για δηλωστε παρων λοιπον....
1. ENGAKATS - SS1000ds R
2.
3.
.
.
.
.

DESMODROMIC SVARTH έγραψε:1. ENGAKATS - SS1000ds R
2..DESMODROMIC SVARTH - 900SS 93'-LOUD AND PROUD- μαμα δεξι φλας
3.delta1098-ss800
.
.
.
K-KING έγραψε:kαλημερα.......αν δηλωσουμε παρον κερδιζουμε τιποτα ή τσάμπα ο κόπος??
Κωνσταντίνος Τύρλας έγραψε:Alex τι έγινε τώρα που εμφανιστήκαμε??????????????????????????????????
εχω πολυ υλικο να βαλω και φοβαμαι μηπως υπερφορτωσω τον σερβερnasa έγραψε:....enga.....γιατι δεν ξεκινας μια αφιερωσια με μοντιφιες σε ss....με αξονα αναφορας την αποδοση και το λογικο....χμ..χμ...κοστος.....σαν πρακτορας του ducatisti global surveilance network.....εκει στα βορεια...?????
με πρόλαβες!Nikos Rokas έγραψε:1. ENGAKATS - SS1000ds R
2..DESMODROMIC SVARTH - 900SS 93'-LOUD AND PROUD- μαμα δεξι φλας
3.delta1098-ss800
4.Nasa ratbike SS 900
5.Raiden SS800 (ή 750?)εντιτ..750 τελικα
6.Redmonster SS1000senna
7.Τυρλας SS750
8.GiorgioT SS800
9.chakabam SS800
10.BLOODY64 SS800
11.ducativiper SS800
12.Parhs SS800
αυτά θυμαμαι..
(προσεΧτε θα ανοιΚσω "ποιος έχει μονστερ..?")
DESMODROMIC SVARTH έγραψε:αφήνουμε τον engakats να κανει τα μαντικά του
είναι μήπως σαν και αυτά από κάτω? (όχι απαραίτητα ίδια spec και ίδιο μοτέρ)ΚΑΓΓΕΛΑΡΙΟΣ έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ .
Αυτοι με προκαλεσαν κυριε.Εγω εχω ss και ας ειναι αλλης μαρκας.Επισης δειχνω συμπαθεια και αδυναμια στην κατηγορια.
Ταξιδι κανουν ανετα και με 2 ατομα, μιας και με τη μονοκοματη σελα βολευονται και οι 2 μια χαρα και το φαιρινγκ τους προστατευει ικανοποιητηκα απο τα στοιχεια της φυσης. Πας ανετα "κοντινα" ταξιδακια οπως Reading (UK) - Βρυξελλες (πηγα με τη γυναικα):Lobesia έγραψε:Τα ss είναι μοτοσυκλέτες πίστας, ταξιδιού or what; Ποιες είναι οι βασικές διαφορές τους με τα sbk; Αυτά τα ολίγα..
Ναι κ τα 2!!ENGAKATS έγραψε:Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις τι δυνατοτητες εχει ενα SS (ή μηπως τι μουρλια κουβαλαω εγω