| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
sue
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 12:30 |
|
|
|
και σχολιάκια τυπου, ξετσίπωτη, πουτ@νάκι, ξεκwλακι κλπ, να λείπουν παρακαλω!
_________________ πρεπει να'σαι πολυ λερα για να κυβερνας γαλερα
|
|
 |
|
 |
|
Master Yoda
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 12:31 |
|
Εγγραφή: Σάβ 30 Μάιος 2009, 15:47 Δημοσιεύσεις: 2573 Τοποθεσία: Ν.Σμυρνη Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 696 Άλλη: V-CLICK
|
συγγνωμη που πεταγομαι,αλλα θα ηθελα να πω τη γνωμη μου.......με ολο το σεβασμο προς ολους τους συμμετεχοντες στο "προτζεκτ"......ενα τετοιο χιουμοριστικο προτζεκτ θα ειχε και φοβερη καταληξη αν καποια στιγμη αποκαλυπτοσασταν τυπου καντιτ καμερα.........και κατοπιν...... roz έγραψε: να τους καλέσουμε και στην συγκέντρωση το σκ να τους κεράσουμε απο μια ρακί[/color] ευχαριστω και συγγνωμη για το μαιντανεμα
_________________ ...Open Your Mind...
Ride Safe & Often
αυτος που τον ελεγαν eksarthrosi
|
|
 |
|
 |
|
salingaros
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 12:32 |
|
Εγγραφή: Δευτ 04 Μάιος 2009, 16:06 Δημοσιεύσεις: 2485 Τοποθεσία: αποκηθε μεχρι δοθε Φύλο: Άντρας Μηχανή: 848 Άλλη: patriot
|
|
λοιπον εγω τερμα τωρα αργοτερα παλι... βαιβαι το ducatisti..παραμενει ανοιχτο
_________________ aaaatsa xexe..xe!!!
|
|
 |
|
 |
|
roz
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 12:34 |
|
Εγγραφή: Κυρ 03 Ιαν 2010, 20:54 Δημοσιεύσεις: 705 Τοποθεσία: Κάπου κοντά... Φύλο: Γυναίκα Άλλη: Honda CBF250
|
Master Yoda έγραψε: συγγνωμη που πεταγομαι,αλλα θα ηθελα να πω τη γνωμη μου.......με ολο το σεβασμο προς ολους τους συμμετεχοντες στο "προτζεκτ"......ενα τετοιο χιουμοριστικο προτζεκτ θα ειχε και φοβερη καταληξη αν καποια στιγμη αποκαλυπτοσασταν τυπου καντιτ καμερα.........και κατοπιν...... roz έγραψε: να τους καλέσουμε και στην συγκέντρωση το σκ να τους κεράσουμε απο μια ρακί[/color] Master Yoda έγραψε: ευχαριστω και συγγνωμη για το μαιντανεμα Συμφωνω!!Και θα γινει φανταζομαι!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
|
 |
|
roz
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 13:41 |
|
Εγγραφή: Κυρ 03 Ιαν 2010, 20:54 Δημοσιεύσεις: 705 Τοποθεσία: Κάπου κοντά... Φύλο: Γυναίκα Άλλη: Honda CBF250
|
από spithas: +650 O καθένας απο εμάς είναι υπόλογος των πράξεών του (στην προκειμένη περίπτωση, γραφόμενα) Η αμφισβήτηση είναι αποδεκτή, η άμιλα επιθυμητή, το επίπεδο ΔΑΠΕΔΟ κατακρητέο. Αυτό ισχύει ΚΑΙ για τους θίγοντες ΚΑΙ για τους θιγμένους. Αν είναι δυνατόν... τι στοιχομυθεία είναι αυτή "τι σηκώνεις?" "τα σηκώνω και τα 2" κλπ κλπ. Συγνώμη αλλά αυτό ΔΕΝ πρέπει να συνεχιστεί. Δεν είναι αποδεκτό απο τους κανόνες του forum ανεξάρτητα αν κάποιος θέλει να αναλάβει να κάνει τον "τροχονόμο", και μην προτρέξετε να με πείτε πουριτανό..... Ας είμαστε κόσμιοι/ες και ας αφήσουμε τα υπονοούμενά μας σε άλλα, ροζ forum! Μας πηρανε χαμπαρι
|
 |
|
roz
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 11:08 |
|
|
|
"Θέλω να πω κάτι . Αν η κοπελιά είναι ψεύτικη και είναι καποιου μακακάκου το account να με πάρει τηλ να γελάω κι εγώ , αν όχι συνεχίστε την κουβέντα σας και μην δίνεται σημασία.
