kompimen έγραψε:δεν αφήνεις ρε λάζαρε τις σαχλαμάρες να πάρεις κανένα ιταλό να βρεις την υγειά σου???
το παραμύθι με την αξιοπιστία μόνο σου το κατέριψες, οπότε τι σε εμποδίζει??
Λοιπον, τωρα που εχω και καιρο να απαντησω
1. Η αξιοπιστια απ οσα εχω δει (κι οσα εχω διαβασει) δεν ειναι καθολου δεδομενη. Σ' αυτα τα λεφτα θα επρεπε να ειναι κατι καλυτερο. Θα μου πεις ειναι καλυτεροι οι αλλοι; Παντου εχει πεσει η ποιοτητα. Εχω ακουσει ιστοριες απο μπεμβε που εχω ανατριχιασει. Ναι αλλα two wrongs don't make a right ετσι; Και δε νομιζω να συγκρινει και καποιος αξιοπιστια Honda με Duc (που ουτε απο Χοντα ειμαι ευχαριστημενος, αλλο καπελλο αυτο...) . Ειναι και καπου λογικο στα περισσοτερα μοντελα, ενα μηχανακι που βγαζει λιγα αλογα και δε ζοριζεται πουθενα εχει και λιγοτερες φθορες. Οσο το πουσαρεις τοσο του μειωνεις τη μακροζωια.
2. Τα θεωρω ακριβα εως πολυ ακριβα για το τι μου προσφερουν. Ονομα; Γιατι μου πουλαει ονομα; Γιατι να μη μου πουλαει η Χοντα που εχει παρει ενα σκασμο πρωταθληματα; Γιατι να παρω μοτερ που εχει φτασει στα ορια του σχεδον απο εξελιξη και εχει φορεθει σε 500,000 μοντελα; Κι αν το παρω δε θεωρω οτι εχει αποσβεσει κι ενα ρημαδι κοστος; Μονο αναβιωση του Scrambler με τον L δεν εχει βγει ακομα!
3. Και βασικο. Δεν θεωρω τα χερια μου τετοια που να μπορουν να εκμεταλλευτουν ενα 1098 ή ενα 999. Και τα χερια μου να ηταν τετοια υπαρχουν λογοι που δεν το κανω πλεον. Δε βρισκω λογο να συμβιβασω 100 πραγματα για 10 μοιρες κλιση. Αυτο ισχυει για καθε ss και για τα μανστερακια.
4. Δεν μ αρεσει (και το ξερετε οτι ΔΕΝ μιλαω για ΚΑΝΕΝΑ απο δω μεσα) το κοινο οπως το διαμορφωνει η εταιρεια. Δε μ αρεσει η γραμμη που ακολουθει. Δε μ αρεσουν τα πρετ-α-πορτε μανστερακια και το καινουριο σημα. Χιλιες φορες ενα απροσωπο τζαπαν. Μη σου πω και δυο χιλιαδες.
5. Ναι αν ειχα φραγκα ενα Paul Smart το επαιρνα αυριο παρ' ολα αυτα. Το ιδιο αν εβρισκα κι ενα παλιο Pantah γιατι τα βλεπω και μου βρισκει στο κουτελο. Αυτα μου κανουν σχεδον οτι και το 1300 δλδ το βλεπεις και σε πανε μεσα για προσβολη δημοσιας αιδους.
6. Παρε ενα 1300 να το χεις ενα μηνα. Κι αν σε οτιδηποτε ανεβεις μετα δε σου φανει 'μηχανακι' και πρα-πρα να με χε- ερμμ να μου το πεις
7. Οπως ειπε κι ενας φιλος με XJR 1300 'φιλε τσιλιμπουρδιζουμε, κοιταμε ποτε ποτε τις πεταχτουλες και τα ξεκωλα αλλα το ξερουμε οτι στη μανταμ θα ξαναγυρισουμε...΄'