Εγγραφή    Σύνδεση    Δ. Συζήτηση    Συχνές Ερωτήσεις
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣΟΧΗ: Όροι συμμετοχής στις μικρές αγγελίες του Ducatisti
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 00:39 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator

Εγγραφή: Παρ 21 Μαρ 2008, 23:59
Δημοσιεύσεις: 128
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όροι συμμετοχής στις μικρές αγγελίες του ducatisti.gr


Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ και/ή ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ

Ο χώρος των Mικρών Aγγελιών είναι μια επιπρόσθετη δωρεάν δυνατότητα που παρέχει το ducatisti.gr στα μέλη του, για να μπορούν να πωλούν δικά τους μεμωνομένα προϊόντα, να ανταλάσσουν ή να ζητούν προϊόντα, σχετικά με Ducati.

  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΛΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 'Η ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΡΟΛΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ.

  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ (ΣΤΑΘΕΡΩΝ ή ΚΙΝΗΤΩΝ), ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κλπ.
  (Παρακαλούμε, σε περίπτωση δημοσίευσης φωτογραφίας της μοτοσυκλέτας σας, εάν είναι εμφανής ο αριθμός κυκλοφορίας, να τον σβήνετε).


1. Το ducatisti.gr δεν εγγυάται και δεν μπορεί να εγγυηθεί τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας ή νομιμότητας των καταχωρημένων ειδών, της ακρίβειας της περιγραφής τους και της δυνατότητας των πωλητών να διαθέσουν ή των αγοραστών να αγοράσουν. Το ducatisti.gr δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι ένας πωλητής ή αγοραστής θα ολοκληρώσει μία συναλλαγή στην οποία συμμετέχει.

2. To ducatisti.gr δεν εγγυάται την ταυτότητα όσο και την αξιοπιστία των συναλλασσόμενων μερών. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθούν φορείς μεσολαβητές για ολοκλήρωση συναλλαγών όπως τα ΕΛ.ΤΑ. και ειδικευμένα courier (υπηρεσίες αντικαταβολής κλπ.)

3. Οι moderators και οι administrators του ducatisti.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν κατα την κρίση τους, χωρίς προειδοποίηση, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους γενικούς όρους πρόσβασης και χρήσης ή είναι κακόβουλο ή υπάρχει υποψία απάτης.

4. Το ducatisti.gr, σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιδικίας με έναν ή περισσότερα μέλη, απαλλάσσεται από απαιτήσεις ή αξιώσεις για ζημίες κάθε είδους άμεσες ή έμμεσες, γνωστές ή άγνωστες, αποδεδειγμένες και μη που προκύπτουν από τις αντιδικίες ή διαφωνίες αυτές.

5. Η δημιουργία καταχώρισης, η υποβολή προσφοράς ή η χρήση οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας του ducatisti.gr μέσω του προσωπικού λογαριασμού ενός μέλους είναι αποκλειστική ευθύνη του μέλους (είτε το ίδιο είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το λογαριασμό του).

6. Το ducatisti.gr δεν ελέγχει τις πληροφορίες που παρέχουν τα μέλη του δημόσια, μέσω του συστήματός του. Μπορεί να βρείτε στοιχεία και πληροφορίες άλλων μελών προσβλητικές, επικίνδυνες ή παραπλανητικές. Σε κάθε τέτοια περίπτωση σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε κοινή λογική και ασφαλείς μεθόδους συναλλαγής όταν συναλλάσσεστε μέσω του ducatisti.gr.

7. Επισημαίνουμε τους κινδύνους σε πιθανές συναλλαγές με άλλα κράτη, ανήλικους ή ανθρώπους που μπορεί να παραποιούν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την χρήση του ducatisti.gr. Αν παρόλα αυτά πέσει στην αντίληψη των διαχειριστών του ducatisti.gr οποιαδήποτε πληροφορία που αντίκειται στους Κανόνες Πρόσβασης και Χρήσης, αυτή θα αφαιρείται χωρίς άλλη προειδοποίηση.