Υ.Γ Το φόρουμ μέχρι τώρα είχε κάποιο επίπεδο στις συζητήσεις. Προσπαθήστε να διατηρηθεί ψηλά" .
|
 |
|
igmoritis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 11:22 |
|
Εγγραφή: Τρί 06 Απρ 2010, 12:05 Δημοσιεύσεις: 738 Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1200S Άλλη: Italian Vespa
|
|
Αν και εγώ για την περίπτωση εκτελούνται μεταφοραί θα σου έλεγα να σκεφτείς τους παρακάτω λόγους Αναφέροντας ενδεικτικά κάποια πλεονεκτήματα του τρίκυκλου απέναντι στα άλλα μέσα μεταφοράς έχουμε τα εξής
-είναι σα μηχανή αλλά με μια ρόδα παραπάνω
-αντί για 2 ρόδες, έχεις 3, αλλά δε σε κοροϊδεύουν όπως γινόταν όταν ήσουν 15 χρονών και είχες ακόμα βοηθητικές ρόδες στο ποδήλατο
-σε κάθε περίπτωση έχεις αριθμητική υπεροχή στον τομέα ρόδες συγκριτικά με τους μοτοσικλετιστές
-έχεις στατιστικά 50% περισσότερες πιθανότητες από έναν μοτοσικλετιστή να σε μπερδέψουν με αυτοκίνητο
-όταν είσαι στο φανάρι σταματάς χωρίς να πέφτεις στα πλάγια (αφορά τους begginers οδηγούς)
-όταν πας ταξίδι δεν πιάνεται ο κ@λος σου
-μπορείς να νιώθεις σα το Βέγγο που είχε εκείνο το μηχανάκι που έπαιρνε και καθισματάκι από δίπλα
είναι όμως δυνατόν να μην υπάρχουν και μειονεκτήματα? Όχι φυσικά.
-όταν έχεις κολλήσει στην κίνηση δε μπορείς να χώνεσαι ανάμεσα στα αμάξια λέγοντας την ατάκα «φιλαράκι λίγο τον καθρέφτη»
- δεν είναι εύκολο στο πάρκινγκ. Μαζεύονται ξανθιές γκόμενες με τεράστια στήθια γύρω από το τρίκυκλο και αναγκάζεσαι να τις εκτοπίζεις για να το «καβαλήσεις»
_________________ ...Όταν δεν ξέρεις τι ψάχνεις,δε βλέπεις αυτά που βρίσκεις...
|
|
 |
|
 |
|
igmoritis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 11:32 |
|
Εγγραφή: Τρί 06 Απρ 2010, 12:05 Δημοσιεύσεις: 738 Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1200S Άλλη: Italian Vespa
|
|
Νταξει ρε φίλε..Εγώ σας λέω το πρόβλημά μου κι εσείς με έχετε πάρει στο ψιλό.. Αν είναι να κοροιδεύουμε ο ένας τον άλλον για τη δουλειά του να μας το πείτε να το ξέρουμε..Εγώ σας λέω ότι έχω ζόρι και προσπαθώ να βρώ λύσεις για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου κι εσείς μόυ λέτε να πάρω ΄τρίκυκλο??? Είστε σοβαρό φόρουμ εσείς? Είστε σοβαροί άνθρωποι?? Αν είχα φράγκα θα είχα αγοράσει φορτηγάκι και ούτε θα σας ζάλιζα.. Αλλά αν είναι να με κοροδευετε τι να σας πώ...? Ωρα σας καλή...που θέλετε να έρθω και στις συναντήσεις σας.. Βρε ουστ..
|
|
 |
|
 |
|
roz
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 11:34 |
|
|
|
 |
|
 |
|
panosduc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 11:59 |
|
 |
| Grown Ducatista |
 |
|
|
Εγγραφή: Σάβ 02 Αύγ 2008, 10:39 Δημοσιεύσεις: 3857 Τοποθεσία: οπου ναναι ...αλλου Φύλο: Άντρας Άλλη: παμε γι αλλα..
|
markous έγραψε: οχι ρε τι συγνωμη..........αυτοι εχουν v-strom εμεις τι φταιμε? μαρκο να δω εγω ποσσες συγνωμες θα ρειξεις οταν αποκαλυφθει ολη αυτη η χαζομαρα και ερθουν και σας την πεσουν...... 
