Συγγραφέας |
Μήνυμα |
17inchwheeler
|
Θέμα δημοσίευσης: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 15:14 |
|
Εγγραφή: Τετ 14 Μάιος 2008, 10:21 Δημοσιεύσεις: 1167 Τοποθεσία: θεσσαλονικη,Αθηνα,Ρεθυμνο/lejos estoy Άλλη: RSVmilleR,eXC520sm,
|
Συνημμένο: 0-300-T51.jpg Συνημμένο: 0-300-T51 (1).jpg Συνημμένο: 0-300-T51 (2).jpg Συνημμένο: 0-300-T51 (3).jpg copyright 0300
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
_________________ εξωκοινοβουλευτικος ντουκατιστας/αντικαθεστωτικος απριλιανος ..............Эффект Бабочки ..............
|
|
 |
|
 |
Κωνσταντίνος Τύρλας
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 15:38 |
|
Εγγραφή: Δευτ 26 Μάιος 2008, 11:59 Δημοσιεύσεις: 2186 Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Φύλο: Άντρας Μηχανή: 748 Άλλη: 750SS
|
Να συμπληρώσω και εγώ αφου έγινε αρχή Συνημμένο: taglioni_01.jpg Συνημμένο: taglioni_02.jpg Συνημμένο: taglioni_04.jpg Συνημμένο: taglioni_06.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
_________________ Kωνσταντίνος " Κάλλιο ροκκάς και εντουράς παρά στρητάς και καρεκλάς " info@sgstudio.gr www.sgstudio.gr
|
|
 |
|
 |
nasa
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 15:52 |
|
Εγγραφή: Σάβ 16 Αύγ 2008, 21:08 Δημοσιεύσεις: 6536 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 1200 Άλλη: ss900
|
τι χρωσταμε σε αυτον τον τυπο...εχετε σκεφτει ποτε????? δασκαλε...τα σεβη μας....
ασχετο....ρε παιδια....βλεπω στις φωτο κατι χιονακια να περνανε.....ειμαι καλα????? να δω γιατρο?????ειναι περαστικο????? ειναι μονιμο?????? τα βλεπω μονο εγω,η παιζουν οντως?????....
_________________ . . . δώώώώώώστεεεεεε πόόόόόόόνοοοοοοοο . . . 
|
|
 |
|
 |
Duced
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:07 |
|
Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 02:46 Δημοσιεύσεις: 2532 Φύλο: Άντρας Μηχανή: 748 Άλλη: Adv 950
|
nasa έγραψε: τι χρωσταμε σε αυτον τον τυπο...εχετε σκεφτει ποτε????? δασκαλε...τα σεβη μας....
ασχετο....ρε παιδια....βλεπω στις φωτο κατι χιονακια να περνανε.....ειμαι καλα????? να δω γιατρο?????ειναι περαστικο????? ειναι μονιμο?????? τα βλεπω μονο εγω,η παιζουν οντως?????.... οντως χιονιζει !!! (μην ανησυχεις καλα εισαι  )
_________________ Μ9Ν9Λ9Σ
Objects in mirrors are Jap bikes
|
|
 |
|
 |
Κωνσταντίνος Τύρλας
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:28 |
|
Εγγραφή: Δευτ 26 Μάιος 2008, 11:59 Δημοσιεύσεις: 2186 Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Φύλο: Άντρας Μηχανή: 748 Άλλη: 750SS
|
Και μία πολύ σπάνια υπογραφή......... Συνημμένο: autogramm_taglioni.jpg Ευτυχώς πρόλαβα και τον είδα ζωντανό στην πρώτη συνάντηση .........στην τρίτη ήταν ετοιμόρροπος ,τον βαστούσαν απ'τα χέρια.....πράγματι χρωστάμε πολλά!!!!!
_________________ Kωνσταντίνος " Κάλλιο ροκκάς και εντουράς παρά στρητάς και καρεκλάς " info@sgstudio.gr www.sgstudio.gr
|
|
 |
|
 |
nasa
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:29 |
|
Εγγραφή: Σάβ 16 Αύγ 2008, 21:08 Δημοσιεύσεις: 6536 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 1200 Άλλη: ss900
|
...................R..E..S..P..E..C..T...........
