Το video αυτό είναι απόσπασμα από την ταινία-ντοκυμαντερ με τον Steve McQueen. Την έχω και την έχω ανεβάσει σε μορφή torrent στο racing-underground.com για όποιον ενδιαφέρεται. Αξίζει ! Ο τίτλος της είναι "On any Sunday" του 1971.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:μπορουμε να βαλουμε οτι βιντεο θεωρούμε αξιόλογο ειτε απο αγώνες έιτε απο καποιο ιστορικο μηχανάκι,αναβάτη,οδηγο-θρυλο κλπ.Θεωρω οτι εδω θα ειναι ενα εύκολο θεμα για αναζήτηση ,οποτε να μην το μαμησουμε με διαλογους του στυλ "πωρε φιλε πολυ φαση εδω" κλπ......αν θα μεινει καθαρο θα το έχουμε και σαν αρχειάκι για τα βιντεο που εχουμε ποσταρει ,οποτε οταν θελησουμε να το ξαναδουμε να μην ψαχνουμε.....
τωρα σε ποια κατηγορια της Δημοσιας συζήτησης ανηκει..........δεν μπορω να το καταταξω........
Το video αυτό είναι απόσπασμα από την ταινία-ντοκυμαντερ με τον Steve McQueen. :
giaτρε δε νομηζω ΑΥΤΕΣ οι σκηνες να ηταν στο on any sunday (ττο 'χω λοιωσει) ιδια παραγωγη ειναι ομως και πιθανον να ηταν καποια bonus διαφιμηστικη σκηνη συν το κοινονοικο μυνημα στο τελος και κατι ακομα απο το ημερολογιο του Robert Redford βγηκανε κατι περιεργα.... για το Steeve και το Jameς Dean (καλα γι αυτονε τα ξεραμε) αλλα κι ο Steeve ρπμ?
_________________ το μηχανακι μου εχει κοκκινο ψαλιδι
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
This page is in no way associated with Ducati.com, nor is it an entity of Ducati Motor Holding, S.p.A.
All messages posted within this bulletin board express the views of the author only, and the owners of the Ducatisti Forum (http://www.ducatisti.gr 2008 - ) will NOT be held responsible for the content of any message.