_________________ WWW.Ducapsisti.gr the ultimate grilling!!!
|
|
 |
|
 |
|
igmoritis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 12:15 |
|
|
|
Αρχίσαμε....
φιλε V GANGSTA οπως ειδες σε καλοσωρισαμε και σε υποδεχτηκαμε με φιλικους χαιρετισμους και πολλες ευχες αλλα αμμεσως δειχνεις οτι δεν εχεις αρκετο το αισθημα του χιουμορ και συν της αλλης κατηγορεις οτι δεν ειμαστε σοβαροι?? καλη αρχη εκανες και με θετικα σχολια μας στολισες.Ελπιζω αν καποιος σε σχολιασει αρνητικα μην αρπαχτεις γιατι δυστηχος εδωσες αφορμη. θα παρακαλεσω να ανακαλεσεις την ατυχη εκφραση για το φορουμ, αρα και για μας ,γιατι δεν ξερεις κανεναν μας αρα δεν μπορεις να εκφραζεις τετοια γνωμη αυθαιρετα
|
|
 |
|
 |
|
igmoritis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 12:16 |
|
|
|
και συνεχίζουμε ...
Αφου λοιπον δεν εχεις αισθηση του χιουμορ οπως ειπε και ο apopsi21 πριν ,θα σου απαντησω σοβαρα και θα σου πω οτι ΦΥΣΙΚΑ και 2 smart ειναι καλυτερα απο μια slk. Mε 2 smart 2 ανθρωποι της οικογενειας μπορουν να παν σε 2 διαφορετικα μερη ταυτοχρονα ενω με μια slk δεν μπορουν μπορουν να αραξουν ποιο ευκολα κινουνται ποιο οικονομικα και τελος τα smart δεν...τριζουν οπως η clk.
|
|
 |
|
 |
|
igmoritis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 12:17 |
|
|
|
τουλάχιστον μου έδωσαν χρόνο...
aristrom, ελπιζω ο φιλος μας V GANGSTA να καταλαβει οτι μαλλον μας αξιολογησε λαθος και θα ανακαλεσει τον χαρακτηρισμο, και η apopsi μου ειναι να μην συνεχισουμε την αντιπαραθεση μεσω παραδειγματων γιατι αντι να καταληξει καπου, θα καταληξει σε αντιπαραθεση αρα και σε κανενα αποτελεσμα, οποτε ας του δωσουμε τον χρονο να ανακαλυψει μεσα απο γραφομενα μας το ποιοι ειμαστε και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβει οτι μας μετρησε λαθος
|
|
 |
|
 |
|
Theodosakos
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 12:31 |
|
Εγγραφή: Παρ 18 Ιουν 2010, 15:32 Δημοσιεύσεις: 145 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 696
|
dagger moon έγραψε: ...παει να διαβασει ενα ποστ με 18 (25 πλέον...) σελιδες θα παθει μια παρακρουση να το πω ... μια κριση να το πω ... αποκλειεται να ασχοληθει ... θα πρεπει να ειναι μεγάλη μαζόχα για να το διαβασει ΟΛΟ ... πάλι καλά που είμαι ντουκατίστας γιατί αλλιώς θα έπρεπε να με δει γιατρός... ....κανονικός.. ...πάλι.. έχω λιώσει... έλειπα και γω και γύρισα... ήθελα να παίξω αλλά είδα την Παρασκευή το βράδυ που το κόψατε και μετά δε ξαναμπήκα...ήταν και λίγο ζόρικα στο βουνό με το σήμα του κινητού και λέω "άσε αποτοξίνωση.." (σόρυ παίδες που σας εγκατέλειψα..επανήλθα όμως!!) θα σας βρω εκεί...θα ήθελα όμως και λίγη βοήθεια με πμ... λύκε λύκε...;;
_________________ Κωδικό όνομα: "Ζαχαροπλάστης"
|
|
 |
|
 |
|
Λύκος
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 12:49 |
|
Εγγραφή: Τετ 14 Ιαν 2009, 20:59 Δημοσιεύσεις: 5110 Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης Φύλο: Άντρας Μηχανή: -Άλλη- Άλλη: CB1300
|
Εχεις πιμι 
|
|
 |
|
 |
|
Theodosakos
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 12:53 |
|
Εγγραφή: Παρ 18 Ιουν 2010, 15:32 Δημοσιεύσεις: 145 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 696
|
Λύκος έγραψε: Εχεις πιμι  ρότζερ! θα γίνει. 