_________________ . . . δώώώώώώστεεεεεε πόόόόόόόνοοοοοοοο . . . 
|
|
 |
|
 |
Desmopower
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:29 |
|
|
 ποιες συναντησεις κυριε Τυρλα ?
|
|
 |
|
 |
Κωνσταντίνος Τύρλας
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:35 |
|
|
1ο WDW κύριε Κώστα
|
|
 |
|
 |
Duced
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:38 |
|
Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 02:46 Δημοσιεύσεις: 2532 Φύλο: Άντρας Μηχανή: 748 Άλλη: Adv 950
|
Κωνσταντίνος Τύρλας έγραψε: Και μία πολύ σπάνια υπογραφή......... Συνημμένο: autogramm_taglioni.jpg Ευτυχώς πρόλαβα και τον είδα ζωντανό στην πρώτη συνάντηση .........στην τρίτη ήταν ετοιμόρροπος ,τον βαστούσαν απ'τα χέρια.....πράγματι χρωστάμε πολλά!!!!! Ρε Τυρλα, του λογου σου εισαι στις φωτο?
|
|
 |
|
 |
Κωνσταντίνος Τύρλας
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:42 |
|
|
Και στην πίστα τότε........... με το Pantah,τ'άλλα από κοντά..........
|
|
 |
|
 |
Duced
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:51 |
|
|
Duced έγραψε: Ρε Τυρλα, του λογου σου εισαι στις φωτο?
Μαλλον η ερωτηση παει αλλιως. Ποιος ειναι αυτος διπλα στον Τυρλα? 
|
|
 |
|
 |
Desmopower
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 16:54 |
|
|
|
 |
|
 |
Κωνσταντίνος Τύρλας
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 17:01 |
|
|
Πάρτε και ένα συγκριτικό διάγραμμα έστω και πρόχειρο και όταν σας ρωτάνε τα γιαπωνεζάκια "γιατί ξεκινάμε τόοοοοοοοοσο γρήγορα" μπορείτε να το δείχνετε!!!!!!!!!! Συνημμένο: desmo-valveprofileb.gif
|
|
 |
|
 |
Desmopower
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 21:37 |
|
|
|
 |
|
 |
johnduc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Δεκ 2008, 21:47 |
|
Εγγραφή: Δευτ 14 Απρ 2008, 22:19 Δημοσιεύσεις: 6922 Τοποθεσία: Thessalonique,Macédoine-Centrale Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster S4
|
Ο μιστερ Τ... Ο δικος μας μιστερ Τ(υρλας) απλα...δεν υπαρχει...ειναι αερικο!!! 
_________________ COMUNE DI BOLOGNA
|
|
 |
|
 |
Stelios62
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 02 Ιαν 2010, 02:06 |
|
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52 Δημοσιεύσεις: 2872 Τοποθεσία: Κερατσινι Φύλο: Άντρας Άλλη: Pantah 600 SL
|
....μηπως υπαρχη καμμια φωτο απο την 1η WDW... ...γιατι @αμω την ατυχια μου φωτογραφιζα τοτε μονο τους αλλους απο την χαρα μου... ...θα ειμαι υποχρεος...
|
|
 |
|
 |
DESMODROMIC SVARTH
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Σάβ 02 Ιαν 2010, 12:17 |
|
|
Stelios62 έγραψε: ....μηπως υπαρχη καμμια φωτο απο την 1η WDW... ...γιατι @αμω την ατυχια μου φωτογραφιζα τοτε μονο τους αλλους απο την χαρα μου... ...θα ειμαι υποχρεος... Θα σκανάρω και θα ποστάρω......ότι βρώ... Αλήθεια....πόσοι είμασταν απο δω μεσα στο απίθανο 1ο WDW........?????έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια.......θυμάμαι τον Γιάννη τον Εφραιμίδη με 900ss ψεκαστό, τον Στέλιο το Φιλλιπάκη με Laverda,τον Σαββαϊδη με το μαυρο-χρυσό 900Supersport 78'  , κάποιον μηχανικό της εταιρείας (Μαθιός..??) με ενα 916sps, τον κολλήτό μου βεβαίως με Μ600....τον Νικό, συντάκτη του Μοτό με Pantah 500..,έναν δάσκαλο απο το Αγρίνιο νομίζω με 888..τέλωςπάντων ήμασταν μια παρέα καμμιά 15αριά άτομα....θα προσπαθήσω να θυμηθώ και άλλους...(γ@μω τον γερμανό καθηγητή Αλστχάϊμερ....  ) ένα 4ήμερο απόλυτης τρέλλας...σε πολλάπλό και μόνιμο μοτοσυκλετιστικό οργασμό...... 1.Svarth με monster 750...... 
