Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

All Supersport models (2V & 4V)
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

God is An Astronaut έγραψε: .....Έγραψα σεντόνι ο πστς , το ξέρω :mrgreen:
Δεν στην "πέφτω", σε ρωτάω, είμαι περίεργος να ακούσω (διαβάσω) το σκεπτικό σου :hibye:

Θεωρω οτι οι γραπτες συνομιλιες γινονται παντα με καλη διαθεση και το θαρρος του φιλικου ή εστω καυστικου χιουμορ σαν να βρισκομαστε …. alive ….. χωρις την παραμικρη προθεση να προσβαλλουμε κανεναν. Καλο ειναι να συζηταμε τις αντιρησσεις μας ωστε να υπαρχει σφαιρικη αποψη για οσους συμμετεχουν ή απλως μας διαβαζουν ……..! :whistling:

Λοιπον κατ΄εμε , θεωρω οτι το Panigale σημερα ειναι ο πραγματικος ανανεωτης του μυθου …. αφου καιγεσαι γι΄αυτο το θεμα , ενω εγω δεν ......! :mrgreen:

Και για να μην κουραζω με προσωπικες μακροσκελεις ανταπαντησεις στα οσα μου επισυναπτεις …. με περισση μανια και οργη ( …΄και δεν σου φαινοτανε΄…) , σου απαντω με μια ερωτηση.

Ποσο ΄εξυπνους’ θεωρεις εσυ , αυτους που , ……(μα@#κες θα ελεγα εγω) .... ΕΝΩ πηγανε και τα ακουμπησανε χοντρα και ηθελημενα δις και τρις …… για μπιελλο-θραυστικα μηχανακια ducati , με πληθος ηλεκτρικων και μηχανικων προβληματων , με πληρη ανεπαρκεια αντιπροσωπειων και μαστορων, με απαγορευμενη εξ ορισμου καθημερινη μετακινηση , ειδικα βραδυνη , για ταξιδια ασε ..... κοντρα στο ρευμα των φθηνοτερων , δυνατοτερων , πρακτικοτερων και πιο αξιοπιστων γιαπωνεζικων μηχανων …….. αυτους που λοιπον , σχολιαζουν σημερα με ΄αναιδεια , ειρωνεια και πικροχολα ΄ τα νεωτερα μοντελα ?……..!
Τι κουμασια λες να ειναι αυτοι οι ΄εξυπνοι΄ ?….. καποιοι τυγχασπαρτοι φοβισμενοι εγωιστες συντηρητικοι , απεναντι στο νεωτερο και μοντερνο ? οταν την εποχη που οι αλλοι βαδιζαν την σιγουρη γιαπωνεζικη πεπατημενη …… αυτοι διαλεξαν ή τους διαλεξε ….. μια ducati , απο πραγματικο και μονο μοτοσυκλεττιστικο ερωτα στον μυθο … ‘κρατημα και desmo’ …..!
Αν σου κανει εντυπωση να αναρωτηθεις ή εστω να ακουσεις την γνωμη μου ειδικα πανω σε συγκεκριμενο θεμα ομως , γιατι ... γκρινιαζω , τα ξαναλεμε. :hibye:
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

.... και φθασαμε σημερα , μηχανακια απολυτως προβληματικα δεκαετιας του ΄70 αρχες ΄80 να πουλιουνται πανω απο 25.000 ευρω και ενα τεχνολογικο διαμαντι 1198 πχ στα 7.000 ευρω , δεν μιλαω για Ελλαδα ..... καλα εκεινα τα monster ουτε κινεζικο παπι δεν φτανουν , τοση απαξιωση για ducati ?
Πιστευει κανεις οτι μετα απο 20 χρονια η τιμη ενος " ιστορικου 1098¨ που ετρεξε και σε αγωνες SBK θα φτασει τα 30 χιλιαρικα ....ρωταω γιατι εχω κατι ψιλα στην ακρη ........ :mrgreen:
Τις πταιει ? Ο ιταλος εργατης ? Ο γερμανος εργατης ? ... ΄Η ο παλιομα@#κας ο ελληνας π.χ. λεμε τωρα ... που ξηλωθηκε και χοντρα και κανονικα για να δει του χρονου οτι παλιωσε το μηχανακι του και πρεπει να παρει αλλο ..... μην τον πουν και ΄ρετρολαγνο΄....! :mrgreen:

