Πριν λοιπόν 15 χρόνια η Αθήνα υποδέχτηκε έναν από τους κορυφαίους εκφραστές της αυτοκίνησης! Η κορυφαία Ferrari πάτησε τους δρόμους της με καταπληκτικά αυτοκίνητα,ανάμεσα σ'αυτά την F-50. Δεν ήξερα κάτι,τις πέτυχα τυχαία στην Λ.Αθηνών σε βενζινάδικο μετά το Χαιδάρι....
Έμεινες μέχρι το τέλος οπου έβρεχε και ήταν ο Vatanen μέσα στο F50 και driftαρε όλο το πιστάκι..Ήταν δώρο θεού αυτο που ζήσαμε..Ευγε για τις φωτό γιατι όλα τα έιχα στο μυαλο μεχρί σήμερα!!
Δεν έφτανε που έιναι μικρή η πίστα, έβρεξε στο τέλος κιόλας.
Θυμάμαι γυρνώντας για Σύνταγμα, ανεβαίνοντας στη γέφυρα για πλ.Καραισκάκη, έβρισκαν στα σαμαράκια κάτω το F-50 kai ta 2 F-40 που είχαν έρθει...ρε τι πάθανε οι άνθρωποι με τους κατσικόδρομους που ΑΚΟΜΗ εχουμε!
Ωραία ήταν, θα δω αν βρω καμιά φωτό κάπου ξεχασμένη.
τι σκεφτοταν ο βλαμένος και εχωσε το αυτοκίνητο εκει ? ? ?
_________________ την τρέλα μου ... όσο και να πάλεψαν να μου την στερήσουν και όσο θα παλέψουν δεν μπορούν να μου την αφαιρέσουν...μόνο αυτήν έχω και αυτήν υπερασπίζομαι...
Επειδή ο Αργύρης άνοιξε το θέμα Ferrari Athens να δώσω και εγώ το κατιτίς μου σε αυτό το ποστ. Αν αυτή η εκδήλωση που περιγράφεις ήταν τον Οκτώβριο του 1998 τότε μιλάμε για την ίδια εκδήλωση.
Εγώ έχω φωτό τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από το καράβι στην Πάτρα ερχόμενα από Ιταλία. Κοιτάξτε το κόσμο που μαζεύτηκε να χαζέψει..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
_________________ Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις.
Επειδή ο Αργύρης άνοιξε το θέμα Ferrari Athens να δώσω και εγώ το κατιτίς μου σε αυτό το ποστ. Αν αυτή η εκδήλωση που περιγράφεις ήταν τον Οκτώβριο του 1998 τότε μιλάμε για την ίδια εκδήλωση.
Εγώ έχω φωτό τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από το καράβι στην Πάτρα ερχόμενα από Ιταλία. Κοιτάξτε το κόσμο που μαζεύτηκε να χαζέψει..
Ημουν και εγω εκει!!!! Respect... Πολλαπλους οργασμους εκείνη την μερα!
Θυμάμαι τις είχα πετύχει στην Σταδίου με κατεύθυνση προς Σύνταγμα και λέω...πω πω μια Ferrari, λέω εντάξει, ωραία ήταν! Μέσα σε δευτερόλεπτα είχα αρχίσει να λέω μόνο πω πω πω πω πω και στην συνέχεια να μην λέω τίποτα!!! Είχα κολλήσει στο τζάμι του αυτοκινήτου όπου δεν άργησε να κατέβει και να θαυμάζω! Τις πήγαινα από δίπλα και πραγματικά μου έχει μείνει η αίσθηση να προσπαθούν να της οδηγήσουν με ελάχιστα χλμ, όπου πέταγαν κ@λους για πλάκα...δεν κρατιούνται με τίποτα στην παρέλαση τους!
Μόλις βλέπω ότι σταματούσαν στο Σύνταγμα, σαν τρελοί ψάχναμε να παρκάρουμε, να πάμε να τις δούμε από κοντά.
Μπράβο ρε παιδιά για το θέμα! Όχι μόνο για τις Ferrari, αλλά που μου θυμήσατε μια από τις πιο έντονες, χαραγμένες και ευχάριστες στιγμές με τον πατέρα που έζησα εκείνη την μέρα.
_________________ For the feeling ! For the freedom ! For the open road !
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
This page is in no way associated with Ducati.com, nor is it an entity of Ducati Motor Holding, S.p.A.
All messages posted within this bulletin board express the views of the author only, and the owners of the Ducatisti Forum (http://www.ducatisti.gr 2008 - ) will NOT be held responsible for the content of any message.