|
|
 |
|
 |
Stelios62
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 20:03 |
|
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52 Δημοσιεύσεις: 2872 Τοποθεσία: Κερατσινι Φύλο: Άντρας Άλλη: Pantah 600 SL
|
........  ......... ....μισο λεπτο να τα ξεκαθαρισουμε.....μιλαω για την ΠΡΩΤΗ παγκοσμια συγκεντρωση πορομενων ducατοβιων σωτηριο ετος 1990 μ.χ. ....Εφραιμιδης (600 sl),Καβαλλλιερατος (same),o φιλος με το suzuki 1000 (λογω αλτσχαιμερ...δεν θυμαμαι ονομα αυτη την στιγμη αλλα αυτος ητανε ο οδηγος μας και ο πραγματικος μοτοτουριστας...) και 2 τυποι ducatoβιοι αλλα με αυτοκινητο λογω ανωτερας βιας (εις εξ αυτων εγω...  ).... ....δηλαδη προσφατα σαν να ητανε χθες....αλλα μαλλον τοτε δεν ειχε δοθη το αριθμητικο 1st, και ισως εκει μπλεξαμε...τις βουρτσες!!! Παντα ορθιοι,υγεια για το νεο ετος,και παντα τετοια να θυμομαστε....ΣΤΡΙΒΩ Ο ΚΟΥΛΟΣ ΑΡΑ ΟΔΗΓΩ DUCATI.
|
|
 |
|
 |
jks
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 20:22 |
|
Εγγραφή: Δευτ 24 Μαρ 2008, 01:26 Δημοσιεύσεις: 6018 Τοποθεσία: Πειραιας Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 620 Άλλη: SBK 848
|
DESMODROMIC SVARTH έγραψε: τον Στέλιο το Φιλλιπάκη με Laverda, o Stelios ψηνεται τρελα να ερθει στο Μιζανο και με καθε ευκαιρια του βαζω και εγω φυτιλια!! το Laverda το εχει σε μαχιμη κατασταση εννοειται χεχεχεεχ αλλα επειδη εχουν περασει τα χρονακια τον βλεπω να σκαει με κανενα ST4 DESMODROMIC SVARTH έγραψε: τον Σαββαϊδη με το μαυρο-χρυσό 900Supersport 78' καλα αυτο το ακουσα να δουλευει στο HDW 08 και επαθα τρελο RESPECT σε ολους οσους πηγατε στο πρωτο WDW ! 
|
|
 |
|
 |
DESMODROMIC SVARTH
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 20:50 |
|
|
Stelios62 έγραψε: ........  ......... ....μισο λεπτο να τα ξεκαθαρισουμε.....μιλαω για την ΠΡΩΤΗ παγκοσμια συγκεντρωση πορομενων ducατοβιων σωτηριο ετος 1990 μ.χ. ....Εφραιμιδης (600 sl),Καβαλλλιερατος (same),o φιλος με το suzuki 1000 (λογω αλτσχαιμερ...δεν θυμαμαι ονομα αυτη την στιγμη αλλα αυτος ητανε ο οδηγος μας και ο πραγματικος μοτοτουριστας...) και 2 τυποι ducatoβιοι αλλα με αυτοκινητο λογω ανωτερας βιας (εις εξ αυτων εγω...  ).... ....δηλαδη προσφατα σαν να ητανε χθες....αλλα μαλλον τοτε δεν ειχε δοθη το αριθμητικο 1st, και ισως εκει μπλεξαμε...τις βουρτσες!!! Παντα ορθιοι,υγεια για το νεο ετος,και παντα τετοια να θυμομαστε....ΣΤΡΙΒΩ Ο ΚΟΥΛΟΣ ΑΡΑ ΟΔΗΓΩ DUCATI. γραψε λαθος.... εγω εννοούσα το 1ο το 98'.... το 90 καβαλούσα ακομα vespa 50... οπότε το respect παει σε εσας το 90.... 