Οι παρακατω φωτο με μπιελλες και διαλυμενα ρουλεμαν .... ειναι απο το μηχανακι του γνωστου και συνηθη υποπτου φορουμιτη απο το ...... παλιο 900 SS του , που εχει .... ναι το original .... ναι αυτο που κανει oσο ενα panigale R ....!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
God is An Astronaut
Full Member
Full Member
Δημοσιεύσεις: 879
Εγγραφή: Παρ 27 Μάιος 2011, 13:25
Gender: Male
Other: Ξυριστική Braun

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από God is An Astronaut »

panosduc έγραψε:
]Φιλε μου το σεντονι σου μια χαρα ειναι.Ανελυσες την αποψη σου κ καλυτερα δεν θα γινοταν. :thumbsup:
Τα φρεσκα ντουκια αδερφε μου σχεδιαστικα φερνουν προς τζαπαν μερια,πολυ γωνια ρε φιλε,σαν διαστημοπλοια ειναι.Πολυ φιουτσερ....θα μου πεις περασαν οι παλιοι καιροι...ναι οκ καταλαβαινω.Βλεπεις τα γερμανακια θελουν φραγκα κ τις ιταλικες ιδεολογιες τις εχουν χεσμενες.Αληθεια τωρα..πες μου ...ειναι αυτο ςς?Εγω σαν λατρεις των ςς περιμενα πως κ πως ενα τετοιο μοντελο.Οχι οτι θα το αγοραζα,αλλα ετσι για την ιστορια τους,περιμενα ενα πιο ςς ρε φιλε.Αυτο ειναι λιγο απ ολα σχεδιαστικα.Με τα κλιπ ον στο θεο.Ελεος ...αυτο ειναι κοντα σε γιαμαχα φειζερ κατιγκορι.Οκ...απο τεχνολογια μια χαρα ειναι.Δεν ειναι ομως ςς φιλε μου.Τελος αδερφε τα καινουργια δεν εχουν τον παλιο χαρακτηρα...αυτον τον αγωνιστικο αυτη την σχεδιαση που την βλεπεις κ παθαινεις σοκ.Ισως να μην στο εξηγω οπως θα ηθελες αλλα τα καινουργια δεν μου κανουν ..κουκου.Και λεφτας ναμουν καινουργιο ντουκο δεν θαπαιρνα.Αυτα τα λιγα ...σκορπιες σκεψεις γραφοντας εντελως αυθορμητα. :)
Υ.Γ.δεν κραζω τα καινουργια ντουκατια,απλα δεν βγαζουν αυτη την μαγκια κ αυτο που αντιπροσωπευαν καποτε απο την μεγαλη ιστορια τους!
Και πως να το κανουμε,καποιοι θελουν να καβαλανε αληθινους ντουκους με οτι αυτο συνεπαγετε
Η σχεδιαστικη ροτα που εχει η εταιρεια μετα το 999 λυπαμαι αλλα πυστευω οτι δεν αντιπροσωπευει αυτο το οποιο οι περισσοτεροι αγαπησαν αυτη την εταιρεια.
Πάνο, δεν είναι αναγκη φίλε μου να εχεις πτυχίο στο graphic, industrial ή automotive design για να γνωρίζεις οτι...η κάθε εποχή και δεκαετία εχει τις δικές της σχεδιαστικές τάσεις, έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα παραμείνει.Απο την στιγμή λοιπόν που κάποιος το αντιλαμβάνεται και το γνωρίζει , δεν μπορεί να έχει την απάιτηση απο τους εκάστοτε σχεδιαστές/οίκους να βγάζουν προϊόντα σύμφωνα με το γούστο ορισμένων επειδή περίμεναν το επόμενο M.Y/reboot/redesign να μοιάζει με το αμάξι/μηχανάκι που είχαν αγοράσει 1-2 δεκαετίες πριν - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ φίλε μου, το design και οι τάσεις αυτού αλλάζουν μονίμως, δεν είναι ανάγκη να μας αρέσει ή να συμφωνούμε αλλά έτσι είναι και δεν μπορει να το αλλάξει κανείς (παρα μόνο οι ίδιοι σχεδιαστές).
Στην εποχή των 00's που διανύουμε, οι λιτές "γωνίες" κυριαρχούν, σε 5-10 χρόνια απο τώρα μπορεί να αλλάξει, προς το παρόν όμως...

