Αχρειαστος να σας ειναι

Οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες και δεν σχέση με τη μοτοσικλέτα...

Συντονιστής: sue

Άβαταρ μέλους
immortale
Full Member
Full Member
Δημοσιεύσεις: 971
Εγγραφή: Τετ 09 Σεπ 2009, 21:30
Gender: Male
Bike: Multistrada 1000S
Τοποθεσία: αθηνα

Re: Αχρειαστος να σας ειναι

Δημοσίευση από immortale »

Να στε ολοι καλα :thumbsup:
Μανωλης
Άβαταρ μέλους
giorgos-COMANTO
Member
Member
Δημοσιεύσεις: 499
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 17:49
Gender: Male
Bike: 749R
Τοποθεσία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Re: Αχρειαστος να σας ειναι

Δημοσίευση από giorgos-COMANTO »

σιδερενιος φιλε.....και μη το σκεφτεσαι..ολα στο μυαλο ειναι...μου θημησατε τα δικα μου..που τα χω πολυ προσφατα αλλα οχι του βαθμου που τα χετε εσεις....παντα ορθιος,παντα δυνατος και να θυμασαι "ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"!! :ok: :ok:
ΣΧ.ΑΛ 297!!!"ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"
Άβαταρ μέλους
REDMONSTER
Full Member
Full Member
Δημοσιεύσεις: 714
Εγγραφή: Τρί 01 Απρ 2008, 13:44
Gender: Male
Bike: Monster S4
Other: KTM Adventure 990
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Re: Αχρειαστος να σας ειναι

Δημοσίευση από REDMONSTER »

Περαστικα φιλε μου και γρηγορη αποκατασταση σου ευχομαι. Ειναι μεγαλο λουκι, καλη δυναμη και κουραγιο και παλι ορθιος και σιδερενιος. :thumbsup:
Δημήτρης - Κι αν ειμαι ροκ !!!
Παθών
Newbie
Newbie
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Κυρ 10 Σεπ 2023, 20:35
Gender: Male

Re: Αχρειαστος να σας ειναι

Δημοσίευση από Παθών »

Εγω θα σας παραθεσω την δικη μου βιωματικη εμπειρια που είναι δυστυχως εκ διαμετρου αντιθετη με του κυριου παραπανω. Πριν χρονια υποβληθηκα σε χειρουργικη επεμβαση στην κνημη με την μεθοδο της εξωτερικης οστεοσυνθεσης από τον κ.Βασιλη Πολυζωη στο ΚΑΤ , ΥΙΟ του πολύ γνωστου γιατρου που αναλαμβανει εδώ και δεκαετιες με την συγκεκριμενη μεθοδο ασθενεις. Πραγματικα νιωθω οτι κατεστρεψα την ζωη μου με αυτον! Συνεχως, από τοτε παθαινω καταγματα στην κνημη από την κακη επουλωση και κακιστη χειρουργικη επεμβαση που υποβληθηκα από τον συγκεκριμενο γιατρο.
Κατά την διαρκεια της παρακολουθησης του,δεν εχω υποστει χειροτερη συμπεριφορα από γιατρο. Τι να πρωτοαναφερω…δεν με ενημερωσε ότι συχνα πυκνα θα παθαινα μολυνσεις και πως να τις αντιμετωπιζω,δεν σηκωνε τα τηλεφωνα ποτέ, ηταν αγενής, άξεστατος και ειρωνικος σε ερωτησεις που αφορουσαν την υγεια μου κτλ.κτλ.
Κυριοι αρμοδιοι του δημοσιου συστηματος υγειας, επειδη γιατροι σαν τον κ.Πολυζωη ειχαν τους γονεις τους γιατρους και καταφεραν με την οικονομικη επιφανεια που ειχαν να τους σπουδασουν στο εξωτερικο , δεν είναι αναγκη να στελεχωνουν τα δημοσια νοσοκομεια ενώ υπαρχουν αποφοιτοι των ελληνικων περιζητητων ιατρικων σχολων με βαθμους πανελληνιων ανω του 19 που περιμενουν μεχρι και 5 χρονια να αποκτησουν ειδικοτητα και πολλα περισσοτερα να διοριστουν! Για αυτό παμε κατά διαολου όπως και ολο το δημοσιο ελληνικο συστημα υγειας…

Με εκτιμηση, Ο ΠΑΘΩΝ Π.Ν.
Απάντηση