοοο . . . 
|
|
 |
|
 |
|
Lictor_S4rs
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Κυρ 08 Νοέμ 2009, 01:24 |
|
|
τυπακος σε παρεα μας ελεγε ποσο γρηγορα εχουν γινει τα αυτοκινητα και πως πια τις εχουν τις μηχανες για πλακα. Ολο καμαρι και φουσκωμενος οσο πηγαινε ο τυπος δεν ηξερε με ποιον ειχε να κανει οποτε τον στριμωχνω στη γωνια. -ρε φιλαρακο ποσα αλογα εχει το κουτι σου -450 μου λεει ο γρηγορος -*σκαω γελακι* και καλα του λεω, με τι εχεις ανοιξει? -με οτι να ΄ναι μου λεει -ρε πλακα μας κανεις με τα πολλα αφου του εξηγησα γιατι δεν γινεται αυτο που λεει αλλαξε θεμα Τελικα η ουσια ειναι ποιος το καβαλαει το οχημα, ουτε αλογα ουτε αναρτησεις, ουτε φρενα. Καθε φορα που θα σε περναει ενας πιο γρηγορος απο σενα θα καταλαβαινεις ποσο αργος εισαι ακομη 
_________________   ......................may the S4rs force be with you........................ 
|
|
 |
|
 |
|
dimitris848
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Κυρ 08 Νοέμ 2009, 04:27 |
|
 |
| Almost Ducatista |
 |
|
|
Εγγραφή: Τρί 03 Φεβ 2009, 23:32 Δημοσιεύσεις: 1204 Τοποθεσία: Αθήνα-Βύρωνας Φύλο: Άντρας Μηχανή: -Δεν έχω-
|
|
Πολύ λίγα αμάξια, έστω και υπεραυτοκίνητα <<έχουν>> κάποιες απο ανάλογα δυνατές μηχανές σε ευθείες ειδικά. Πρέπει να είναι αρκετά φτιαγμένο-πειραγμένο σε πολλούς τομείς το αυτοκίνητο ή πιό ειδική κατασκευή απο το εργοστάσιο με ελαφρώματα, κάρμπον, μονοχυτεύσεις μερών του, δεσίματα και ούτω κάθ εξής. Και αυτά θα χρησιμεύσουν πιό πολύ για να κερδίσουν χρόνο σε στροφές. Στην ευθεία τις περισσότερες φορές είναι χαμένο το παιχνίδι. Πρέπει το αμάξι (ένα καλό πολιτικό) να διαθέτει απο 600-700 και πάνω ίππους, με τετρακίνηση να πατάει κάτω κ.τ.λ. ώστε να υπάρχει νόημα.
|
|
 |
|
 |
|
skyknight
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Κυρ 08 Νοέμ 2009, 10:48 |
|
Εγγραφή: Κυρ 02 Νοέμ 2008, 14:16 Δημοσιεύσεις: 650 Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 1100S Άλλη: παπί & ξερό ψωμί
|
|
Εκτός από τα τεχν. χαρακτηριστικά είναι κ το είδος της διαδρομής. Ανοιχτές καμπές, κλειστές στροφές, ανηφοροκατηφόρες κτλ όπου, ανάλογα κ τα πλεονεκτήματα του καθενός. Η οδήγηση μοτό έχει άλλη αίσθηση κ γι'αυτό την οδηγάμε. Κι ο Σουμάχερ κάτι ξέρει παραπάνω...