Σχετικά με το SS...αμα το βρίσκεις όμοιο οπτικά με ενα...Fazer...Aμα μου πεις πως ειναι ενα mish-mash απο Panigale (half-fairing και μούτρα), MTS1200 (ουρά) και εξατμιση απο scrambler full throttle να το καταλάβω, συνήθης τακτική της Duc και ολα ΟΚ, με Fazer ομως (και με Ninja που δάβασα αλλού)...διαφωνώ.
A είναι SS ? Γιατι οχι ? Ποιος το ορίζει αυτό ? Εγώ ή εσύ ? Να σου θυμίσω φίλε Πάνο τι είχε γίνει με την έλευση του SS του Terblanche ? Τι κραξιμο είχε πέσει ? Τοτε δεν ελεγαν για γωνίες αλλά...για καμπύλες εξωγήινες - ο επανασχεδιασμός του ειχε ξενίσει (και ξυνίσει) πολλούς.Το 999 που αναφέρεις ? Θυμάσαι ? Εκει να δεις κράξιμο...Οπότε που καταλήγουμε ? Στο οτι οτι και να βγάλεις, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα γκρινιάξουν καθώς δεν μπορούν να αρέσουν ολα σε όλους/δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους, επίσης, αυτο που έλεγα και πιο πάνω, οι γραμμές αλλάζουν και οταν αλλάζουν...ή θα πρεπει να συμβαδίσεις ή...θα μείνεις πίσω στο "ένδοξο" παρελθόν με μονο γνώμονα την γκρίνια.

Σχετικά με το "κούκου" και το καυλωτικό...

Image

Image

...αμα αυτά τα σχέδια δεν τα βρίσκεις καυλωτικά, ή, θεωρείς πως ο σχεδιασμός τους είναι "χλιαρός"...Απο κοντά τα έχεις δεί ? Καλές οι φωτό αλλά... :)
Τα 2 συγκεκριμένα σχέδια λοιπόν μοτοσυκλέτας, δεν θα μπορούσαν να έχουν παρά μόνο Ευρωπαική "καταγωγή" (το οποιο Diavel βεβαια το είχε ξεκινήσει ο Pierre και το τελείωσε Αγγλος), μηχανάκια κεφαλογυρίστρες (αφού μιλάμε καθαρά για σχεδιασμό).
Θα το ξαναπώ φίλε, δεν είναι ανάγκη να μας αρέσει κάτι, δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο αλλά τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Απίστευτες γραμμές, στο μεν Panigale, οι γωνιές και οι καμπύλες συνυπάρχουν αρμονικά, στο δε Diavel...εχεις μονο καμπύλες.Το 1ο λόγω του οτι ειναι αγωνιστικό μηχανάκι αρα οι γραμμές του/σχήμα του πρέπει να είναι slim, καθαρές και λιτές (και ταυτόχρονα "επιθετικές" (λαμβάνοντας υπόψιν πάντα και την κατάλληλη αεροδυναμική που πρέπει να έχει), το 2ο λόγω του οτι ειναι muscle bike που σημαίνει οτι ο "χαρακτήρας"/οπτικό πρεπει να παραπέμπει σε..."όγκο" άρα καμπύλες.Η αεροδυναμική έρχεται τελευταία καθώς δεν απαιτείται για την χρήση που προορίζεται.
Ολα τα στοιχεία/γραμμές τους είναι εκεί που πρέπει, τίποτα δεν "περισσεύει", τίποτα δεν είναι "ξένο" πάνω τους.Το να μην μας αρέσει κατι σεβαστό(τατο), το να παραθέτουμε γώμη ως γεγονός όμως είναι λάθος, εκει είναι η ένσταση μου.

Παντα σχετικά με την σχεδίαση...πως γίνεται φίλε μου σε κάθε EICMA οι μοτο της Ducati να ψηφίζονται ως οι πιο όμορφες της έκθεσης...εκτός και αν όλοι οι άλλοι είναι "μ@λ@κες" και τυφλοί.Το δε Xdiavel...red dot award κέρδισε φέτος φίλτατε, κοινώς, ουτε οι σχεδιαστές είναι τόσο κουτοί όσο νομίζουμε, ουτε το design τους "χλιαρό", οι εποχές αλλάζουνε (για 3η φορά) και μαζί με αυτές οι σχεδιαστικές τάσεις, τώρα αν οι σκλυροπυρηνικοί περιμένουν ξαναζεσταμένο 916/996/998 ή SS σε καθε redesign...που ξέρεις, μπορεί καπου να υπάρχουν και hardcore fan του Indiana...


