Εγγραφή    Σύνδεση    Δ. Συζήτηση    Συχνές Ερωτήσεις



Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 05 Νοέμ 2013, 08:53 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο διαγνωστικα
επειδη ξερω οτι καποιοι απ εδω εχουν ηδη παρει διαγνωστικο σε παραγγελια που εγινε
θα ηθελα τη γνωμη γι αυτα τα δυο??

http://www.ebay.com/itm/271254613623?ss ... 1423.l2649


http://www.ebay.com/itm/271303716761?ss ... 1423.l2649

με παραξενευει η διαφορα τιμης :)

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 05 Νοέμ 2013, 10:10 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 951
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Το πρώτο πρέπει να είναι το ducatidiag του γάλλου που έχουμε αρκετοί εδω μέσα, το οποίο είναι free και μπορείς να το κατεβάσεις. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πάρεις την καλωδίωση (δύο καλώδια: OBDII και OBDII-to-USB) η οποία κοστίζει λιγότερο απ' ότι το δίνει ο τύπος.

Για το δεύτερο δεν γνωρίζω αλλά αφού μπορείς να κάνεις δουλειά με το ducatidiag γιατί να δώσεις τόσα λεφτά??? :cool:

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 05 Νοέμ 2013, 13:20 
Χωρίς σύνδεση
IT Administrator
IT Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 31 Δεκ 2008, 18:28
Δημοσιεύσεις: 1505
Τοποθεσία: Βεροια
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Monster 800
sotos έγραψε:
ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο διαγνωστικα
επειδη ξερω οτι καποιοι απ εδω εχουν ηδη παρει διαγνωστικο σε παραγγελια που εγινε
θα ηθελα τη γνωμη γι αυτα τα δυο??

http://www.ebay.com/itm/271254613623?ss ... 1423.l2649


http://www.ebay.com/itm/271303716761?ss ... 1423.l2649

με παραξενευει η διαφορα τιμης :)


Κατεβάζεις από εδώ το προγραμμα :

http://jpl250rs.perso.sfr.fr/download.php

βαζεις τα στοιχεία της ECU σου εδω :

http://jpl250rs.perso.sfr.fr/jpdiag/jpdiag.php

και μια διευθυνση e-mail για να σου στείλει το licence.

Θέλεις και αυτά τα δύο :

http://www.ebay.co.uk/itm/EZI-USB-ODB2-Diagnostic-Cable-409-1-OBD2-II-Lead-Win-XP-Vista-FR232RL-Chipset-/111090933638?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item19dd891f86

http://www.ebay.co.uk/itm/OBD2-DIAGNOSTIC-CABLE-ADAPTER-F-FIAT-ALFA-ROMEO-LANICA-/110706776237?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item19c6a358ad

και είσαι κομπλέ :hibye: :hibye: :hibye:

_________________
Γιώργος.


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 05 Νοέμ 2013, 13:32 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Panigale 899
Άλλη: SS 1000ds Rt
το πρωτο ειναι απατεωνια καραμπινατη...

πολλοι ειναι αυτοι που πηραν το ducatidiag, που οπως ειπε και ο dimirex ειναι δωρεαν στη βασικη του εκδοσα (διαγνωστικο), και το πουλανε σαν professional πακετο :angry3: :angry3: :angry3:

το δευτερο δεν το ξερω, συμφωνω λοιπον με τον dimirex :angry3: :thumbsup:


+1 και στο ποστ του touloumpas :thumbsup: :thumbsup:

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 05 Νοέμ 2013, 17:56 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις :thumbsup:
θα χτυπησω τα καλωδια αφου κατεβασω τα προγραμματα ...με τα οποια εχω ενα θεματακι :wsmile:
σ αυτο το λινκ http://jpl250rs.perso.sfr.fr/jpdiag/jpdiag.php
κατι δε κανω σωστα και οταν παταω το μπλε κουμπι λεει οτι η σελιδα δε ν υπαρχει

η μηπως οντως η σελιδα δεν υπαρχει πια

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 06 Νοέμ 2013, 19:30 
Χωρίς σύνδεση
Newbie
Newbie

Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 08:54
Δημοσιεύσεις: 18
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098 Tri-Colore
Άλλη: Vespa
Δοκίμασε εδώ

http://jpl250rs.perso.sfr.fr


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 06 Νοέμ 2013, 20:32 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
:))
νομιζω εγινε δουλεια :))
περιεργως σημερα δουλευουν ολα τα λινκ κι αυτο που εβαλε ο stelbo
περιμενω λοιπον το μειλ ..εχω ηδη χτυπησει τα καλωδια :)
αν κολλησω καπου θα ενημερωσω :wsmile:

T H A N K S :) :) :)

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 14:25 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1340
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000 S
κατεβασε και για καβαντζα αλλα 2 δωρεαν προγραμματα που κανουν για την ecu σου και δεν χρειαζονται licence-αδεια.
δουλευουν με τα ιδια καλωδια

guzzidiag
http://www.von-der-salierburg.de/download/GuzziDiag/
http://www.mgcn.nl/index.php/diagnose-s ... guzzi-diag
http://www.youtube.com/watch?v=VFzFPGXX ... KFuQXS1o7A

scanst 300
http://christian.giupponi.free.fr/HELP/ ... chargement
http://www.desmodromico.com/add-to-blog ... t-300.html

υποψιν δεν τα εχω δοκιμασει τα παραπανω :thumbsup:


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 15:16 
Χωρίς σύνδεση
Newbie
Newbie
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 31 Δεκ 2011, 14:25
Δημοσιεύσεις: 49
Φύλο: Άντρας
Λειτουργεί με όλα τα ducati αυτό ?


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 16:06 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1340
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000 S
το diag και το scanst300 για ολα τα ducati που εχουν magneti-marelli ecu
το guzzidiag μονο για 5ΑΜ και 15Μ magneti-marelli ecu


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 16:25 
Χωρίς σύνδεση
Newbie
Newbie
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 31 Δεκ 2011, 14:25
Δημοσιεύσεις: 49
Φύλο: Άντρας
To mts 1200 τι ecu έχει ρε παιδιά ? :think2:



.....γιατί στην αναζήτηση ο γούγλης κάτι Mitsubishi μου βγάζει :crazy:


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 16:44 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1340
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000 S
faraway έγραψε:
To mts 1200 τι ecu έχει ρε παιδιά ? :think2:



.....γιατί στην αναζήτηση ο γούγλης κάτι Mitsubishi μου βγάζει :crazy:



την αληθεια λεει :wsmile:


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 16:59 
Χωρίς σύνδεση
Newbie
Newbie
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 31 Δεκ 2011, 14:25
Δημοσιεύσεις: 49
Φύλο: Άντρας
Άρα αυτά τα διαγνωστικά , δεν κάνουν για το mts 1200 ? :think4:


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 17:34 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
τα δουλεψε κανεις με windows 8 ??
η θα ψαχνω για λαπτοπ με xp :innocent2:


αυτο θα πει αχαριστια δινουν το προγραμμα φρηηη και διαμαρτυρομαι σε τι windows δουλευει :wsmile: :wsmile: :wsmile:

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ 08 Νοέμ 2013, 21:40 
Χωρίς σύνδεση
Full Member
Full Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Δημοσιεύσεις: 951
Φύλο: Άντρας
Άλλη: esse due erre
Για 8 δεν ξέρω αλλά μπορείς σε 7 - XP mode.
Αν σίγουρα δεν παίζει σε 8 στήσε ένα sandbox 7 ή XP (πχ. virtualbox)

_________________
Reduce to the Max


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 24 Νοέμ 2013, 18:15 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
ενημερωση
μια χαρα παιζει και σε 8 windows :)
συνδεθηκα πιο ευκολα απ οτι περιμενα εστειλα τα στοιχεια του εγκεφαλου στον γαλλο
και σε 20 λεπτα μου εsτειλε το cle li :killer:

ερωτησεις

1] το cle που να το κανω επικολληση?

2] το tps δειχνει απο 2 εως 2.7 me kleisto gkazi einai ok??

3]το co ειναι στο 5

4] οσοι αγορασαν το serial που επεμβαινει στον εγκεφαλο
αν το αγορασω κι εγω μπορω να αλλαξω τα γραμματα που γραφει στο καντραν οταν
ανοιγω το κλειδι??
δεν εχω σκοπο να πειραξω τα μειγματα
ρωταω γιατι πηρα τον εγκεφαλο μαζι με την ολοσωμη μεταχειρω και ο προηγουμενος ειχε γραψει το ονομα του οταν ανοιγει στον desmolupo που τον ρυθμισε


Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 24 Νοέμ 2013, 18:54 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1340
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000 S
sotos έγραψε:
ενημερωση
μια χαρα παιζει και σε 8 windows :)
συνδεθηκα πιο ευκολα απ οτι περιμενα εστειλα τα στοιχεια του εγκεφαλου στον γαλλο
και σε 20 λεπτα μου εsτειλε το cle li :killer:

ερωτησεις

1] το cle που να το κανω επικολληση?πας στο program files ,βρισκεις το φακελο jpdiag28 τον ανοιγεις και κανεις επικολληση εκει μεσα το cle

2] το tps δειχνει απο 2 εως 2.7 me kleisto gkazi einai ok?? to tps το κανεις reset με σβηστο κινητηρα δες μηπως και το λεει στο μανουλ ποσο ειναι

3]το co ειναι στο 5

4] οσοι αγορασαν το serial που επεμβαινει στον εγκεφαλο
αν το αγορασω κι εγω μπορω να αλλαξω τα γραμματα που γραφει στο καντραν οταν
ανοιγω το κλειδι?? αυτο γινοταν με το προγραμμα writer που εiχε και τωρα το απεσυρε ,δεν ξερω αν το πουλαει ακομα μεσω email,δοκιμασε να τον ρωτησεις με mail
δεν εχω σκοπο να πειραξω τα μειγματα
ρωταω γιατι πηρα τον εγκεφαλο μαζι με την ολοσωμη μεταχειρω και ο προηγουμενος ειχε γραψει το ονομα του οταν ανοιγει στον desmolupo που τον ρυθμισε


Τελευταία επεξεργασία από achilleas και Κυρ 24 Νοέμ 2013, 19:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 24 Νοέμ 2013, 19:13 
Χωρίς σύνδεση
Grown Ducatista
Grown Ducatista
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ 21 Μαρ 2010, 23:01
Δημοσιεύσεις: 4024
Τοποθεσία: Atlantis
Φύλο: Άντρας
Άλλη: honda rc166
sotos έγραψε:
ενημερωση
μια χαρα παιζει και σε 8 windows :)
συνδεθηκα πιο ευκολα απ οτι περιμενα εστειλα τα στοιχεια του εγκεφαλου στον γαλλο
και σε 20 λεπτα μου εsτειλε το cle li :killer:

ερωτησεις

1] το cle που να το κανω επικολληση?

2] το tps δειχνει απο 2 εως 2.7 me kleisto gkazi einai ok??

3]το co ειναι στο 5

4] οσοι αγορασαν το serial που επεμβαινει στον εγκεφαλο
αν το αγορασω κι εγω μπορω να αλλαξω τα γραμματα που γραφει στο καντραν οταν
ανοιγω το κλειδι??
δεν εχω σκοπο να πειραξω τα μειγματα
ρωταω γιατι πηρα τον εγκεφαλο μαζι με την ολοσωμη μεταχειρω και ο προηγουμενος ειχε γραψει το ονομα του οταν ανοιγει στον desmolupo που τον ρυθμισε



2)nai
3)αυτο δε παιζει ρολο ειναι τριμμερ οχι ενδειξη
4)ναι τα αλλαζεις αυτα αλλα πλεον ο γαλλος δε πουλαει

_________________
opanos


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 24 Νοέμ 2013, 19:24 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
thanks :thumbsup:
το tps tesla με παραξενεψε αφου εδειχνε διαφορετικες τιμες οταν δουλευε στο ρελαντι
συνηθως επαιζε στο 2.2 με 2.3 και εδειξε και μια φορα 2.7
θα κανω κι ενα ρεσετ οταν ασχοληθω το επομενο σκ
οπως γραφει κι ο αχιλλεας θα στειλω κι μειλ να ρωτησω αν πουλαει ακομη

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 24 Νοέμ 2013, 19:58 
Χωρίς σύνδεση
Grown Ducatista
Grown Ducatista
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ 21 Μαρ 2010, 23:01
Δημοσιεύσεις: 4024
Τοποθεσία: Atlantis
Φύλο: Άντρας
Άλλη: honda rc166
δεν εχει θεμα το τπς εκει παιζει...

