Ψυχολογικός Πόλεμος
Διάβασα πρόσφατα, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, τη σειρά άρθρων για περί αποδεκατίσεως των αντιπάλων με διάφορες τεχνικές τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα. Όταν ήρθε η ώρα της κόντρας μου με τον φίλο Ρανερ με το Ντουκατι του, αυτά κύριοι αποδείχτηκαν ημίμετρα και χρειάστηκε η επιστράτευση των Τεχνικών Του Λύκου προκειμένου να κερδίσω. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν καλό να μοιραστώ με τα εκατομμύρια των αναγνωστών μου αυτή την γνώση και να γράψω για το πως πραγματικά κερδίζουμε ένα αγώνα πριν καν καθίσουμε στο μηχανάκι.
Η πρώτη φάση του δράματος είχε λάβει χώρα , ως συνήθως , στο φυσικό χώρο μιας μοτοσυκλέτας. Την καφετέρια. Κουβέντα στην κουβέντα , μιλούσαμε για πλαίσια και είχα κάνει, νομίζω, ένα ουδέτερο σχόλιο για το πλαίσιο του Ντουκατι του φίλου Ρανερ, κάτι του ύφους " Ωραίο πλαίσιο έχει ρε συ Παναγιώτη, αλλά μήπως την ήθελαν τη σκαλωσιά στην οικοδομή;Ρώτησες πριν την πάρεις;". Ε, μετά κάτι είπε αυτός που προσομοίαζε το πλαίσιο του Μπεμβέ μου με κάτι σχετικό με τα άρματα Πάντσερ του Δευτέρου Παγκοσμίου, κάτι είπα εγώ ότι αν οι ηλεκτρικές καρέκλες ήταν Ντουκατι θα'χαν γλυτώσει οι μισοί, κάτι είπε αυτός για να κομπλάρω πολυβόλο στο ντεπόζιτο, κάτι είπα εγώ για το ξέρεις που στο βάζω το πολυβόλο ρε, και έτσι ήρθαμε στην κόντρα. Σε πίστα παρακαλώ. Η ημερομηνία καθορίστηκε, πέσανε τα στοιχήματα, και δεν έμενε παρά η αγωνιστική μας προετοιμασία.
Τώρα βέβαια το ξέρω ότι αυτό που θα πω θα ξενίσει πολλούς αλλά τα Μπεμβέ δεν είναι τα απόλυτα όπλα στις πίστες. Ξέρω ότι σας σοκάρω, αλλά πιστέψτε με , δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να ρίξεις τόσα κιλά στη στροφή. Και άντε τα'ριξες, τα ξανασηκώνεις να φύγεις; Πολλές φορές νιώθω ότι το γνωστό σύνθημα "από-που-θα-φύγετε" που ακούγεται στα γήπεδα, πρωτογράφτηκε για Μπεμβέ στην έξοδο στροφής. Γι'αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω Ανορθόδοξο Πόλεμο προκειμένου να νικήσω. Το σπίτι του Πάνου ήταν λίγα μέτρα απ' το δικό μου. Την επόμενη κιόλας νύχτα άρχισαν όλα.
Οπλισμένος με ένα MOTUL, γλίστρησα στις σκιές και του άδειασα λίγο κάτω απ' το μοτέρ, ίσα-ίσα πέντε σταγόνες. Την άλλη μέρα τον περίμενα να βγει. "Καλημέρα ρε Πάνο με το Ντουκά-...όπα, τι' ναι αυτά ρε; Αυτό θα πας κόντρα; Βγάζει και ξίδι από πουθενά να κάνουμε κάνα σαλατικό;". Χλόμιασε.Πάνιασε(είπαμε, Πάνος-Πάνιασε). "Πάνο, το μηχανάκι σου ρε, αν το πάς έτσι, θα γίνει τηγανητό Πανέ". "Ρε συ...εντάξει, δεν είναι πολύ...μπορεί καμιά φλάντζα...". "Ναι, έχεις δίκιο.Δεν είναι πολύ. Ξέρεις γιατί;". "Γιατί;". "Αυτό είναι το τελευταίο που είχε το μοτέρ. Τα υπόλοιπα θα στα 'φτυσε στο δρόμο". "Όχι ρε...". "Πάντως φίλε, αν κωλώσεις το καταλαβαίνω. Συμβαίνουν αυτά. Άμα θες , να περιμένω να πάρεις κι εσύ Μπεμβέ να τα πάμε". "Σιγά ρε βλάκα!Θα το φτιάξω!Δεν είναι τίποτα".
Κάθε βράδυ πήγαινα και του άδειαζα τη μισή βενζίνα απ'το σωληνάκι. Μετά τρεις μέρες του λέω¨" Ρε συ, πόσο σου καίει ο Ντούκος;". "Γιατί;". "Από κει καταλαβαίνεις τη φθορά του μοτέρ ρε. Εμενα δεν καίει τίποτα".