Το "Και πως να το κανουμε,καποιοι θελουν να καβαλανε αληθινους ντουκους"...ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει "αληθινός Ντούκος" γιατί πραγματικά, έτσι οπως το ερμηνευω εγώ είναι "το δικό μου παλαιότερο μηχανάκι".
Αμα σου έδινα σήμερα φίλε Πάναγιώτη τα 30-κάτι χιλιάρικα για Panigale θελεις να με πεις θα σε χαλούσε πολύ ? Θα προτιμούσες ενα 916 :mrgreen: (Μη μου στείλεις PM αδερφέ, δεν έχω μία κατα πόσο μάλλον τα 50-κατι για την SL :mrgreen: ).To μηχανάκι του Tamburini είναι κόσμημα,θησαυρός και...κληρονομιά - κανείς δεν αντιλέγει αλλά..Ηταν αυτο που ηταν...τότε.

Kαλά, χρυσά τα 916, 1η γενιά monster,SS κτλπ - κοσμήματα μεν αλλά, ευτυχώς ή δυστυχώς ανήκουνν πλέον στο παρελθόν (κυριολεκτικά) και δεν πρόκειται να ξαναεπιστρέψουν, οσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο σύντομα θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να ευχαριστιόμαστε και νεα design/μηχανάκια.

Φιλικά :hibye:
Άβαταρ μέλους
brutos
Member
Member
Δημοσιεύσεις: 303
Εγγραφή: Τετ 10 Απρ 2013, 16:26
Gender: Male
Other: γυμνή ιταλίδα

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από brutos »

H DUC κατά κοινή ομολογία βγάζει από τα πιο κ@υλωτικά μοτόρια που κυκλοφορούν σήμερα: Fact και άνθρωποι που τα χαζεύουν μόνο σε φωτό ή άντε και καμία αντιπροσωπεία, πάντα στατικά (βλέπε ιαπωνο/κινεζολάγνοι) τα ζηλεύουν γιατί...ΕΤΣΙ (fact).
Το θέμα όμως στην "ενδοοικογενειακή" αντιπαράθεση είναι καθαρά "η αντίσταση στην αλλαγή", που έχουν γίνει μελέτες επι μελετών...
https://hbr.org/1969/01/how-to-deal-wit ... -to-change" onclick="window.open(this.href);return false;

Ο κόσμος αλλάζει και οι εταιρίες ΠΡΕΠΕΙ να επιβιώσουν και γίνεται με το να συμβαδίσουν με τις τάσεις-ανάγκες του target GROUP τους...

Αυτό που βιώνουμε είναι η εξέλιξη μιας εταιρίας η οποία γιγαντώνεται...

Επίσης να λάβουμε υπόψιν και τις αγορές που στοχεύει η εκάστοτε μάρκα...

Άσχετο: Χαίρομαι που διαβάζω πολιτισμένους διαλόγους με επιχειρήματα και όχι "απόλυτες/καθολικές αλήθειες" :mrgreen:

Φιλικά
Άβαταρ μέλους
dimirex
Desmo Member
Desmo Member
Δημοσιεύσεις: 1079
Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 18:46
Gender: Male
Other: esse due erre

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από dimirex »

Επειδή βλέπω πολύ συζήτηση στο θέμα "εξέλιξη", μοτοσυκλετιστική εν προκειμένω και δη αυτή της Ducati, το συγκεκριμένο μηχανάκι μάλλον τείνει μάλλον προς την συντηρητική σχεδίαση... περι ορέξεως βέβαια, είπαμε... πως να το πεις: ST με sport προσανατολισμό ή τουριστικό SS?????? Μια από γιουβέτσι...

Για τα δεδομένα της Ducati εξέλιξη είναι το Panigale - σχεδιαστικά και τεχνολογικά.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην οπτική του καθενός...
Reduce to the Max
george_t
Newbie
Newbie
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: Δευ 23 Νοέμ 2009, 11:28
Gender: Male

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από george_t »

Θεϊκά τα παλιά "αληθινά ντουκάτι" αλλά όπως και να το κάνουμε όλα προχωράνε. Αν η ντουκ μείνει στάσιμη θα κλείσει. Κι αν κλείσει μάλλον θα πάρουν τη κάτω βόλτα (αρκετά αργότερα) και οι τιμές των παλιών ντουκ που τώρα τα πουλάνε 30000 μτχ.

Υγ. God συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε.

