Σας ζήλεψα, αλλά πιό πολύ απ'όλα τα παϊδάκια...

Πάντα τέτοια.

Συντονιστής: sue
AmbaSSadoRR έγραψε: σε εχω που σεχω αχτι...
Κλασσικη περιπτωση, το χουμε παθει πολλοι.....DUCM900 έγραψε: κοπηκαν οι λαιμοι της εξατμισης στο σημειο ενωσης τους με τον πισω κυλινδρο....
οποιος το εχει ξαναδει αυτο ας μου πει... ..
απο αυριο..."αφηνω" φρυδια,τραβαω και μια ξουρα στη καουκα....και μετα ποιος με πιανει!!!...το μονο που θα μου μενει ειναι....να αγορασω μια γκλιτσα....να κανουμε τριοAmbaSSadoRR έγραψε:
φτουυυυ...ρε πστη...μου...παλι το ξεσαχα....???????
αλλα δε γ@μι%τε.....με τοσο μαλλι.....ποιοσ 8α δει ...το φρυδι..????![]()
![]()
![]()
17 κουλε....
μην τυχον και κοψεις... τη φλοκατη και γινεις...παιδαρας σα και μενα....![]()
σε εχω που σεχω αχτι...![]()
![]()
Σοβαρα ΜΕ μιλας τωρα η' πλακα ΜΕ σπας ???dio έγραψε:
Κλασσικη περιπτωση, το χουμε παθει πολλοι.....
Καλα ρε αθεο-φοβε....mivv πηγες και εβαλες στο μηχανακι???Master Yoda έγραψε:
ναι ... αλλά είχαμε ΑΥΤΟΟΟΟ και ηταν πεντανοστιμοmonsteraki έγραψε:η εκδρομή ήταν μάπα...
κοτζάμ γενέθλια και δεν είχαμε τούρτα...![]()
![]()
ετσι ακριβως ... ειχαμε καιρο να βγουμε ολοι μαζί.interista έγραψε:πλακα πλακα και εγω τωρα το σκεφτηκα , αλλα δεν πειραζει φιλε ηταν τοσο ωραια η ατμοσφαιρα που ουτε που το σκεφτηκαμε.
η αφορμη ηταν τα γενεθλια αλλα η αιτια ηταν οτι ολοι θελαμε ενα ταξιδακι να ξελαμπηκαρει το μυαλο μας απο την καθημερινοτητα...
πιστευω να το κανουμε μια φορα 2μηνο
υ.γ. monsteraki ακομα σε ψαχνω για να μου δειξεις το μοτερακι σου...
αφού κάθισα παραπάνω για να τα πούμε λίγο (παρά τα μπινελίκια που άκουσα από τον 17ιντσο και το μαστρογιώτα) και συ την έκανες ρε χαμένε!interista έγραψε:υ.γ. monsteraki ακομα σε ψαχνω για να μου δειξεις το μοτερακι σου...
Απότι καταλαβα δεν ηταν τυπος, τυπισσα ηταν.. ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΤΗ Η δαγερ μουν..?magris έγραψε: Η κυριακη κυλλησε αρκετα ομαλα, αλλα δεν καταλαβα γιατι ολοι ασχολουνταν με εναν τυπο, που δεν μου θυμιζε και πολλα, και πανηγυριζαν φωναζοντας " ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΤΗ!!!!!". .
ναι βρε αγάπη μουmonsteraki έγραψε:παιδιά πλάκα κάνω ε???![]()
χ3$τηκ@ για την τούρτα λέμεεε...![]()
![]()
Rock-ass έγραψε:
Απότι καταλαβα δεν ηταν τυπος, τυπισσα ηταν.. ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΤΗ Η δαγερ μουν..?
ειχα ερθει αντερκαβερ.....με γνωρισες......δεν εχω εγω πολ σμαρτaimilios έγραψε: δεν μπορεσα να γνωρισω τον μαστερ γιοντα
και τοκοπητηπιτα δεν ειχαμε πει να κανουμε??monsteraki έγραψε:η εκδρομή ήταν μάπα...
κοτζάμ γενέθλια και δεν είχαμε τούρτα...![]()
![]()
με το hyper ειχ' ερθει ρε ο ανθροποςMaster Yoda έγραψε: .δεν εχω εγω πολ σμαρτ
είχαμε πει κάποτε αλλά δεν το θύμισε και κανείς τελευταία... κλάιν βασικά...ati έγραψε:και τοκοπητηπιτα δεν ειχαμε πει να κανουμε??