Δύο μέρες μετά έβαλα σε εφαρμογή το Μέρος Βήτα. Είχαμε βγει και πλύναμε τα μηχανάκια όπως κάθε Κυριακή. Και τσούπ, σκάει μύτη ο φίλος Βαγγέλης, τον οποίο ο Πάνος δεν ήξερε καν και στον οποίο είχα σκάσει ένα κοσαρικάκι την προηγούμενη. Με το που βλέπει τον Κάπακα, αρχίζει: "Πωωω ρε! Το Μπεμβέ το τρικύλινδρο! Το 750!". ¨Ναι", του λέω, "το ξέρεις;". "Αυτό ρε φίλε δεν ξέρω; Αυτό, μιλάμε, έχει γράψει ιστορία! Έχει σαπίσει κόσμο στις πίστες ρε!Πωωω φίλε...καιρό είχα να δω τέτοιο!".
Ο Πάνος κοιτάει λες και βλέπει εξωγήινο. Γυρνάει στον Βαγγέλη. "Ποιο ρε φίλε; Θα μας τρελάνεις;". "Το Μπεμβέ", του λέει, "αυτό, το τρικύλ-όπα, συγγνώμη ρε φίλε, δεν το είχα δει το Ντουκάτι...". "Αυτό φίλε το Ντουκάτι" αρχίζει να ωρύεται ο Πάνος, "έχει σκίσει πολύ κόσμο αν θές να ξέ-". "Έχεις αλλάξει μπροστινό;", τον διακόπτει ο Βαγγέλης. "Μπροστινό;Όχι, γιατί ν'αλλάξω μπροστινό;". "Δεν στο κάνει το μάγκωμα;". "Ποιο μάγκωμα;". "Άσε φίλε....Δύο κολλητούς έχω στο ΚΑΤ από μάγκωμα ...τι να λέμε.Και το'πλυνες κιόλας, ε; Ήρωας μεγάλε!". " Τι λες ρε φίλε; Γιατί να μην το πλύνω;". "Νερό;Στο Ντουκάτι; Μα σε παρακαλώ", να του λέει ο Βαγγέλης.
Είχα δώσει και κάτι ψιλά σε κάτι πιτσιρίκια και περνούσανε κάθε μέρα και κοιτάγανε το Ντουκάτι και κάνανε "ΧΑΧΑΧΑ" μέχρι να τον βγάλουνε στο παράθυρο.
Ράκος ο Πάνος. Αλλά δεν είχα τελειώσει. Την άλλη μέρα του σκάει το γράμμα. "Αγαπητέ κ.Μπαμπαλίτση, σας ενημερώνουμε ότι ανακαλούμε όλα τα Ντουκάτι χρώματος κόκκινου που έχουν αγοραστεί από το 1968 και έπειτα λόγω ενός μικρού προβλήματος που δύναται να προκαλέσει δραπέτευση του μπροστινού τροχού στο φρενάρισμα και ρήξη του πλαισίου στην επιτάχυνση. Επί τη ευκαιρία θα διορθωθεί και το μικρό πρόβλημα αυτανάφλεξης της μοτοσυκλέτας όταν κάνεις σινιάλο με τα φώτα. Ευχαριστούμε, Ντουκάτι Ελλάς κ.τ.λ κ.τ.λ.
Δώδεκα ώρες πριν την κόντρα και τον έχω φέρει εκεί που τον θέλω. Μένει το τελειωτικό χτύπημα. Με το που πάει να κοιμηθεί για να είναι και καλά φρέσκος, χτυπάει το κουδούνι και σκάνε τέσσερις αλλοδαπές αρτίστες, ένας σουβλατζής με έξι πίτες γύρο με απ'όλα, μπίρες, κομπλέ συλλογή σιντί του περιοδικού "Πίστα" και δύο τραυματιοφορείς για την ανάνηψη.
Καθόλου δεν κοιμήθηκε. Μέχρι πρωί πήγε.Τον φέρανε στην πίστα κακήν κακώς και τον βάλανε πάνω στο μηχανάκι σε μαύρη κατάσταση και τύφλα. Γι'αυτό όταν ξεκίνησε ούτε καταλάβαινε τι του γινότανε και κάρφωσε μια πρώτη κι ήρθε κι έπεσε πάνω μου την ώρα που του' κλεινα τη γραμμή. Τέτοιο στούκο έχουν να δουν στην πίστα χρόνια. Στα δέκα μέτρα απ'την εκκίνηση. Μπεμβέ-Ντουκάτι Συμμαχία, κόμπος. Πάντως πιστεύω ότι νίκησα, γιατί πετάχτηκα πιο μπροστά απ'αυτόν στη στούκα. Τώρα θέλει να τα ξαναπάμε λέει, γιατί δε μετρούσε. Είναι ρε παιδί μου κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν, τι να πω.
Lykos vs Runner Baylistic(?) (ΜΟΤΟ τ.370)
- tonino
- Member
- Other: Yamaha XT 500
Lykos vs Runner Baylistic(?) (ΜΟΤΟ τ.370)
me cago en el motor
- nasa
- R U a Ducatista?
- Bike: Monster S4RS
- Other: ss900
Re: Lykos vs Runner Baylistic(?) (ΜΟΤΟ τ.370)
λυκος.....μου φτιαχνει την διαθεση...παντα. 

