Θα ήθελα να ενημερώσω την ομήγυρη για κάποια θεματακια που έχουν σχέση με το θέμα σχολεία μιας και έχω παρακολουθήσει και τα δυο css και το academy
Τα μαθήματα css μόνο στα Μέγαρα τα μαθήματα του academy στο autofestival αλλά υπάρχει και η δυνατότητα των μεγάρων με κάποια επιβάρυνση αυτό μας είχε πει ο Θ Χουντρας όταν το έκανα
Η προσωπική μου άποψη για κάποιον που δεν έχει ξανά κάνει κάποιο μάθημα είναι το acdemy level 1 όπου και αν γίνεται (auto festival η Μέγαρα ) μετά από αυτό μπορεί να γίνει και το level 2 Που και αυτό έχει να δώσει πολλά
Σίγουρα πιο οικονομικά από το css αλλά πιστέψτε με δίνει πολύ καλές βάσεις στο πώς να χειρίζεσαι την μοτο
Όταν πρώτο μπήκα στο festiva είπα από μέσα μου –γιατρέ μου πέταξες τα λεφτά σου – όταν τέλειωσε η ήμερα εγώ αν και έχω παρακολουθήσει μέχρι level 3 στο css αισθάνθηκα ότι ήταν ότι καλλίτερο είχα κάνει από πλευράς εκπαίδευσης σχετικά με το τι θα μου χρειαστεί στο δρόμο άσε που ενημερώθηκα απο τους παρευρισκομένους ότι παραλίγο να ακουμπήσω κάτω με το μουλτι σε ένα χώρο που μόνο πίστα δεν είναι ,είναι όμως ότι χρειάζεται κάποιος για να αρχίσει να ανοίγει τα μάτια του σε ότι έχει να κάνει με το θέμα χειρίζομαι την μοτο
Δεν θέλω να θίξω ούτε να διαφημίσω κανέναν απλά σας είπα την προσωπική μου εμπειρία έχοντας κάνει και τα δυο σχολεία με διαφορετικές μοτο κατά την διάρκεια των 6 τελευταίων χρόνων
Εάν κανονιστεί κάτι μέσα από το φόρουμ είμαι μαζί σας όπου και αν γίνει