Ποιοι θέλουν να βοηθήσουν την οργάνωση ?

απάντηση με πμ στα μέλη της διαχειριστικής ομάδας
punisher , desmopower , rockass , D3§m02K
Συντονιστής: sue
φαντάζομαι θα ποσταριστούν ώρες και μέρη αναχώρησης από κάθε μέρος προς το παρόν χρειαζόμαστε........Εθελοντέςlaziali21 έγραψε:Τελικα το κρατησε το σκορ μεχρι το 90' ο Πλαστηριακος....κριμα![]()
Ενιγουει,σκεφτομαι να ανεβω Αθηνα απο Παρασκευη ή Σαββατο,να ανηφορισω στη λιμνη την Κυριακη κ να κατεβω Πατρα αυθημερον..θα την παλεψω λετε..??...ποιος ειναι για Κυριακη??μιλιστε ρεεε
!!Θα ειναι κ η πρωτη μ μεγαλη βολτα κ θα χρειαστω κανα εμπειρο "τιμονι" διπλα μου,μιας κ ειμαι κ κουλαδι
..κ κουλοι ευπροσδεκτοι
Χωρίς να θέλω να υποκαταστήσω τον Μένιο, αυτά που θα χρειαστεί να οργανωθούν είναι ένα μέρος (καφετέρια μάλλον) συνάντησης και η ώρα άφιξης σε αυτό, μια προτεινόμενη διαδρομή με καλή άσφαλτο και ωραίο τοπίο από τους λοκαλς ή όποιον γνωρίζει την περιοχή, και ένα σημείο (ταβέρνα) που θα καταλήξει η βόλτα για να γίνει το παραδοσιακό γλέντι με τα κρέατα!sue έγραψε:φαντάζομαι οτι μπορούμε να γράφουμε κι εδώ οτι μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλα σε τι?
monsteraki έγραψε:Κι εγώ Γιάννο γι' αυθημερόν είμαι μάλλον...
Άσχετο ίσως, αλλά προτείνω η κουβέντα με τις προτάσεις από τους γνώστες της περιοχής να γίνουν μέσα από αυτό το θρεντ για να συμμετέχουμε λίγο πολύ όλοι!
Miyu έγραψε:Δεν ξερω αν θα παραυρεθω αλλα τουλαχιστον ξερω και μπορω να προτεινω μια πολυ καλη ταβερνα απο προσωπικη γνωμη!
Βρισκετε στο Μουζακι Καρδιτσας και λεγετε το " Χανι του Ηλια"
Πιστευω οτι ο Σοτος την ξερει.
Ειναι κουμπαρος του αδερφου μου ...και αν δεν ακουστει "καπως" μπορω να παρω ενα τηλ...και να τακτοποιηθητε και απο καλο φαγητο
Miyu έγραψε:Δεν ξερω αν θα παραυρεθω αλλα τουλαχιστον ξερω και μπορω να προτεινω μια πολυ καλη ταβερνα απο προσωπικη γνωμη!
Βρισκετε στο Μουζακι Καρδιτσας και λεγετε το " Χανι του Ηλια"
Πιστευω οτι ο Σοτος την ξερει.
Ειναι κουμπαρος του αδερφου μου ...και αν δεν ακουστει "καπως" μπορω να παρω ενα τηλ...και να τακτοποιηθητε και απο καλο φαγητο
sotos έγραψε:![]()
![]()
![]()
στη λιμνη υπαρχουν πολλα μεγαλα ξενοδοχεια και αμετρητοι ξενωνες
καλα θα ηταν οσοι μεινουν διημερο να διαλεξουν ενα ξενωνα και στη καφετερια που ολοι οι ξενωνες εχουν να γινει και η κοπη πιτας
αυτο το γραφω για να γλυτωσουμε χρονο
διαδρομες υπαρχουν απειρες που αξιζει να κανεις αλλα θα προτεινα παλι λογω χρονουβολτα μεχρι το φραγμα η΄ το γυρο της λιμνης μεσω φραγματος
προσωπικα εκει που μπορω να βοηθησω εινα騴
να προτεινω ξενωνες και φυσικα να διαλεξουν οποιοι θα μεινουν
στη βολτα στη περιοχη
να αναλαβω την πιτα - τουρτα
οτι αλλη πληροφορια θελετε
με καταλαβαινεις....markous έγραψε:αν το κανεις μονοημερο θα ξεπατωθεις αυτο ειναι σιγουρο.
εκτος αν κατσεις για ενα καφε και την κανεις μετα.
αν αραξεις κανεις και καμια βολτα.........θα ζοριστεις γερο![]()
δεν περνας και την πρωτη σου νιοτη εξαλου..................
DESMODROMIC SVARTH έγραψε:....ρε φίλε ντροπή.....
που θα παει η κατάσταση με αυτα τα μεταλλαγμένα τελωσπάντων....????
Μάρτη μήνα ....καρπούζι....!!!!!!!![]()
![]()
ατυχος εισαι....το μπάζο σου στειλανε...η αλλη που εχουν ειναι μαμω τα νουνια.......κριμα ρε δε σε παει......AmbaSSadoRR έγραψε:ΌΧΙ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ...ΜΌΛΙΣ ΜΕ ΧΏΣΑΝΕ....
εργοστάσιο που συνεργάζομαι στέλνει την sales manager...