. . . δώώώώώώστεεεεεε πόόόόόόόνοοοοοοοο . . .

- docmonst
- Full Member
- Bike: Monster 620
- Other: χ8 200
- Επικοινωνία:
- tonino
- Member
- Other: Yamaha XT 500
Τελικά ξέρει κανείς αν αναφέρεται στον Παναγιώτη τον Baylistic? Απλή συνωνυμία και μηχανονυμία (sic);
me cago en el motor
-
- R U a Ducatista?
Υπάρχει κι άλλος; 

- docmonst
- Full Member
- Bike: Monster 620
- Other: χ8 200
- Επικοινωνία:
μαs εχειs μπερδεψει μεγαλε,σε ποιον αναφερεσαι?tonino έγραψε:Τελικά ξέρει κανείς αν αναφέρεται στον Παναγιώτη τον Baylistic? Απλή συνωνυμία και μηχανονυμία (sic);

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
- Punisher
- Ducatista
- Other: V-Max 96'
Όλοι οι αναφερόμενοι στις ιστορίες του λύκου είναι υπαρκτά πρόσωπα και ως επι το πλείστον είναι άτομα απο το ηράκλειο της κρήτης. Τώρα στο Μοτοmag γράφει ο Λύκος δεν ξέρω αν γράφει και ο Baylistic πάντως έχουμε και παναγιώτη στο ηράκλειο με κόκκινο μόνστερ... αλλα δεν ξέρω εάν κάνουνε παρέα...
See, I'm a man of many problems, up against some scary odds
We kill, we hide, we all fall down, idiots love to bury gods
It doesn't happen over night though, never, still I'm filled with wonder
Lonely like the tight rope walker, hitchhiker, long distance runner
Zoom, kick, persuasion tech, good night for you, bad night for me
We kill, we hide, we all fall down, idiots love to bury gods
It doesn't happen over night though, never, still I'm filled with wonder
Lonely like the tight rope walker, hitchhiker, long distance runner
Zoom, kick, persuasion tech, good night for you, bad night for me
- geo_multi
- Born Ducatista
- Bike: Multistrada 620

Τελικά ο Λύκος είναι εδώ...

Γιώργος
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά που θα σε κάψει
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά που θα σε κάψει