_________________ Όποιος φοβάται μην πέσει, όλη του τη ζωή θα σέρνεται
|
|
 |
|
 |
|
Colin
|
 |
Θέμα δημοσίευσης: D-16 vs Ferrari 430 video inside... Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Νοέμ 2009, 14:35 |
|
Εγγραφή: Σάβ 05 Απρ 2008, 19:27 Δημοσιεύσεις: 2558 Μηχανή: SS1000
|
_________________ ''Κι είπες τότε στον άνθρωπο... να πας στο διάολο, εγώ θα πάω όπου έχει φωτιά''
Active Member
|
|
 |
|
 |
|
jimmysds
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Νοέμ 2009, 15:16 |
|
Εγγραφή: Δευτ 19 Μάιος 2008, 11:23 Δημοσιεύσεις: 376 Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ Φύλο: Άντρας Μηχανή: 999 Άλλη: ktm990adv,300exc-e
|
Μαγκες οταν ενα αυτοκινητο ειναι καλοστημενο και εχει μπολικα κυβικα και ιππους μετα τα 180-200 χλμ δυσκολα του φευγει μηχανη......επισης σε στριφτερη διαδρομη αναλογα το τερεν βεβαια παλι δυσκολα του φευγει , μονο στις ενδιαμεσες ευθειες η μηχανη μαζευει πιο γρηγορα χλμ και μετα στις στροφες τον πινει παλι...το τελευταιο σας το λεω και απο προσωπικη εμπειρια σε διαδρομη που γνωριζω με κλειστα ματια στις στροφες εχω μεγαλυτερη ταχυτητα με το αυτοκινητο Το εχω δοκιμασει με το αυτοκινητο μου s3 265hp vs ducati 1000ss vs 999 vs adventure 990 και το αποτελεσμα και στις τρεις περιπτωσεις ηταν να κανω τη διαδρομη πιο γρηγορα με το αμαξι 
|
|
 |
|
 |
|
dimitrisira
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Νοέμ 2009, 16:35 |
|
Εγγραφή: Τρί 03 Ιουν 2008, 15:51 Δημοσιεύσεις: 74 Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 620
|
Τελευταία επεξεργασία από dimitrisira και Τετ 11 Νοέμ 2009, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
|
|
 |
|
 |
|
dimitris848
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Νοέμ 2009, 17:26 |
|
 |
| Almost Ducatista |
 |
|
|
|
Παράθεση: οταν ενα αυτοκινητο ειναι καλοστημενο και εχει μπολικα κυβικα και ιππους μετα τα 180-200 χλμ δυσκολα του φευγει μηχανη...... σε στριφτερη διαδρομη Παράθεση: αναλογα το τερεν βεβαια παλι δυσκολα του φευγει ...σε πολιτικές συνθήκες πάντα και οι λόγοι πολλοί (αλλά καί όχι λόγω έλλειψης ..θάρρους  )... σε πίστα η μηχανή έχει το πάνω χέρι (όχι υπερβολές και ανάλογα τα συγκρινόμενα μεγέθη) πολλές φορές... Παράθεση: μονο στις ενδιαμεσες ευθειες η μηχανη μαζευει πιο γρηγορα χλμ και μετα στις στροφες τον πινει παλι...το τελευταιο σας το λεω και απο προσωπικη εμπειρια σε διαδρομη που γνωριζω με κλειστα ματια στις στροφες εχω μεγαλυτερη ταχυτητα με το αυτοκινητο Παράθεση: Το εχω δοκιμασει με το αυτοκινητο μου s3 265hp vs ................ και το αποτελεσμα και στις τρεις περιπτωσεις ηταν να κανω τη διαδρομη πιο γρηγορα με το αμαξι  ...πρόγραμμα ελαφρύ, αμορτισέρ-ελατήρια, και χοντρύτερες αντιστρεπτικούς και το αμάξι (s3) ..διαφθείρει... 
|
|
 |
|
 |
|
5os
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Τετ 11 Νοέμ 2009, 21:53 |
|
Εγγραφή: Τετ 02 Απρ 2008, 10:12 Δημοσιεύσεις: 729 Τοποθεσία: Χαλάνδρι Φύλο: Άντρας Μηχανή: 1098 Άλλη: Beverly 250
|
οκ θα συμφωνήσω ότι θεωρητικά ένα αυτοκίνητο καλοστημένο με πολλά κυβικά και πολύ γκάζι είναι πιο γρήγορο από μια μηχανή σε μια στριφτερή διαδρομή επειδή έχει περισσότερη πρόσφυση, λόγω των φαρδύτερων ελαστικών και της μεγαλύτερης επιφάνειας επαφής με την άσφαλτο - αυτό είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται. Επίσης σε αγωνιστικές εκδόσεις όπου χρησιμοποιούνται αεροδυναμικά βοηθήματα το αυτοκίνητο έχει επιπλέον βοήθεια από την πίεση του αέρα που η μηχανή είναι αδύνατον να έχει (έτσι μπορεί η F1 να γυρνάει στους χρόνους που γυρνάει...) από την άλλη όμως μια μηχανή σαν το d16 έχει τόσο γκάζι που για να σταθεί πλάι της αυτοκίνητο πρέπει να έχει παααρα πολύ γκάζι πχ στο παραπάνω βίντεο οι χρόνοι ήταν d16: 1.47' F430: 2.01' μιλάμε για σφαγή έτσι... 