|
|
 |
|
 |
Stelios62
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Πέμ 14 Ιαν 2010, 21:51 |
|
|
...απλα για το αρχειο του φορουμ μια φωτο του μεγαλου Τ. που τραβηξα τοτε (1990 μ.χ.)  .....και η υπογραφη του στα t-shirt μας....  ...απο την επισκεψη μας στη Laverda το περιφημο V-6 που ετυχε να κανει δοκιμες εκεινη την στιγμη αλλα δεν ευτυχησε να το δουμε στις πιστες...   ...και η γραμμη παραγωγης του Paso τοτε... 
|
|
 |
|
 |
Master Yoda
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Πέμ 14 Ιαν 2010, 22:09 |
|
Εγγραφή: Σάβ 30 Μάιος 2009, 15:47 Δημοσιεύσεις: 7658 Φύλο: Άντρας Μηχανή: 998
|
ευχαριστουμε παρα πολυ.
_________________ ...Open Your Mind... Ride Safe & Oftenαυτος που τον ελεγαν eksarthrosi
|
|
 |
|
 |
Since1970
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Πέμ 14 Ιαν 2010, 23:06 |
|
|
Ρε κολόπαιδα που τις ξεθάψατε τις φωτό ?
Πάντως για τη ιστορία η πρώτη Πάγκόσμια Συνάντηση Ducati ΔΕΝ είχε γίνει από την Ducati αλλά από τον Maurizio Bavaresco στο Valle San Liberale, ήμουνα με το Pantah δλδ πρίν απ΄το 88΄, θα κατέβω κάποια ώρα στας "κεντρικάς αποθήκας" να βρώ ένα άρθρο που είχα γράψει για το MOTO τότε, και φυσικά τα original slides.
Η Ducati βέβαια, τούκλεψε το event, ούτε φχαριστώ δεν τούπε, απλά τον κάλεσε σαν Honorable Quest, ακι το πρώτο WDW δεν είχε νούμερο δλδ δεν ήταν σίγουροι αν θα ξαναγίνει,
|
|
 |
|
 |
Stelios62
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Πέμ 14 Ιαν 2010, 23:10 |
|
|
...δηλαδη σ'αυτη του '90 ησουν παρων?..... 
|
|
 |
|
 |
Since1970
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Dr.T(Fabio Taglioni) Δημοσιεύτηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 07:08 |
|
|
Ok, ξύπνησα ξεκούραστος κι΄αρχίζω να θυμάμαι, η Πρώτη Παγκόσμια Ducatisti ήτανε τον Μάιο του 90, απ΄τον Maurizio, ατο Valle San Liberale, οπου ο τύπος έχει ένα Bikers Restaurant-Hotel, είχαμε πάει μεγάλη ομάδα, πρέπει να το είχα οργανώσει εγώ αφου είχα γνωρίσει τον maurizio ένα χρόνο νωρίτερα και είχαμε γίνει φίλοι, και ναι ήταν αυτή που ο Μ. μας πήγε μέσα στο εργοστάσιο της ducati allá και στην Laverda, σε μια απ΄τις φωτό παραπάνω μπροστά στο Laverda ο M, είναι αυτός με την άσπρη κάτω φόρμα, δίπλα στον Φώτη τον Περιβολαράκη με τα μαύρα, δεξια πρέπει νάναι ο Stelios62
Ο Αγγελος ο Σινάνης , ο παλιος Barman της ΛΕΜΟΤ δεν ήταν στην πρώτη, αλλά μάλλον στην 2η Παγκόσμια του 91, θυμάμαι γιατί είχα γράψει και γι΄αυτόν στο ΜΟΤΟ αλλά σε άλλο κομμάτι, το δε 916sps ήταν του αδελφού της Ιλιας της γυναίκας του Σόλωνα του σημερινού Αντιπρόσωπου , το οποίο μας το βουτήξανε εξω από μια πιτσαρία, στην Ιταλία, αλλά δεν θυμάμαι πια χρονιά ούτε σε πιό event
|
|
 |
|
 |
|