Xenokratis έγραψε:
Ευκολοδήγητο Ducati, ευκολοδήγητο με μεγάλη διάρκεια συντηρησης ΚΤΜ, ΠΡΟΣΗΤΟ σε τιμή MV Agusta......Κάτι δε πάει καλα μάγκες....δεν λέω οτι ειναι απαραίτητα κακο....Ομως οταν εχεις μάθει στο πίσω μερος του μυαλού σου οτι F4 δε θα αγοράσεις ΠΟΤΕ και έρχεται μια γκάμα απο 4-5-6 μηχανάκια που εχουνε το σήμα..(εστω) της ΜV σε τιμή που πέρνεις γιαπονέζικο χιλιάρι....τότε μάλλον το μοτοσυκλετιστικο στερέωμα δέχεται επίθεση απο εξωγηινους.......
Μα δεν είναι κακό να μπορείς να πάρεις ένα ''μικρότερο'' και όχι τόσο εξωτικό μηχανάκι της μάρκας που σ'αρέσει...δεν πάει να πει ότι το F4 ή το 916 χάνουν την ιστορία τους και όλα αυτά που έχει ο καθένας μας στο κεφάλι του...μαγαζιά είναι κι οι εταιρείες και κάπως πρέπει να επιβιώσουν.
Αν η Ducati δεν έβγαζε τα monster το '90 για να μπορέσει να επιβιώσει, άποψή μου είναι ότι θα ήταν σαν την Agusta ή τη Bimota...1 μηχανάκι τη δεκαετία, κι άμα...δηλαδή τώρα, το 2015 έπρεπε να κυκλοφορεί το 999

Panigale θα βλέπαμε το 2034

Ξενοκράτη με πιανς ?
Πάντως, μ'άρεσε που κυκλοφόρησε η ducati το scrabler...πρώτον γιατί έβγαλε κι η triumph και κάπως πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική κι η ducati....και δεύτερον γιατί το κυκλοφορούσε και παλιά, όπως και η triumph βεβαίως...δεν ξύπνησαν μια μέρα κι είπαν θα βγάλουμε scrabler, υπάρχει και μια ιστορία για την αγαπημένη μας DUfuckinCATI

....επίσης, φαντάζομαι ότι τότε δεν υπήρχαν χιπστερς, φιστερς, μπιστερς....υπήρχαν Ανθρώποι...κάποιοι οδηγούσαν ss, κάποιοι F1, κάποιοι scrabler μονοκίλυνδρα και αν υπήρχε και multi τότε, σίγουρα κάποιοι θα το είχαν...επίσης είχαν και μουστάκια ε ! και φράτζες, και τζίβες, και μούσα και κόντρα ξύρισμα...
Το ίδιο πράγμα είναι και με τις βέσπες που έχουν γίνει της μοδός...οδηγάνε λέει οι χιπστερς, κι άλλες τετοιες ταμπελες...και δε βγαζω εμενα απ'εξω, το΄χω πει μερικες φορες...
Ελα μου ομως που απο τον γυρισμό απο το Λεωνιδιο στα διοδιο της γεφυρας βλεπω μια βεσπα...καμοια 60αρια ο ανθρωπος, κι η βεσπα δηλαδη μαλλον ιδια σειρα ηταν

σταματαω διπλα του...
-Γεια, του λεω
-Γεια, μου λεει
-Ησουν στο οδοιπορικο ?
-Ναι, αλλα φαγαμε πολυ νερο, μου λεει
-Κι εμεις φτασαμε μεχρι το Λεωνιδιο αλλα δεν πηραμε μερος
-Δε πειραζει παιδι μου, θα τρωγατε πολυ νερο, μου λεει
Ντραπηκα λιγο, δεν θα σας πω ψεματα....χαιρετηθηκαμε και εφυγα...
Την επομενη θα προσπαθησω να εχω πιο ανοιχτο μυαλο