Πως έχουμε απαίτηση απο μια εταιρεία οταν δεν της στάζουμε φράγκα δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν κάνει λειτούργημα στην τελική...
Καλά τα λέει ο Aslan μωρέ, επίσης, αλλη καλή ατάκα που είχα διαβάσει εδω μέσα απο εναν κύριο ηταν το "ψυχολογικό χρηματιστήριο"
Aυτή η hardcore-ιλα για χάρη της hardcore-ιλας ρε αγαπητά μου παιδιά ώρες-ώρες καταντάει πιο γραφική και απο τα μάρμαρα του Παρθενώνα, κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια...
Το άλλο παλικάρι που έχει στο garage του Panigale R/Pani SL/D16/MTS1200 ταυτόχρονα είναι χαζός και "οχι TRUE Ducat-ιστας" (οτι σκατά και να σημαίνει αυτό) να υποθέσω, σωστά ?
Θα'θελα παρα πολυ να'ξερα το πόσο θα σας "χαλούσε" να σας δωρίζανε κανα' Papagale/Scrambler/MTS1200 κτλπ κτλπ, ξέρετε, απο αυτά τα "μη-true Ducati" που προορίζονται για τις "μάζες"...
Μια χαρά Ducati είναι τα σημερινά, ο ηχος παραμένει καυλερός, τα φρένα τους το ίδιο, το design τους - αμα δεν έχεις μείνει στην δεκαετία του 80'/'90) καργα-sexy (εκείνο το monster1200...θέλω να βάλω το πουλί μου στην 2πλη εξάτμιση και να τραβήξω ξερογκαζιά στις 6000RPM) και καλύτερες μοτοσυκλέτες ποιοτικά είναι πλέον...Ενα ξηροκάμπανο μας αφαίρεσαν και αρχίσανε μερικοί τις jihad...
Οι "ρομαντικοί" μπορούν να μείνουν με τα μηχανάκια που ηδη εχουν αν τοσο επιθυμούν, τα περι "χαρακτήρα" μοτοσυκλέτας...τα σίδερα και τα πλαστικά είναι για να εξυπηρετούν ΕΜΑΣ και οχι το αντίθετο, αλλά είπαμε, ψυχολογικό χρηματιστήριο...
Συγγνώμη για το ύφος του post, στην τελική ειναι η άποψή σας και δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε, παρόλα αυτά, κακό πράμα οι ταμπέλες και ο ελιτισμός κύριοι - το να μην μας αρέσει κάτι, δεκτόν, το να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια με μια μικρή δόση χολής όμως είναι άλλο πράμα...
Η ολη συζήτηση με παραπέμπει στα Γυμνασιακά και Λυκειακά μου χρόνια - τότε που μπορούσες να καθεσαι και να μιλάς/μαλώνεις περι μουσικής με τις ώρες σχετικά με το ποια μπάντα "ξεπουλήθηκε", ποια έχει παραμείνει "true" και οτι ολες οι άλλες μπάντες είναι για τα "γίδια" και τις "μάζες", εμμμμ...

Σε άλλα νέα : Ρωτήστε κολλητό που έχει ΜΤS1000 και πήρε χθες βόλτα για μερικά χλμ ενα MTS1200S για το πως του φάνηκε και αν θα το άλλαζε...χθές άμα είχε το κασέρι για μοτοσυκλέτα 23.000€ ;)
Aγαπώ σας