Υγ.2 Και με την Alfa romeo τα ίδια γίνονται. ότι καινούργιο βγαίνει δε τους αρέσει μέχρι να παλιώσει! :zep: :zep: :zep:
Άβαταρ μέλους
markous
Grown Ducatista
Grown Ducatista
Δημοσιεύσεις: 3390
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 00:29
Gender: Male
Bike: 999
Other: το Τέρας

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από markous »

κοιτα ρε που ο θεσσαλονικιος με επεισε και εμενα :mrgreen: ρε πολιτικος επρεπε να γινεις...... :))
joe strummer- the future is unwritten

καλο ταξιδι φιλε.........

member of pastitsada racing team
Άβαταρ μέλους
Ritsman
Grown Ducatista
Grown Ducatista
Δημοσιεύσεις: 3055
Εγγραφή: Παρ 02 Ιούλ 2010, 13:33
Gender: Male
Bike: Monster S4
Τοποθεσία: Νικαια Αττικη, Πλατανες Ρεθυμνου

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Ritsman »

Παιδες το αν ενα μηχανακι ειναι ομορφο ή οχι το δεχομαι οτι ειναι υποκειμενικο και αν δεν "σου" ή "μου" αρεσει ειναι καθαρα θεμα γουστου

αλλα.....


οταν η Ducati σχεδιαζε το Panigale οι αλλοι ακομα σχεδιαζαν πλαισια
... τι θελω να πω...
δεν ειναι αλλο ενα συμβατικο μηχανακι, εχει πεσει πολυ τεχνολογια πανω του

το αν ειναι το πιο επιτυχημενο στην εποχη του σε σχεση με τον ανταγωνισμο αυτο μπορει να αμφισβητείται (αν και εχω αλλη γνωμη) αλλα σιγουρα ειναι πρωτοποριακο και βαζει θεμελια για αλλα "κολπα" για την Ducati.

....γνωμη μου παντα :hi4:


α! και για μενα ειναι το πιο τοπ SBK που εχει σχεδιασει η εταιρια απ ολες τις αποψεις και σε σχεση με ολα τα SBK της


τα λεω αυτα και να φανταστειτε δεν ειμαι και ο πιο σκληροπυρηνικός... :mrgreen:
Εικόνα
58
Άβαταρ μέλους
KRS
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2587
Εγγραφή: Κυρ 05 Απρ 2009, 21:17
Gender: Male
Τοποθεσία: KAΛΑΜΑΤΑ

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από KRS »

Aς δούμε τις απόψεις desmotimes (νομίζω τον ξέρετε):

Για quattro ss:

"I actually like the design better than the 1199. And like the 1199, I'll have the same mindset to save my cash for something else. With Euro4 emissions this bike will belch cleaner air than it intakes, and the exhaust can double as a vacuum cleaner/blower depending on your needs."


"The new Supersport will get the 939 motor from the Hyper. I'd rather have the 800 2-valve motor. The Supersport has always been a 2-valver. This is just a denuded Superbike rather than a Supersport. I'll pass."

Για multi 1200:

"Uncomfortably Numb
I fired up the MTS1200 last weekend for a ride. Riding it back-to-back against the MTS1000 and MTS1100 offered a contrast. Of the three, I'll take the MTS1100. It has more torque than the 1000 and is a better all-around motor than the 1000. You can get quicker between point A and B on a MTS1200, but that's usually not the point. I love the gearing and power of the 12, but not the ergos. The seat is too close to the bars and there's no way to sit back farther due to the passenger seat. For a shorter rider, it would likely be ideal. It also drinks fuel like an MV Agusta, meaning the on-board computer so far overstates range as to make its estimate useless. Riding at a spirited pace nets me slightly better than 30 mpg. It's still a great motorcycle, but of the 3 MTS's in the stable, my Pikes Peak 12 would be the first to go. Sometimes simpler is better. Usually when I think that I'll take a ride on the bike and walk away saying "bad idea to sell that bike". I didn't come away with that impression after pushing the 12 back into the shed.
"
-ΧΡΗΣΤΟΣ-

Οι αντρες οδηγανε κατω απο την τιμονοπλακα !!!!!

S.T.R

scuadra tryferoudia racing
Άβαταρ μέλους
HackmaN
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4581
Εγγραφή: Κυρ 26 Φεβ 2012, 17:21
Gender: Male
Other: 1098

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από HackmaN »

Γνώμες σε ξένα forums είναι, απλά και αυτές. "Οpinios" όπως τα λένε...Like assholes... :mrgreen:
Εικόνα
HackmaN 88
749s < HM Evo SP < Streetfighter S
Άβαταρ μέλους
touloumpas
IT Administrator
IT Administrator
Δημοσιεύσεις: 1557
Εγγραφή: Τετ 31 Δεκ 2008, 18:28
Gender: Male
Bike: Multistrada 1000
Τοποθεσία: Βεροια