8. Το ducatisti.gr διατηρεί το δικαίωμα κατάργησης εγγραφών μελών και άρνηση παροχής υπηρεσιών σε μέλη, οι ενέργειες των οποίων είναι αντίθετες με την παρούσα ή/και άλλη σχετική δημοσίευση ή παραπομπή που υπάρχει εδώ ή σε άλλα κείμενα μέσα στο ducatisti.gr, αν σε σχετική προσπάθεια αποτύχουμε να διασταυρώσουμε και επιβεβαιώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν πιστεύουμε οτι οι κινήσεις σας μπορεί να έχουν νομικές συνέπειες για εσάς, τα υπόλοιπα μέλη μας ή το ducatisti.gr.

9. Εάν διαπιστωθεί να γίνεται κατάχρηση του "bump" ("Bring Up My Post", δηλαδή: άσκοπο, επιπρόσθετο post στην αγγελία από τον συγγραφέα της, για να ανέβει ξανά στην κορυφή της σελίδας) στις αγγελίες με αποτέλεσμα αγγελίες μελών που δεν κάνουν bump να κατεβαίνουν πολύ γρήγορα στις πίσω σελίδες, σημειώστε ότι το bump επιτρέπεται μόνο αφού περάσουν δύο μήνες από την τελευταία δημοσίευση στην αγγελία. Το πρώτο πρόωρο bump θα διαγράφεται και αν επαναληφθεί θα διαγράφεται η αγγελία.

10. Οι αγγελίες έχουν μέγιστη διάρκεια 3 μηνών, κατόπιν θα διαγράφονται αυτόματα και δίχως προειδοποίηση. Αν θέλετε μπορείτε να προβείτε σε επανακαταχώριση τις αγγελίας σας μονάχα μετά την λήξη και διαγραφή της.

11. Αγγελίες ειδών και/ή μοτοσυκλετών που έχουν αγοραστεί/πουληθεί, θα διαγράφονται.


Για την επιπλέον εξασφάλισή σας κατά τη διάρκεια συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του forum του ducatisti.gr, παρακαλούμε λάβετε υπ' όψιν και τα εξής:

  α. Ζητάτε πάντοτε αποδείξεις νόμιμης κατοχής του προϊόντος που αγοράζετε. Ενδεικτικά αναφέρονται: αποδείξεις λιανικής, τιμολόγια αγοράς κλπ φορολογικά στοιχεία.

  β. Ζητάτε να μάθετε πάντοτε τα πλήρη στοιχεία (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, κατοικία, σταθερό τηλέφωνο) του πωλητή και κρατήστε τα κάπου με ασφάλεια για όσο το δυνατόν περισσότερο!

  γ. Αν πρόκειται για αγορά μεγάλης αξίας ζητείστε τουλάχιστον υπεύθυνη δήλωση του πωλητή (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) ότι το πωλούμενο είναι ιδιοκτησίας του πωλητή ή ότι ο πωλητής είναι νομίμως εξουσιοδοτημένος από τον νόμιμο κάτοχο [να αναφέρονται και τα δικά του στοιχεία] προκειμένου να το πωλήσει. (Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε και με το φερόμενο ως νόμιμο κάτοχο και ζητήστε να γίνει απευθείας από αυτόν η πώληση).


Η τήρηση των παραπάνω ελαχίστων και στοιχειωδών κανόνων είναι απαραίτητη για τη δική σας προστασία καθώς το ducatisti.gr, αν και καταβάλλει κάθε δυνατή τεχνολογικά προσπάθεια, δεν εγγυάται την κάθε πιθανή συναλλαγή, ούτε είναι σε θέση να επαληθεύσει!

Για το λόγο αυτό, το ducatisti.gr ρητά δηλώνει πως ουδεμία ευθύνη φέρει για συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ των μελών του μέσα από το σύνολο των ιστοσελίδων του.

_________________
ΕικόναΚορυφή 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

cron

Sponsors Προσφορές Καταστημάτων
 

This page is in no way associated with Ducati.com, nor is it an entity of Ducati Motor Holding, S.p.A.
All messages posted within this bulletin board express the views of the author only, and the owners of the Ducatisti Forum (http://www.ducatisti.gr 2008 - )
will NOT be held responsible for the content of any message.

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr

Terms of Use | Όροι Χρήσης