|
|
 |
|
 |
|
markous
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 13:02 |
|
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 00:29 Δημοσιεύσεις: 1871 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 696 Άλλη: the one and only...
|
παντως ωραιοι ειναι οι v stromades.......ευγενικα παιδια 
_________________ joe strummer- the future is unwritten καλο ταξιδι φιλε.........
member of pastitsada racing team
|
|
 |
|
 |
|
Manolito
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 23:09 |
|
 |
| Newbie |
 |
|
|
Εγγραφή: Τετ 28 Απρ 2010, 13:44 Δημοσιεύσεις: 78 Τοποθεσία: Ρόδος Φύλο: Άντρας Άλλη: Ομορφες Ευρωπαίες
|
Τι ευγενικοί??? Ακόμα δεν με βοήθησε κανένας στην επιλογή ανάμεσα gsxr kai vstrom Μηπως να προσθέσω στις υποψήφιες και κανένα harley??? 
_________________ Ως πότε θα είμαι ρετρολάγνος? ΘΕΛΩ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕ
|
|
 |
|
 |
|
Shaolin Monk
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 23:20 |
|
Εγγραφή: Δευτ 04 Ιαν 2010, 08:35 Δημοσιεύσεις: 152 Τοποθεσία: ΡΕΘΥΜΝΟ Φύλο: Άντρας Μηχανή: -Άλλη- Άλλη: gsx1300r
|
|
Φανταζομαι σκηνικο. Κανω το ρουφιανο και γραφω για αυτο το χαβαλε σε ολα τα τζαπανο-βεστρομ0-βαραδερο φορουμ και καθομαι να παρακολουθω εκατονταδες ατομα να μπαινουν εδω μεσα και να γινεται της τρελης...
_________________ Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
|
|
 |
|
 |
|
mossod
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 23:45 |
|
Εγγραφή: Τρί 07 Οκτ 2008, 19:29 Δημοσιεύσεις: 1132 Τοποθεσία: ΡΕΘΥΜΝΟ Φύλο: Άντρας Μηχανή: Hypermotard 1100
|
Shaolin Monk έγραψε: Φανταζομαι σκηνικο. Κανω το ρουφιανο και γραφω για αυτο το χαβαλε σε ολα τα τζαπανο-βεστρομ0-βαραδερο φορουμ και καθομαι να παρακολουθω εκατονταδες ατομα να μπαινουν εδω μεσα και να γινεται της τρελης... Αρτεμη Ματσα 
|
|
 |
|
 |
|
Christos696
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Πέμ 29 Ιούλ 2010, 23:55 |
|
Εγγραφή: Κυρ 25 Ιαν 2009, 21:50 Δημοσιεύσεις: 1584 Τοποθεσία: Χανιά Κρήτης Φύλο: Άντρας Μηχανή: Monster 696
|
Μας πήρανε χαμπάρι... έεεεο..... βαγγέεεοοοοο!!!! 
|
|
 |
|
 |
|
Theodosakos
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 09:32 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Arael
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 12:41 |
|
Εγγραφή: Τρί 02 Ιουν 2009, 00:00 Δημοσιεύσεις: 313 Τοποθεσία: Κάλυμνος Φύλο: Άντρας Μηχανή: -Άλλη- Άλλη: Pegaso Factory
|
|
 |
|
Theodosakos
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 13:01 |
|
|
δε πιστεύω να τσίμπησες;; μη σταματάς! κάνε παιχνίδι..
|
|
 |
|
 |
|
ducdoc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Desmodeath Squad Δημοσιεύτηκε: Σάβ 31 Ιούλ 2010, 23:03 |
|
 |
| Member |
 |
|
|
Εγγραφή: Δευτ 05 Ιούλ 2010, 11:14 Δημοσιεύσεις: 110 Φύλο: Άντρας Μηχανή: Multistrada 1200
|
εμαι και εγω εκει..χε χε.. 
|
|
 |
|
 |
|