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από touloumpas »

HackmaN έγραψε:Γνώμες σε ξένα forums είναι, απλά και αυτές. "Οpinios" όπως τα λένε...Like assholes... :mrgreen:
Ο συγκεκριμενος δεν ειναι τυχαίος ....

https://www.facebook.com/desmotimes/?fref=ts

http://desmotimes.com/index.html

To σπίτι του :
desmotimes 01.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιώργος.
Άβαταρ μέλους
Bart
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2085
Εγγραφή: Τρί 13 Σεπ 2011, 00:40
Gender: Male
Bike: Monster S4R
Other: 749s & m900
Τοποθεσία: Να εδώ

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Bart »

Αφού έχει και μουλτι δίπλα στο mh :shock:
I've heard it all,I've seen it all,I've done it all.I just don't remember any of it!
Άβαταρ μέλους
panosduc
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2478
Εγγραφή: Τετ 10 Αύγ 2011, 13:46
Gender: Male
Other: Toro
Τοποθεσία: Ανω-Βουλα/Auckland-New Zealand

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από panosduc »

Γκοντ..........αμα μου εδινες 30000 νασαι συγουρος 916 θα επερνα :glimpse: κ ουτε μια στο 1000000 παπαγκαλε.Το πρωτο παπαγκαλε r που ηρθε στη ν.ζηλανδια ημουν απο τους πρωτους που το χαιδεψε.... :mrgreen:
Για να μην παρεξηγιεμε προσωπικη μου γνωμη εκφραζω,ουτε κριτης ειμαι ουτε τα τσεπωνω απο αλλες εταιρειες :mrgreen: ουτε εχω κ το αλανθητο.
Το πανιγκαλε οκ....αριστο δεν λεω.δεν ειναι του γουστου μου αλλα ειναι μπομπα.
Εδω μηλαμε για το...καινουργιο ςς.ςς αδερφε με τα γκριπ πανω απο τιμονοπλακα δεν ειναι.Τελος.Εαν το ονομαζαν κατι αλλο νασαι συγουρος δεν θα διαβαζες τιποτα επ αυτου εδω μεσα απο μενα.
Κ για να μην το κουραζουμε κ επειδη δεν βγηκα απο καμμια σπηλια χθες ολοι μπορουν να καταλαβουν τι θελω να πω.
Ξερω κ ολα αυτα που αναφερατε...περι επιβιωσης τις εταιρειας που πολυ χαιρομαι που παει καλα.Οσοι με ξερουν ..ξερουν οτι υπεραγαπαω την ντουκα κ δεν ειμαι περιστασιακος εραστης που πηρα σημερα κ αυριο καβαλαω καβα.Απλα εμενα τα γουστα μου σταματησαν στο 2003 γι αυτη την εταιρεια.
Ναστε καλα κ ο κοσμος να αγοραζει καργα να συντηρητε κ η αγαπημενη μας μαρκα. :hibye: :hibye: :wsmile:

Κ κατι τελευταιο.Ο γιος μου τις προαλλες[πριν 2,5εβδομαδες] τον ρωτησα τι ντουκα του αρεσει.μου λεει 748.Γιατι γιε 748-916-996? κ οχι νεοτερα μοντελα?Γιατι μπαμπα πυστευω οτι αυτα ειναι η φιλοσοφια τις ντουκατι ειναι αυτα τα μοντελα τα παλιαιοτερα κ οχι τα εμπορικα σημερινα.Αυτα τα λογια απο ενα ασχετο 14τραχρονο.Χαιρετισμους στη πατριδα :hibye:
SS Forever γατακια..
Άβαταρ μέλους
God is An Astronaut
Full Member
Full Member
Δημοσιεύσεις: 879
Εγγραφή: Παρ 27 Μάιος 2011, 13:25
Gender: Male
Other: Ξυριστική Braun

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από God is An Astronaut »

Πάνο, μάντεψε γιατί ο γιόκας σου γουστάρει τις...χοντρούλες, με ρετρο-λάγνο μπαμπά αυτά παθαίνεις :mrgreen:
Να τους χαίρεσαι πάντως, και που είσαι, ένα αύριο... μονο Ιταλικα να τους μάθεις - σωστή διαπαιδαγώγηση ρε παιδί μου, πως το λένε :wsmile: :thumbsup:


@Στελιος62 : Σεβαστό, αλλά διαφωνώ καθέτως, δεν προκειται να συμφωνήσουμε σε ολα και ολα ΟΚ, δεν μπορώ να γράψω αυτά που θελω να σΕ πω, απο κοντά για καμιά μπύρα αμα λάχει κάποτε...μέσα... :hibye:

In other news, ο λαός μάλλον σκαλώνει στην ονομασία του μηχανακίου, αμα το ονόμαζαν Ducati sport leggero ή κατι τέτοιο μαλλον δεν θα γινότανε αυτο που γίνεται τώρα - ποιον κοροϊδεύουμε όμως, πάλι μ@λ$κι@ θα το βγάζανε... :mrgreen:

Και για να μην νομίζετε οτι μονο εμεις στο -isti.gr εχουμε το προνόμιο του να είμαστε πυροβολημένοι :
http://www.ducati.ms/forums/57-superspo ... 017-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eπικό thread, τα έχει όλα, sex, αγωνία, περιπέτεια και χαρακτηρισμούς, enjoy :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

.... το πρωτο μηχανακι φευγει να παει ..... παγοκολωνες στην ψαροσκαλα , τα υπολοιπα να περιμενουν .... μην ακουσω κιχ ή κανενα γελακι ....... ! :mrgreen:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
KRS
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2587
Εγγραφή: Κυρ 05 Απρ 2009, 21:17
Gender: Male
Τοποθεσία: KAΛΑΜΑΤΑ

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από KRS »

Έτσι για buonanotte...

To SS 210kg στεγνό, 231,5 γεμάτο...τα "βαριά ποδήλατα" που ήταν το χαρ/κο της ντουκάτι περίπατο..μάλλον πέρασε στα "ελαφριά αυτοκίνητα".

Αν βγει SL, με κάρμπον φτερό μπροστά θα πέσει στα 231..


Για να μην πω, πόσο βάρος πριν 16 χρόνια είχε δικύλινδρο στην ίδια κατηγορία από το Νoale και κλάψουν μανούλες...γιατί από γκάζι στα ίδια παίζουν.
-ΧΡΗΣΤΟΣ-

Οι αντρες οδηγανε κατω απο την τιμονοπλακα !!!!!

S.T.R

scuadra tryferoudia racing
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

Λοιπον χωρις αστεια , αρχιζει και μ΄αρεσει το diavel απο αυτη την αποψη . :thumbsup:
Eιναι για τελειωμενους ..... ηλικιακα ducatisti , οπως τα moulti , monster , scrambler , ss ....ή για νεοεισερχομενους λατρεις των μοντερνων και ομορφα σχεδιασμενων μοτοσυκλεττων ducati ...... οπως λεμε moulti , monster , scrambler , ss .... ..... ! :mrgreen:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
God is An Astronaut
Full Member
Full Member
Δημοσιεύσεις: 879
Εγγραφή: Παρ 27 Μάιος 2011, 13:25
Gender: Male
Other: Ξυριστική Braun

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από God is An Astronaut »

KRS έγραψε:Έτσι για buonanotte...

To SS 210kg στεγνό, 231,5 γεμάτο...τα "βαριά ποδήλατα" που ήταν το χαρ/κο της ντουκάτι περίπατο..μάλλον πέρασε στα "ελαφριά αυτοκίνητα".

Αν βγει SL, με κάρμπον φτερό μπροστά θα πέσει στα 231..


Για να μην πω, πόσο βάρος πριν 16 χρόνια είχε δικύλινδρο στην ίδια κατηγορία από το Νoale και κλάψουν μανούλες...γιατί από γκάζι στα ίδια παίζουν.
K, το οτι τα Duc εχουν αρχίσει και βαραίνουν εχεις δικιο, νεο Monster, το MTS1200 Enduro που ειναι το πιο βαρύ της κατηγορίας του (πιο βαρύ και απο το Honda και τον Βαυαρό ρε πστ μου :mrgreen: ) και το SS τωρα ελαφρύ δεν το λές...Iδλιως για μάρκα που φημιζεται για το βαρος των προιοντων της (ή, την έλλειψη αυτού)

Στέλιε στη ηλικία που είσαι...άσε τα παγκάκια και πιάσε κανα' Diavel, να, κατι τέτοιο ας πούμε :
Image

...με έξτρα φλόγες για bonus "cool points" :crazy:

Και άμα είσαι καλός...στα Χριστούγεννα θα σου έχω δωράκι για την καλή σου : Image

