Ξέρω, ξέρω, not a single f@ck given για τους περισσότερους αλλά είπα να το αναρτήσω μπας και ενδιαφέρει κανέναν (τα 3-4 άτομα που πήραν Diavel στο Ελλάντα δλδ)

Ταυρος φιλε ταυρος....nasa έγραψε:....να σου πω και μενα το ιδιο μοσχαρι με μοιαζει......
nasa έγραψε:νταξ.......το παιρνω πισω.......ταυρος.
εσυ να το παρεις αμα σ αρεσει, αλλα να μου δωσεις εμενα αυτο που εχεις!mpampir έγραψε:δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα μου τρέχουν τα σάλια για αυτό το μηχανάκι...
Yeah!!!leokam έγραψε:Πολυ "αμερικανια" το Diavel... γουστα ειναι αυτα ομως
ΣωστόςCj Jorge έγραψε:Σε σχέση με το τωρινό:
Μ'αρέ: Σέλα, εξατμίσεις και μικρότερα μπροστινά φλας!
Δε μ'αρέ: Φανάρι και πλαϊνοί αεραγωγοί ψυγείου και φιλτροκουτίου!
Συμπέρασμα: αν έπαιρνα diavel, θα προτιμούσα το τωρινό...
Νομίζω όμως ότι του '15 δεν θα χάσει υποψήφιους αγοραστές μόνο από το ότι το facelift απέτυχε, αλλά κι από το ότι μπήκε στο παιχνίδι και το monster 1200.
Αφού δεν πρέπει να το θεωρούμε cruiser, αφού όντως και "ανοίγει" και "στρίβει", αλλά και δεν μπαίνει σε κατηγορία όσες φορές έχουν πάει να το συγκρίνουν (βλέπε B-king, Vmax και κάποιοι αδαείς ακόμα και με Harley), ίσως να του είναι πιο ταιριαστό το nickname "Monster που έχει πέσει στα αναβολικά".
Αυτό όμως μέχρι να εμφανιστεί το 1200άρι τέρας.
Μπορεί και να ακούγεται λάθος η άποψή μου, αλλά ο καιρός θα δείξει...
Αστροθέε μου κανείς δεν αντιλέγει ότι έχει "κάτι".God is An Astronaut έγραψε:............
Xenokratis έγραψε:![]()
Τρού δε σε κάνει ούτε το ράσο, ούτε το "πράσσο"
Οσο το κράζαμε στην αρχή....το κατάπιαμε (αλλοι λιγο αλλοι περισσοτερο) οταν εκανε την εμφανιση του κοντα 4 χρόνια τώρα....
Αστρο-νάπτα.....ρε πστ αφου ξές οτι αι λάφκ γιου κάρκα.......ειπες τη μπιο ζωστή κβέντα.....
Αδιάφορο δε πέρασε ΠΟΤΕ αυτο το πράμα....μπορεί να μήν αρεσει σε πολλυ κοσμάκι...ομως μια δευτερη ματια την είχε (εχει?) πάντα ακομα και απο αυτους που δε το συμπαθήσανε.......
Δυστηχώς εχουμε πει η γνώμες ειναι σα τις κ***οτρυπιδες και ο καθείς εχει και απο μία.....
Εαν σου κάνει κου-κου......1200 Ltwin, ροπή να τσαλακώσει το παπάρι του τσακ νόρις, και στήσιμο (ως λεει ο τυπος) φρομ ανάδα πλάντε.....ιφ ιτ μέηκς γιορ κόκ χάρντ.......κάντ γκόου ρονγκ......!!
Το θέμα ειναι να πάρουνε πούλο οι Γερμανοί....οχι να πουλάει η ντούκ στους ντονατσέους......![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TJ3EEJRxP-0" onclick="window.open(this.href);return false;
..... παρακαλω , να σημειωθει στα πρακτικα ...... εγω παρεα με ατομα που χρησιμοποιουν τετοιου ειδους εκφρασεις δεν κανω παρεα ..... !KRS έγραψε:...... (μακριά από μένα η ιδιότητα του σκληροπυρηνικού ducatista) ως προς τη σχεδίαση που πρέπει να έχει ένα ducati.............Από κει και πέρα, ντροπή να μην υπάρχει διβάλβιδο αερόψυκτο μοντέλο πλησίον των 1000ccc..τρίζουν τα κόκκαλα του Tαλιόνι.