παντως ο γαλλος δε πουλαει πλεον τυπικα, αν τον βρεις και σου δωσει ενημερωσε μας

_________________
opanos


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 27 Νοέμ 2013, 14:01 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Panigale 899
Άλλη: SS 1000ds Rt
πες του οτι αρχες του χρονου ειχε πουλησει και σε αλλα μελη του ducatisti.gr :glimpse: (ισως βοηθησει)

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 27 Νοέμ 2013, 19:13 
Χωρίς σύνδεση
Almost Ducatista
Almost Ducatista

Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2010, 20:15
Δημοσιεύσεις: 1340
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ -ΛΑΡΙΣΑ
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Multistrada 1000 S
achilleas έγραψε:
κατεβασε και για καβαντζα αλλα 2 δωρεαν προγραμματα που κανουν για την ecu σου και δεν χρειαζονται licence-αδεια.
δουλευουν με τα ιδια καλωδια

guzzidiag
http://www.von-der-salierburg.de/download/GuzziDiag/
http://www.mgcn.nl/index.php/diagnose-s ... guzzi-diag
http://www.youtube.com/watch?v=VFzFPGXX ... KFuQXS1o7A

scanst 300
http://christian.giupponi.free.fr/HELP/ ... chargement
http://www.desmodromico.com/add-to-blog ... t-300.html

υποψιν δεν τα εχω δοκιμασει τα παραπανω :thumbsup:


το πρωι ,δοκιμασα στα γρηγορα το guzzidiag
συνδεεται κανονικα,στροφες,θερμοκρασιες,βλαβες,co trim τα δειχνει κανονικα
στο tps δειχνει λαθος (2.8) με σβηστο,2.6 σε λειτουργια και δεν ανταποκρινεται ακαριαια οπως το diag.
με το diag παντα διαβαζε 3.2 ή πιο πανω οποτε και το εκανα reset
γενικα μπορεις να δεις περισσοτερες περαμετρους απο την ecu σε σχεση με το diag ,οποτε εχω περισσοτερο χρονο θα το ψαξω καλυτερα.
το reader δουλευει και αυτο ,θελει περιπου ενα 20λεπτο να αντιγραψει το χαρτη
το writer θα ρισκαρω να το χρησιμοποιησω... :wsmile:


Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τετ 27 Νοέμ 2013, 19:59 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
τα κατεβασα τα προγράμματα αχιλλεα αλλα δε σκεφτηκα να τα δοκιμασω
ειδικα το writer που μ ενδιαφερει
οταν ξανασχοληθω θα το δοκιμασω
ετσι κι αλλιως εχω αλλους δυο εγκεφαλους καβαντζα :mrgreen:

τον γαλλο θα του στειλω μειλ αποψε γραφοντας και οτι ειμαι απ το ducatisti οπως ειπε ο ενγκα
αν απαντησει θα ενημερωσω :)

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 03:25 
Χωρίς σύνδεση
R U a Ducatista?
R U a Ducatista?
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 22 Μαρ 2008, 20:58
Δημοσιεύσεις: 8055
Τοποθεσία: Madrid - Spain
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: Panigale 899
Άλλη: SS 1000ds Rt
sotos έγραψε:
τον γαλλο θα του στειλω μειλ αποψε γραφοντας και οτι ειμαι απ το ducatisti οπως ειπε ο ενγκα
αν απαντησει θα ενημερωσω :)


σου απαντησε;;

_________________
ENGAKATS caminando por la vida Εικόνα


Κορυφή 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για διαγνωστικο ducati
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί 03 Δεκ 2013, 18:34 
Χωρίς σύνδεση
Desmo Member
Desmo Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 08:09
Δημοσιεύσεις: 1095
Τοποθεσία: Καρδιτσα
Φύλο: Άντρας
Μηχανή: 1098
:)
αφου του εγραψα οτι ειμαι απ το ducatisti.gr και για την αγορα που εγινε απο μελη του φορουμ
απαντησε οτι μπορει να μου στειλειι το προγραμμα μεσω μειλ
θελει να πας συστημένος :wsmile:

οποτε καλα απ εκει
το θεμα ειναι οτι σε μια γρηγορη προσπαθεια που εκανα ενω στο διαγνωστικο
δουλευουν ολα καλα ....μολις παταω να παρω το dump χανετε η συνδεση και το κουμπι κονεκτ δε δουλευει
θα ξαναδοκιμασω οταν θα εχω περισσότερο χρονο
μαλλον κατι θα παιζει με τις θυρες

_________________
http://www.smok.gr/


Κορυφή 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 2 [ 27 Δημοσιεύσεις ] Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο





Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση


Sponsors Προσφορές Καταστημάτων
 

This page is in no way associated with Ducati.com, nor is it an entity of Ducati Motor Holding, S.p.A.
All messages posted within this bulletin board express the views of the author only, and the owners of the Ducatisti Forum (http://www.ducatisti.gr 2008 - )
will NOT be held responsible for the content of any message.

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr

Terms of Use | Όροι Χρήσης