| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
nasa
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Μαρ 2010, 19:03 |
|
Εγγραφή: Σάβ 16 Αύγ 2008, 21:08 Δημοσιεύσεις: 5556 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster S4 Άλλη: ss900
|
...σσσωραιοςςς... 
_________________ . . . δώώώώώώστεεεεεε πόόόόόόόνοοοοοοοο . . . 
|
|
 |
|
 |
|
johny749s
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Μαρ 2010, 20:26 |
|
 |
| Member |
 |
|
|
Εγγραφή: Δευτ 13 Απρ 2009, 21:39 Δημοσιεύσεις: 165 Τοποθεσία: Ιωαννινα Φύλο: Άντρας Μηχανή: 749S Άλλη: vespa px200e 749
|
panagos έγραψε: Καλή διαδρομή τα Γιάννενα αρκει να μην βρέχει γιατί....  Ελα ρε φιλε τα Γιαννενα ειναι παρεξιγιμενα οσον αφορα τη βροχη. Μια φορα τον χρονο βρεχει εδω ξεκιναει αρχες Σεπτεμβρη και σταματαει τελη Ιουνιου.....
|
|
 |
|
 |
|
kostakisSs
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Μαρ 2010, 04:25 |
|
 |
| Newbie |
 |
|
|
Εγγραφή: Δευτ 30 Νοέμ 2009, 21:39 Δημοσιεύσεις: 89 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 620 Άλλη: YAMAHA SRX
|
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες! οδηγουσα αυτοκινητο εδω και 3 χρονια (Gof V Gt πρωτο σταδιακι  ) και πραγματικα με το τερας ξενερωσα με το αυτοκινητο.. αλλη συγκινηση... το πηρα σημερα και νομιζα οτι κατι χαλασε και εγινε βαρετο Mερικες φωτος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
|
|
 |
|
 |
|
kostakisSs
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Κυρ 07 Μαρ 2010, 04:32 |
|
 |
| Newbie |
 |
|
|
Εγγραφή: Δευτ 30 Νοέμ 2009, 21:39 Δημοσιεύσεις: 89 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 620 Άλλη: YAMAHA SRX
|
|
To terataki βρισκετε σε διαδικασια Facelift Και γενικοτερα αναζογωνισης για αυτο φαινεται λιγο παραξενο :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
|
|
 |
|
 |
|
bud4life
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 13 Μαρ 2010, 15:32 |
|
 |
| Newbie |
 |
|
|
Εγγραφή: Τετ 15 Απρ 2009, 23:42 Δημοσιεύσεις: 36 Φύλο: Άντρας Μηχανή: 749
|
kostakisSs έγραψε: κατοχος εδω και 3μηνες πλεον ενος Τερατακιου και σπουδαζοντας στην Πατρα ηταν λιγο δυσκολο να το ευχαριστηθω λοφω βροχων... Ομως την περασμενη κυριακη ο ηλιος εκανε την εμφανιση του, η εξεταστικη ηταν μια αναμνηση, το μπουφαν μου new with tags, τα λαδια μου φρεσκα, η αλυσιδα μου ολοκαινουρια, η βενζινη πανακριβη οοοοτι πρεπει για μια βολτουλα! Ψηνω και εναν φιλου μου με μια καινουρια γιαπωνεζα σχιστοματα ηλεκτρονικη μηχανη (Suzuki GSR-600) Φοραω τις βαλιτσες που οικονομισα με το τερατακι (αναποδα οπως ανακαλυψα στο γυρισμο) Παιρνουμε ενα τηλεφωνακι να μας στροσουν 2 καναπεδακια κατι φιλες  στα Γιαννενα και Τσουυυυυυυυυυυυυυκ........ 230κμ ευχαριστα και ομορφα... γνωρισα την μηχανη μου εγινα καλυτερος αναβατης, σκοτωσα πολλα πολλα πολλα μυγακια, χαιρετησαμε πολλους "φιλους" μοτοσυκλετιστες και περασαμε υπεροχα! αυριο θα αναιβασω και σχετικες φωτογραφιες!... Πανεμορφα τα Γιαννενα! ελπιζω την επομενη φορα να ημαστε ακομα μεγαλυτερη παρεα! Γεια σου φίλε .που σπουδάζεις?και εγώ Πάτρα είμαι φοιτητής και ψάχνω παρέα για βολτούλες και εκδρομές. Οπότε αν ξανακανονίσεις για άλλη φορά στείλε ενα πμ να πάμε παρέα
|
|
 |
|
 |
|
ducatisti 21
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 13 Μαρ 2010, 20:26 |
|
Εγγραφή: Παρ 28 Νοέμ 2008, 00:10 Δημοσιεύσεις: 717 Τοποθεσία: ΛΟΥΤΡΑΚΙ !! Φύλο: Άντρας Μηχανή: 749 Άλλη: cbr rr
|
την καλυτερη δουλεια , φορτωνεις μια τσαντα πλατης με τα απαραιτητα και περνας διημερο ζαχαρη. 
