http://www.visordown.com/motorcycle-new ... 30834.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Α ρε ξεστοκάρισμα που πέφτει στο borgo Panigale...

Ελα πάρε-πάρε κόσμε μονομπρατσα...
..... εγω το ηθελα σαν 1100 παντως .....!God is An Astronaut έγραψε:Mιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σοκ -Είμαι σίγουρος πως δεν το περίμενε ΚΑΝΕΙΣ, σωστά ? .................
Δεν διαφωνώ καθόλου αδερφέ, δίκιο έχεις, απλά, αλλο το ένα μηχανάκι, άλλο το άλλο, παράδειγμα, ο (τότε) υποψήφιος αγοραστής ενος SC/GT1000 δεν ηταν αναγκαστικά και ο ίδιος που ενδιαφερόταν για Μonster, σωστά ?HackmaN έγραψε:^Καλά, όταν έχει 11.500€ μια "καλή" έκδοση του 821, το 1000άρι περίμενε το στα 13.000€ το απλό.
Οπότε δεν το λες και πολύ συμφέρον.
μακαρι να εχουν εστω την μιση ομορφια των παλιωνASLAN έγραψε:To πραγματικο νεο ειναι οτι θα ακολουθησει ολοκληρη σπορτκλασικ σειρα ,οχι οτι θα βγει μεγαλυτερο σκραμπλερ.
Δεν θα ηταν παράλογο αν σκεφτείς πως Α) Τα modern-retro/ cafe'-διες ειναι της μοδός τα τελευταία χρόνια πάλι και Β) Η Τriumph ανανέωσε ολη την σειρά των "κλασσικών" μηχανακίων της - εκείνο το Thruxton R...όνειρο λέμε...ASLAN έγραψε:To πραγματικο νεο ειναι οτι θα ακολουθησει ολοκληρη σπορτκλασικ σειρα ,οχι οτι θα βγει μεγαλυτερο σκραμπλερ.
Τhanks φίλεDermi έγραψε:@God Η σελα μεσα στην πολη δεν θα σου δημιουργηση θεμα.... σε ταξιδι ομως στο 40λεπτο με μια ωρα αρχιζουν τα οργανα.... περα απο το οτι δεν εχει τεποζιτο να σκυψεις πανω να μην τα τρως ολα στον κορμο, η σελα ειναι αρκετα στενη μπροστα και σε εξαναγκαζει σε μια μονο θεση οδηγησης... αθηνα-λουτρακι εκανα 2 στασεις να ξεμουδιασω σκεψου.... πανω απο τα 110 στην εθνικη - ειδικα σε σημεια με ισχυρους πλαγιους ανεμους εχεις και θεμα με τη σταση σωματος... δεν ξερω το κατα ποσο ειμαι αντικειμενικος κριτης βεβαια, νεος αναβατης γαρ και χωρις μεγαλη προηγουμενη εμπειρια.... σκεφτομαι να αγορασω μαξηλαρακι αερος παντως για τα ταξιδια...
Eζύ ρε Ξένο είσαι ο iron-buttocks-man του φόρουμ, γι'αυτό...Xenokratis έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως ΌΣΟ ζορικο και να ειναι ενα μηχανακι στη θεση οδηγησης....αθηνα λουτρακι δυο στάσεις...κατι δε μου κάθεται...
Δυο στάσεις εκανα με το Hyper απο Αθηνα Θεσσαλονικη ρε παιδια...