To μονο που λείπει ειναι ενα set-ακι monkey bars, εκεινα θα στα πάρω το Πάσχα αντί...Ducati λαμπάδας :tooth2:
Άβαταρ μέλους
panosduc
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2478
Εγγραφή: Τετ 10 Αύγ 2011, 13:46
Gender: Male
Other: Toro
Τοποθεσία: Ανω-Βουλα/Auckland-New Zealand

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από panosduc »

Ρε Στελιο.........μηπως το πασο να το κανεις σαν το αποπανο?βαλτου κ κανα τουρμπο πανω να υπογραφεις σε καθε ανοιγμα.. :wsmile: :wsmile:
SS Forever γατακια..
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

george_t έγραψε: ........... Αν η ντουκ μείνει στάσιμη θα κλείσει.........αν σου πω οτι δεν προκειται να στεναχωρηθει κανεις, ουτε παλαιοι αλλα ουτε και νεοι , θα με πιστεψεις ?

Υγ.2 Και με την Alfa romeo τα ίδια γίνονται. ότι καινούργιο βγαίνει δε τους αρέσει........ειναι αυτη η αισθηση Fiat , πως λεμε Audi , Skoda , Seat αλλα ειναι γνησια ... VW .....!...
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

.... χαχαχαχα ...... δεν βαζετε μυαλο , εσεις τελικα..... :lolol: :lolol: :lolol: .....! :cheers:
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
markous
Grown Ducatista
Grown Ducatista
Δημοσιεύσεις: 3390
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 00:29
Gender: Male
Bike: 999
Other: το Τέρας

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από markous »

ότι θελει ο καθενασ μαγκες.....εγω νιώθω τυχερος που γουστάρω τα παλια περισσοτερο γιατι
με 3-5-8 χιλιαρικα περνω μηχανακι.....πραγμα εφικτο με λιγη προσπαθεια ενώ αμα γουσταρα το μουλτι και το πανιβγαλε θα ηθελα 15-20 δηλαδή κλαφτα χαραλαμπε.... :hibye:
joe strummer- the future is unwritten

καλο ταξιδι φιλε.........

member of pastitsada racing team
Άβαταρ μέλους
Stelios62
Born Ducatista
Born Ducatista
Δημοσιεύσεις: 2874
Εγγραφή: Παρ 20 Νοέμ 2009, 02:52
Gender: Male
Other: Pantah 600 SL
Τοποθεσία: Κερατσινι

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από Stelios62 »

Bart έγραψε:Αφού έχει και μουλτι δίπλα στο mh :shock:

.... ποιο λες mh ? ...... γιατι δεν βλεπω και κανενα .... σοβαρο σοβαρο μηχανακι , σαν εκθεση απουλητων μου μοιαζει .... .....! :cool:
Stelios
Pantah 600 SL

http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine05.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.italian.sakura.ne.jp/bad_toy ... ine04.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
desmios
Full Member
Full Member
Δημοσιεύσεις: 588
Εγγραφή: Κυρ 07 Οκτ 2012, 06:39
Gender: Male
Other: Beta, Moto Guzzi
Τοποθεσία: Ελλάδα

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από desmios »

Όντως ρε Στέλιο, χάλια είναι όλες, χάλια χώρος, παλιορημάδια μηχανάκια, κανένας φτωχομπινές θα είναι, σαν εμένα και σένα που δεν του αρέσουν τα μηχανάκια..
Έλεγε κάποιος Αίσωπος κάποτε, :"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" πόσο μπροστά ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια!
Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις.
Άβαταρ μέλους
rock n rolla_s4
Grown Ducatista
Grown Ducatista
Δημοσιεύσεις: 4198
Εγγραφή: Τετ 26 Νοέμ 2008, 23:41
Gender: Male
Other: ΚαΤεΜούνα

Re: Project 1312 - NEO Supersport για το 2017

Δημοσίευση από rock n rolla_s4 »

Η ιδια η Ducati προσπαθει να "αναβιωσει" μοντελα του παρελθοντος. Ονομασε το μηχανακι "SS". Γιατι? Στερεψαν οι ιδεες για ονοματα? Τη νοιαζει το παρελθον της και προσπαθει να πετυχει μηχανακια σταθμους οπως τοτε. Με εξαιρεση το Panigale βεβαια παπαρiα καταφερνει.
:hibye:

Για να μη παρεξηγηθω μιας και ειστε και παρεξηγιαρηδες εδω τα γουσταρω τα νεα μηχανακια με εξαιρεση το νεο Hyper και το εμετικο Diavel.
Όποια κι αν είναι η ερώτηση 990 Adventure είναι η απάντηση

Κάγκουρας
Απάντηση