|
|
 |
|
 |
|
ducpilot
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 13 Μαρ 2010, 21:06 |
|
Εγγραφή: Σάβ 06 Φεβ 2010, 17:36 Δημοσιεύσεις: 50 Τοποθεσία: Αθηνα Φύλο: Άντρας Μηχανή: SS900 Άλλη: YZF750R TB montesa c
|
Να εισαι καλα να ταξιδευεις φιλε μου. 
|
|
 |
|
 |
|
bloodydiver
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 13 Μαρ 2010, 21:20 |
|
Εγγραφή: Παρ 19 Φεβ 2010, 18:52 Δημοσιεύσεις: 200 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Hypermotard 1100 Άλλη: KTM 640
|
μπραβο φιλαρακι! κ σε ωραιο μερος πήγες! τις βαλιτσες τις φορεσες αναποδα τις καποτες που ειχες γεμισει μεσα (γιανα πας στα γιαννενα) τουλαχιστο δε φοργιουντε αναποδα!! μιν τους μαρτιρισεις τιποτα θα μας χαλασουν τι πιατσα εκει! αστους να λενε οτι στιν ελλαδα δεν υπαρχουν γυν... κτλ... χιχι  * προσωπικά, τα γιαννενα δε τα συγκρινω ουτε με την n. y. k ολα τα clubs της αστορια! ειναι παντα ενα ονειρο!!! * sorry παιδια, προσπαθισα να κρατιθω να μη πω τιποτα.. αλλα δε μπορουσα αλλο.. εχω περασει εκειιιιι τελειιιια !! 
|
|
 |
|
 |
|
Rouggas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Δευτ 22 Μαρ 2010, 03:29 |
|
Εγγραφή: Πέμ 19 Νοέμ 2009, 03:24 Δημοσιεύσεις: 143 Φύλο: Άντρας
|
Αυτα φιλε μου,ειναι τα καλυτερα Κι εγω φοιτητης στην αθηνα ειμαι,και αυτα τα ταξιδακια ειναι τα καλυτερα!! Ετσι ξεκινησαμε με εναν φιλο μου και εμεις,απο αθηνα-γιαννενα-λευκαδα(απο οπου καταγομαι κιολας)-αθηνα,και η εμπειρια ηταν τελεια  Τα γιαννενα ειναι τελεια και αν εχεις και φιλους εκει μπορεις να περασεις υπεροχα!!! Σου ευχομαι παντα τετοιες εμπειριες και πολλα και ασφαλη χιλιομετρα με το καινουριο σου τερατακι Υ.Γ. καλο ειναι να τα κανουμε τωρα που ειμαστε φοιτητες αυτα γιατι αργοτερα............ 
|
|
 |
|
 |
|
dagger moon
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πρωτη μου εκδρομη με μηχανη :) Δημοσιεύτηκε: Δευτ 22 Μαρ 2010, 08:35 |
|
Εγγραφή: Τρί 26 Αύγ 2008, 21:41 Δημοσιεύσεις: 2422 Τοποθεσία: Δυο ρόδες ρε !!!!!!!!!!!!!!! Φύλο: Γυναίκα Άλλη: Aprilia-Pegaso 650ie
|
|
Βρε σεις με πριζωσατε κανονικα Γιανενα με την μηχανή δεν έχω πάει ... ακόμα
_________________ Η Καλάμιτυ Τζέην μασά ταμπάκο και φτύνει βρωμιά. Φονεύει ρεμάλια και γδέρνει τσακάλια,ληστεύει, κουρσεύει, νικά. Καβάλα στο άτι περνά,κοιτά υποτιμητικά. Αντέχει στο κρύο, αντέχει στη ζέστη αντέχει και στο θανατά. Η Καλάμιτυ Τζέην θα πει:“Να βάλουν φωτιά στο Κ.Α.Π.Η.!” Γιατί δε γερνάμε· καιγόμαστε, σπάμε κι αρχίζουμε απ’την αρχή. 
|
|
 |
|
 |
|