_________________ 5os
ΦΟΙΒΟΣ
|
|
 |
|
 |
|
dimitris848
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Πέμ 12 Νοέμ 2009, 06:41 |
|
 |
| Almost Ducatista |
 |
|
|
|
Aκριβώς. Είναι δεδομένο αυτό για την <<πλασματική>> τους κόντρα. Της Scuderia δέν της φτάνει το γκάζι ούτε στο ...μισό ίσως να φτάσει την ducati κι άν της έφτανε θα αδυνατούσε πλαίσιο και ότι είχε να προσφέρει αβαντάζ στον οδηγό με το συνολικό στήσιμό της, έστω και με όλες τις συνθήκες καταλληλότερες για αυτήν ...έπρεπε τέλειος οδηγός (και στα κέφια του  ), ημισλίκ-σλίκ λάστιχα και πολλές άπειρες λεπτομέρειες όπως ισχύει πάντα για να μειωθεί η διαφορά και να μήν <<λάβει>> γύρο η 430 μέσα στους 3-4 πρώτους γύρους τους. Γι'αυτό όπως είπα πιό πάνω θα έπρεπε κάποιο άλλο όχημα-αυτοκίνητο να κοντραριστεί μαζί της (d16). Είναι μηχανή εκτός πραγματικότητος... και δέν ξέρω άν μπορεί να συγκριθεί και κάποιο όχημα άλλο μαζί της στην πίστα (πιό πολύ), πέρα κάποιων άλλων εξωπραγματικών κατασκευών ειδικά φτιαγμένα για πίστες και κατέβασμα χρονομέτρων, βλέπε time-track attack κ.τ.λ κ.τ.λ.  Edit.... και κάτι που ξέχασα..την Σκουντέρια δέν την <<πάει>> όπως της αρμόζει στο βίντεο... και γενικά λίγοι είναι αυτοί που πάνε ένα αυτοκίνητο τέτοιου βεληνεκούς όπως του αρμόζει (αλλά και όχι μόνο τέτοια  ) ..δηλ. στο τέρμα όλα ...και να παίζεις με πλαίσιο μετά και ..καταστάσεις εναλλαγών του πλαισίου των πληροφοριών που δέχεται απο το δρόμο... το άκρον δηλαδή....  ...να νομίζεις ότι άν το πουσάρεις παραπάνω ..θα ξετρυπήσουν τα αμορτισέρ ..τους θόλους ...αλλιώς δέν στέκεται αξιοπρεπώς ειδικά ένα τέτοιο αμάξι, έχοντας την βοήθεια του στιβαρού πλαισίου του και των χωρίς πολλές λεπτομέρειες αποδιδόμενων μηδαμινών κλίσεών του.
|
|
 |
|
 |
|
Atanaz
|
 |
Θέμα δημοσίευσης: Ducati Desmosedici vs Ferrari 430 Scuderia Δημοσιεύτηκε: Παρ 20 Νοέμ 2009, 10:29 |
|
Εγγραφή: Δευτ 09 Μαρ 2009, 00:27 Δημοσιεύσεις: 97 Τοποθεσία: Καπανδρίτι Φύλο: Άντρας Μηχανή: 999 Άλλη: Paso 907 ie,Paso 750
|
|
_________________ living in the fast lane..
|
|
 |
|
 |
|
mostro620
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: DUCATIα vs 4τροχα Δημοσιεύτηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 19:48 |
|
Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 13:58 Δημοσιεύσεις: 5074 Φύλο: Άντρας
|